toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kiralasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 cem yılmazlı reklam çekmişler tt arena için.güzel olmuş :P bulun izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Video Linki Cem yılmaz - tt arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 7 defa güncellendi. Helal. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dartanian said: Hagi'nin devre arası öncesinde "Kiralık oyuncu istemiyorum" diyerek göndermeyi düşündüğü Federico Insua, Hannover 96 maçındaki performansıyla başta Rumen teknik adam olmak üzere herkesin kafasını karıştırdı. Yaptığı asist ve sergilediği etkili performansla dikkat çeken Insua, adeta "Ben bu takımda kalırım" mesajını verdi. http://spor.milliyet.com.tr/hagi-nin-kafasini-karistiran-adam-/spor/spordetay/10.01.2011/1337318/default.htm?ref=facegs lan abv milliyet... ve düzeltmemişler sitede de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 4Ever said: Video Linki Cem yılmaz - tt arena çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ahahah pis fenerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Wishmaster said: 7 defa güncellendi. Helal. :D bi link vermedim ki :D milliyette var goruntus kalitesi daha iyi, orada linkte [] işaretleri var oyüzden link sapıtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 said: Arkansas'daki kuş ölümleri, balıkların toplu intiharı, nehirlerin renk değiştirmesi derken Sabri'nin uzaktan golü iyice kafaları karıştırdı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 battal niye gitsin,forvet almadıgınıza göre battal lazım gs ye.bu arada bir fenerli olarak adnan brothersa sevgılerımı gonderıyorum.keske misimoviçle alexi yer degıstırseler araları bu kadar ıyıyken yonetıcılerın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kazim geldi ya, backup forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bai kazıma güvenilmezki,fenerde toplasan 10 gol atmadıkı onun geldıgı yıl fener kök söktürüyordu rakıplere.hem battal genc,bu seneyı nasıl olsa kaybettı gs en azından battalı pişirir 20 ser dakıka oynasa bıle.gelecek yılda tam verımle oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Batdalı direk 11 oynicağı bi takıma kiralamak en doğrusu şuan. Hatta Anıl'a da aynı şeyi yapmalı gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 o adam bu sene bucada kalcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bucada kalması en ıyı secenektı ama gs bucada dahada parlaması rıskını alamadı bence,bu sene bucada coşsaydı gelecek seneye 2 katına ancak alırdı.cem sultanı merak edıyorum ben,adam cok ıyı dıyorlar ama hıc ızlemedım,a takımda hıc sans verdılermı adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tahta cikinca ilk i$ karde$ini kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 benim de kardesim tahta ciksa, ben de keserim, faydali olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tahta çıksa geri çakarsınız arkadaş, niye adam kesiyosunuz? (tamam tamam kendimi banliyorum bi süre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 akşamki maçı dsmart mı verio? izlemenin başka alternatif yolu olcakmıymış bi bilgisi olan varmı (yasal yollardan bahsediorum banlamayın sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 trt3 dediler akşamki için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Trt1 veriyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 trt1 veriyo. saat 6'da ali sami yen'e veda özel programı baslıyo 3.5 saat. arkası da mac var iste. bugun 6'dan sonra trt1 komple galatasaray yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Yalnız stadyum ve Adnan Polat görmekten kustum artık günlerdir her türlü yayında, ben kaçmaya çalışıyorum takımımdan millet bırakmıyor =] Şaka bir yana bugünkü kapanış gerçekten Galatasaray tarihi için hüzünlü ve önemli bir an, umarım yönetime veya takımın mevcut haline maledilmez, adam gibi geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Direk maçın 90.dk sında stadı patlayıcılarla patlatıp yeni binaların inşasına başlarlarsa hiç şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ikinci lig takımına yenilip hüzünleri ikiye katlamayalım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar