Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cana yarım saat falan oynadı, dikkat çekmedi zaten ortadan çok atakgelmedi daha çok ikinci yarıda serdar özkan'la sağ kanattan ve zaman zaman Caner'le soldan atak yaptık ki goller de öyle geldi zaten. Rakip fazla zayıf olduğundan takım hakkında yorum yapmak zor ama Mehmet Batdal heyecanını aşarsa süper oyuncu olur GS için
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Cana yarım saat falan oynadı, dikkat çekmedi zaten ortadan çok atakgelmedi daha çok ikinci yarıda serdar özkan'la sağ kanattan ve zaman zaman Caner'le soldan atak yaptık ki goller de öyle geldi zaten. Rakip fazla zayıf olduğundan takım hakkında yorum yapmak zor ama Mehmet Batdal heyecanını aşarsa süper oyuncu olur GS için
caner hangi caner?
Mesaj tarihi:
Red said:

aydın bizim aydın mı ?

o adamdan bi cacık olmaz.hazırlık kamplarında uefa elemlerinde bişiler yapıyor sonra pert

İstese olur da o da istemeyenlerden. Klasik Türk yeteneklisi. Ondan sonra Allah yok diyince kızıyolari, Allah olsa yeteneği hak edene verir be (:P)
Mesaj tarihi:
arkadaşlar gs tv'nin aylık aboneliği 5 (yazıyla beş) lira. belki bilmeyenler vardır diye söyledim.

eurosport'un haberine göre kevin boateng için 4.2 milyon euro'ya anlaşılmış. menajeri açıklamış. yarın olayın şekli belli olur heralde.
Mesaj tarihi:
Alman olan Boatengse ben de pek beğenmedim onu turnuvada. Adamın oyun tarzı sürekli geride kalan sabit çakılı oynayan bek şeklinde. Öyle adam oynayacaksa Hakan Balta oynar zaten solda.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...