Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk golü Ceyhun , Mehmet Yılmaz fln gibi birinin atmasının , ve ilk galibiyetin Sivas'a ait olmasının yüksel ihtimalli olması üzüyor insanı :)

bilet nerede satılıyor , nerden gördün 60 TL yi abi ? Biletix'de göremedim ben birşey
Mesaj tarihi:
Revenant said:

kameni
reina
neuer
sebastian frey
lloris

gayet alinabilir 10m € basip ha gelirlermi orasi mechul

* reina'yı alamazsın. hem satmazlar, hem gelmez.
* frey hem gelmez, hem de 30 yasında oldugu icin 10m etmez. kimse vermez o parayı.
* lloris cocuklugundan beri fransa milli takımının kalesinde. ayrıca cok genc olmasına ragmen lyon gibi bi takımın 1. kalecisi. imzalı formasını falan ancak alırız.
* neuer'i tanımıyorum pek.
* kameni 10m euro'ya getirtirilir cok rahat.
* akinfeev'i alamayız. muhtemelen yıllık aldıgı ucret cok yuksek oldugundan bugune kadar avrupa'ya kacamadı. ya da rus takımlarının karnı paraya tok oldugundan satmıyolardır. cok cok iyi kaleci.

ya abi sorun para verip getirmek degil. tabi ki kesenin agzını acarak transfer her turlu yapılır da buna degip degmeyecegi tartısılır. de sanctis mesela bu listedekilerin bazılarıyle esdegerde bir kalecidir bence. tek hatada gonderildi. tahammulumuz yok resmen. mondragon da hata yaptı, taffarel de yaptı. ama hic gondermeyi dusunmedik. aykut'u senelerdir biliyoruz. zaten hep kotuydu. ama ufuk daha yarım sezon oynadı. bir tane hatalı gol yedi. ki onda da sanssızdı biraz.

sırf almıs olmak icin kaleci alınmaz. avrupanın buyuk kulupleri hep genc oyuncularına guvendiler, senelerce oynayıp kendilerini guvenlerini sagladılar oncelikle. devamı da zaten geldi.

takım tarihinin en kotu yılını gecirirken, ortasaha ve forvette bu kadar eksik varken kalecinin tartısılması cok cok cok kotu bir futbol subemiz oldugunun gostergesidir. biz sezon bası guvendigimiz adama bu sezon bile sabır gosteremeyeceksek, bu yonetimin alabilecegi hicbir kaleci takıma fayda saglayamaz, dikis tutturamaz.
Mesaj tarihi:
şu an için değil. UEFA'dan elenmişiz, TK'da zaten çoğu önemli rakip elenmiş, ligde de bi ümidimiz yok, sezon sonuna kadar Ufuk'la oynasak da sorun olmazdı. Hele hele gelecek adam Zapata gibi Levski ayarında bir takımdan bile serbest bırakılmışken hiç gerek yoktu. Ama takım 3 aydır forvetsiz (yedek forvetle demiyorum, forvetsiz-forveti hiç yok) oynuyorken, ortasaha bu kadar bas bas bağırıyorken ilk hamlede kalede ortanın kötüsü bir kaleciyi ortalama bir kaleciyle değiştirmeye gerek yoktu.
Mesaj tarihi:
Hagi geldiğinden beri Galatasaray saç baş yolduran defanstan kurtuldu, kale aşırı güven vermese de az gol görüyoruz artık. Bu takıma yedek falan da değil Baros ayarında bir forvet + yedek forvet lazım. Manchester City gidiyor elinde bin tane forvet varken Dzeko'yu alıyor. Avrupa'da Galatasaray kadar forvet fakiri takım yok, belki Real Madrid hdsf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...