Eralp Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi üzülmüyorum artık hiç ya, valla alıştım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 zaten maçları izlemeyi bırakmıştım, özetleri izliyordum. özetlere de bakmam artık. adnan sezginin de GSyi yok etme projesinin son aşamasına gelmiş anlaşılan. bir gün aziz yıldırımla gizli telefon kayıtları çıksa şaşırmam, o derece icraatleri var adamın geldiği günden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 allah belasını versin böyle yönetim gece gece sinirlendim ya, ne kadar salak bir yöneticlersiniz. türk telekom arenada kazım'ı izlettirecekler milleti gerizekalı hagi'de oynatır onu. Yedek oyuncuların hepsi kazımdan daha iyi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 iyiki kombine almamısım bu yonetım oldukca o stadyuma gıtmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 adnan polat yönetimi varken maç izlemem artık. Kendi takımımdan nefret ettim 3 tane öküz yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 MacLeod said: zaten maçları izlemeyi bırakmıştım, özetleri izliyordum. özetlere de bakmam artık. adnan sezginin de GSyi yok etme projesinin son aşamasına gelmiş anlaşılan. bir gün aziz yıldırımla gizli telefon kayıtları çıksa şaşırmam, o derece icraatleri var adamın geldiği günden beri.ahmet çakar çaktırmadan böyle şeyler ima ediyorduda gülüyordum.oysaki haklıymış lan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Yok iyi olacak yok süper adam yok utandıracak bilmemne, bunların aynısını Serdar Özkan'dada görmüştük. Evet Serdar çok utandırdı bizi sağolsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 gstv ye çıkıcakmış şimdi kazım. kesin bişi yumurtlar. bize laf atar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 caner'den kurtulduk diye sevinirken yaptıkları işe bak ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 adamlar canerin intikamini aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 adnanlar kendilerini karı kız ortamına sokacak adam arıyolar. serdar özkan'dan umduklarını bulamayınca kelepçe kazım'a yöneldiler. tek mantıklı çıkarımım bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ahahaha mantıklı :D necatiyide bu yüzden istiyorlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 zamanında bjk fb den adam alırken gülerdik de gs bunu da aştı ve her ikisin de atıklarını toplar oldu. vah vah vah.. demirören'den kötüleri de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 off başlık atmışlar "-alem-in kralı galatsarayda" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 arkadas, demiroren bile isi ogrendi, bizim hiyarlar hala nabiyo anlamis degilim. adnan polat yonetimde kalmak istemiyo sanirim, sezginden vazgecemedigine gore, var bi is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 rusya olayı doğru galiba asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 necati ve kazım nokta transferler yeni stadda olcakmış imza töreni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi kazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 http://img715.imageshack.us/img715/1338/kazima.jpg heyt be. aranan kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ednan abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Kazım > ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 gs direk copluk olmus ya say say bitmiyo bjk'da 13 14 yabanci var gs de en az okadar cop adam var abv satsan satilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 zenci alın alın dediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Yoldan geçen adama sorsan Kazım'dan cacık olmaz der, bizim dangalaklar ne halt yemeye aldı belli değil, hadi transfer yapalım tarafın gözünü boyayalım hesabı desen ben zannetmiyorum herhangi aklı başında GS taraftarı Kazım'ı takımında istesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 tamam arkadaşlar sakin pozitif düşünmeye çalışalım... DA POZİTİF YANI YOK LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar