nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Cana yarım saat falan oynadı, dikkat çekmedi zaten ortadan çok atakgelmedi daha çok ikinci yarıda serdar özkan'la sağ kanattan ve zaman zaman Caner'le soldan atak yaptık ki goller de öyle geldi zaten. Rakip fazla zayıf olduğundan takım hakkında yorum yapmak zor ama Mehmet Batdal heyecanını aşarsa süper oyuncu olur GS için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bi de kalemizde cüce vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Musa oynamış galba. o nasıldı? baya ümitliyim o çocuktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Ben izleyemedim ilk yarıyı, ikinci yarıda da yoktu sanırım. Ben de çok ümitliyim, inşallah iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 emre çılgın atıyo gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Arda, Aydın, Ali Turan baya iyiydi denmiş. ya tekrarını biyerde izleyebilirmiyiz maçın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 www.galatasaray.com'a sonradan özetini koyarlar diye düşünüyorum, A2 maçlarının özetlerini de koyuyorlardı. Belki oradan izleyebilirsin 1-2 gün sonra falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 nileppezdel said: Cana yarım saat falan oynadı, dikkat çekmedi zaten ortadan çok atakgelmedi daha çok ikinci yarıda serdar özkan'la sağ kanattan ve zaman zaman Caner'le soldan atak yaptık ki goller de öyle geldi zaten. Rakip fazla zayıf olduğundan takım hakkında yorum yapmak zor ama Mehmet Batdal heyecanını aşarsa süper oyuncu olur GS içincaner hangi caner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 aydın bizim aydın mı ? o adamdan bi cacık olmaz.hazırlık kamplarında uefa elemlerinde bişiler yapıyor sonra pert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Caner Öztel saat 11de ntvsporda varmış özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Red said: aydın bizim aydın mı ? o adamdan bi cacık olmaz.hazırlık kamplarında uefa elemlerinde bişiler yapıyor sonra pert İstese olur da o da istemeyenlerden. Klasik Türk yeteneklisi. Ondan sonra Allah yok diyince kızıyolari, Allah olsa yeteneği hak edene verir be (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ya facebuk gs sayfasında özet 23.30 diyordu kaçırdık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yav yok mudur yutupta falan özet alla allaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 youtube'da goller var sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ligtv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 arkadaşlar gs tv'nin aylık aboneliği 5 (yazıyla beş) lira. belki bilmeyenler vardır diye söyledim. eurosport'un haberine göre kevin boateng için 4.2 milyon euro'ya anlaşılmış. menajeri açıklamış. yarın olayın şekli belli olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 eurosport yalan söylemez herhalde inşallah.. severim gayet ben boateng'i, sol bek sıkıntımız da kalmaz böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 habere konu olan boateng gana'da oynayan boateng, ortasaha oyuncusu. bek olanı leş zaten, ortalara kıç dönmeer falan, çok başarısızdı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Leş dediğin eleman Almanya'nın en iyi 11'ine seçildi lig performansıyla. Manchester City'e transfer oldu. Ha ama ben ikisini de pek sevmiyorum, en iyi Boateng ölü Boateng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Alman olan Boatengse ben de pek beğenmedim onu turnuvada. Adamın oyun tarzı sürekli geride kalan sabit çakılı oynayan bek şeklinde. Öyle adam oynayacaksa Hakan Balta oynar zaten solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ben dünya kupasındaki performansı ile değerlendirdim ki bence gayet kötü oynadı kupada. t.direktör olsam takımıma almam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bir de o boateng normalde göbekte oynamıyor mu? Ben öyle biliyorum turnuvada zorunluluktan sol bek oynadı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 uruguay maçında sağ bek geri kalan maçlarda solbek oynadı. sağbekte iyiydi gerçi. gerçek yerinin stoper olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Kevin Prince Boateng faydalı olur orta saha için gayet. Jerome Boateng zaten daha yeni Man City'e transfer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bu ileriye dönük mü oynuyor? pas yapabiliyor mu yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar