Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Biraz geriden takip ettim aklımda kalanlarla ilgili ufak tefek fikir beyan edelim.
Emre'nin adamlığıyla ilgili bir yazı yazmıştı geçenlerde Ankaragücü yönetimi,çok iyi bir oyuncu olmakla beraber karakter zaafları olduğu da aşikar. Ha ama böyle bir adamı Hakan Şükür'le karşılaştıran adama da normal hayatta bi git derler de neyse... Adam belirli bir inanca mensup diye bu kadar antipatik yaklaşılmaz.Sahaya çıkıp istavroz çıkaran adamlara tapıp kendi yaşadığın ülkenin dinini(biraz aşırı da olsa) yaşayan bir adama bu kadar tepki göstermek bana göre karaktersizlik,yozlaşmışlıktır.
p.s. Dini görüşüm yok gibi bişeydir hiç işim olmaz öyle dinle imanla imamla cemaatle farklı yerlere çekmeyin...

Anıl; Bu çocuğa özel bi parantez açmak istiyorum maçta özellikle izledim ki maçı izlememin 2 sebebinden biriydi Çağlar ile beraber. Heyecanlıydı,basit hatalar yaptı zaman zaman ama yine de çok beğendim. Tabi ki konyaspor defansı çok birşey kanıtlamaz/göstermez ama özellikle ani deparları (patlama deparı diye adlandıranlar da var) çok etkili,kısa sürede yüksek hızlara ulaşıyor toplu ve topsuz bu bir kanat veya forvet oyuncusu için çok önemli bir özellik. Bileklerine hakim tekniği çok iyi olmasa da yeterli. Biraz güçsüz gördüm ama işte hep söylemişimdir şu altyapıdan gelen adamları 1 sene salona tıkıcaksın vücut çalışıcaklar,bunu tek yapan Arda'ydı çoğu dışardan bakan bilmez bunu ama sırf ilk zamanlarındaki resmiyle şimdikini yan yana koysanız bile farkı anlarsınız,artık ikili mücadelelerde üfleyince yıkılmayacaksın ki futbol oynayabilesin.

Ruh,Galatasaray kültürü vs bunlar yalan, daha taze Neill'la Kewell bu takımda herkesten daha Galatasaray'lı gibi oynuyorsa ortadaki şey Galatasaray kültürü falan değildir bazı oyuncular yüreklerini ortaya koyarak oynar başarı için de böyle oyuncular gerekir... (Ronaldo dahi hocası Mourinho olunca bi başka oynamaya başladı)

Gelelim sezon genel tartışmasına, 1 defans 1 ortasaha olmak üzere iki tane çok kaliteli yabancı transferi şart. En az 4-5 tane de çoğu yerli olmak üzere rotasyonda yer alıcak,mümkünse futbol kültürü daha iyi olan gurbetçilerden olmak üzere takviye şart takıma.Tabi bu benim fikrim...

Son olarak ben Çağlar'ı çok beğendim öyle müthiş yetenekli efsane değil ama öylesine de gerek yok zaten şuan, savunmada güven veriyor hantal değil,sert mücadeleci futbola alışık ve bunu gayet güzel uyguluyor,bir kaç kilo fazlası kalmış sakatlıktan biraz da kondisyon eksiği var konyaspor maçında 3 tane falan bindirme yaptı hepsi çok etkiliydi daha güçlü olup daha çok bindirme yapabilirse tekrar milli takıma yükselir Galatasaray için de vazgeçilmez olabilir uzun yıllar,Hagi'nin şimdilik ilk saygı duyduğum kararı Insua'nın gereksizliği oldu ki hakkaten insua'yı da beğenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...