Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten maçları izlemeyi bırakmıştım, özetleri izliyordum. özetlere de bakmam artık.

adnan sezginin de GSyi yok etme projesinin son aşamasına gelmiş anlaşılan. bir gün aziz yıldırımla gizli telefon kayıtları çıksa şaşırmam, o derece icraatleri var adamın geldiği günden beri.
Mesaj tarihi:
allah belasını versin böyle yönetim gece gece sinirlendim ya, ne kadar salak bir yöneticlersiniz.

türk telekom arenada kazım'ı izlettirecekler milleti gerizekalı hagi'de oynatır onu.

Yedek oyuncuların hepsi kazımdan daha iyi adamlar.
Mesaj tarihi:
MacLeod said:

zaten maçları izlemeyi bırakmıştım, özetleri izliyordum. özetlere de bakmam artık.

adnan sezginin de GSyi yok etme projesinin son aşamasına gelmiş anlaşılan. bir gün aziz yıldırımla gizli telefon kayıtları çıksa şaşırmam, o derece icraatleri var adamın geldiği günden beri.
ahmet çakar çaktırmadan böyle şeyler ima ediyorduda gülüyordum.oysaki haklıymış lan adam :(
Mesaj tarihi:
adnanlar kendilerini karı kız ortamına sokacak adam arıyolar. serdar özkan'dan umduklarını bulamayınca kelepçe kazım'a yöneldiler.
tek mantıklı çıkarımım bu oldu.
Mesaj tarihi:
arkadas, demiroren bile isi ogrendi, bizim hiyarlar hala nabiyo anlamis degilim. adnan polat yonetimde kalmak istemiyo sanirim, sezginden vazgecemedigine gore, var bi is.
Mesaj tarihi:
Yoldan geçen adama sorsan Kazım'dan cacık olmaz der, bizim dangalaklar ne halt yemeye aldı belli değil, hadi transfer yapalım tarafın gözünü boyayalım hesabı desen ben zannetmiyorum herhangi aklı başında GS taraftarı Kazım'ı takımında istesin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...