Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yekta ve Stancu sevindirici aslında, bonservisler hiç az değil ama. Hakkını verebilirler umarım. Stancu için iki örnek var aklımda, biri Ilie öteki Bratu. Umarım ikincisi gibi olmaz.
Yekta'ya da sözleşmesi biterken o kadar para vermeye gerek var mıydı bilmiyorum hakikaten. Dengesizler baya, ya mezarcı ya da Dubai şeyhi kılığına bürünüyo Delnanlar.

Bir de şu dönemde takıma katılmaları da bi açıdan iyi. Zaten ligde hedef medef kalmamış, fazla baskı olmadan oynarlar. Tabi Hagi bol bol şans verir umarım, kendi istediği adamlar belli ki, yedekte çürütmesin. Bu adamlar da tutmazsa artık iyiden iyiye toplama takıma dönecez öteki yandan.
Mesaj tarihi:
Ha evet, baya değişik laflar dolanıyodu ortada da güvenilebilecek bi kaynak da buldum sözleşme konusunda:
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/19783/kasimpasada-3-imza

O zaman normal sayılır bonservis. Beğendiğim bi adam.
Mesaj tarihi:
akp li dostlarının dedikleri çok canını acıtmış ednan polako'nun.
toki başkanı özür dilemiş bundan, bu duyamamış gürültüden konuşmayı.

gs başkanından bu kadar yalakalığı hiç beklemezdim.
Mesaj tarihi:
yanlız şöyle bişi var 6 kişi istifa ederse mecburen genel kurula gitmesi gerekecek.bundan önce 2 kişi etmiş 4 kişi daha ederse genel kurul olabilir
Mesaj tarihi:
3 büyüklerin başkanları kene gibi yapıştı, bunlar hayatta koltuklarını bırakmaz. Adnanda öyle yada böyle yeni yönetim toplayıp 2-3 kral transfer yapar oda bir anda düzelir nolcak.

Balık hafızalıyız, bir süre sonra unutur gideriz nasılsa.
Mesaj tarihi:
Pazar günkü maçta istifa çağrıları yükselir umuyorum. Biletler çok hızlı gidiyor , 30 TL lik yerden alalım mı derken hop diye bitti. Tam 50 lik ten alıyorduk , bir tek uA nın olduğu yer kaldı. İğrenç grupla izliyceğime evde otururum daha iyi
Mesaj tarihi:
yalnız konusma baya ikna ediciydi.
akp'den bazı kisilerin yaptıgı acıklamalara verdigi cevap ve sonunda helvacı ve tayfasını istifaya daveti baya etkiliydi.

en buyuk hatası dusunup tasınmadan alelacele protestonun hemen arkasından yaptıgı acıklama oldu. onu yapmasa cok daha az tepki cekerdi. ayrıca 300 kisinin stada sızma olayı gercekci gelmiyor. akp'nin protestoculara karsı takındıgı tavrı biliyoruz. birilerine bilet kesilmesi gerekiyordu, ona karsı koyamamıs adnan polat.
Mesaj tarihi:
Helvacı'dan hodri meydan!
Galatasaray'da başkan Adnan Polat'ın istifasını istediği 2. Başkan Mehmet Helvacı, Polat'a cevap verdi!

"Ben Galatasaray için çalışıyorum, Adnan Polat için değil" diyen Helvacı, "Galatasaray'ın neferiyim ve görevimin başındayım. İstifayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

(Ligtv)
said:
Mehmet Helvacı'dan Polat'a jet yanıt!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın istifaya davet ettiği Galatasaray 2. Başkanı Mehmet Helvacı Radyospor'da Özgür Sancar'ın sunduğu Spor Kazanı programına konuştu.

Mehmet Helvacı istifa çağrısıyala ilgili olarak, "İstifa etmeyi düşünmüyorum daha önce de söyledim, görevimin başındayım" dedi.

Mehmet Helvacı Radyospor canlı yayınında yaptığı açıklamada Adnan Adnan Polat'ın "Kimse Galatasaray kulüp başkanını tehdit edemez, bu işler tehditle şantajla yürümez" açıklamasına cevap olarak şunları söyledi:

"Adnan Polat'ın psikolojisi bozulmuş"

Ben açıklamayı dinlemedim ve tam olarak içeriğinin ne olduğunu bilmiyorum. Açıklamanın yapıldığı saatte üniversitede sınavdaydım. Bu nedenle açıklamanın içeriğine yönelik bir değerlendirmede bulunmayı doğru bulmuyorum. Bana ilettiğiniz beyanlar benim beyanlarım değil; Ben ibradan çekildiğimi söylemedim. İbaranın Galatasaray'ı böleceğini söyledim.

İstifayla ilgili olarak da çeşitli yerlerde bunu defaatle söyledim: Kesinlikle istifa etmeyi düşünmüyorum.Görevimin başındayım. Ben başkanı uyarmakla görevliyim ve bu konuda görevimi yerine getirdim. Başkanın beni yanlış anlaması beni hiç bir şekilde ilgilendirmez. Adnan Polat'ın psikolojisi bozulmuş olmalı; ne tehdit ne de şantaşj bana yakışmaz. Benim önde gelen kimliklerimden bir tanesi de hukukçuluktur. Ama başkanın konuşmasının içeriğine baktından sonra konuyu değerlendirip ona göre bir açıklama yapacağım."

Radyospor
Mesaj tarihi:
yanlız bu helvacının amacı ne anlamış değilim :S.polat istifa ederse oda görevinden olcak ne diye bu kadar yırtınıyor ortalığı karıştırıyor ki.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

yanlız bu helvacının amacı ne anlamış değilim :S.polat istifa ederse oda görevinden olcak ne diye bu kadar yırtınıyor ortalığı karıştırıyor ki.

yeni ekip kuracak ve başkan adayı olacak. Zaten aylardır bunun planını yapıyordu. Polat sadece liseleri üzmemek icin yanında liseli adam tutuyor coğu liseli 5 para etmez.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...