Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Takım şu an 3-4 oyuncu yüzünden kötü gözüküyor/kötü yerde sadece. Biraz kassan aslında kısa sürede çok şey yapılabilir 5-6 milyon euro paraya.

Adnan Sezgin'i yolla geri, yerine Haldun geri gelsin, adama tam yetki ver transferde.

Sarp, Servet ve Ayhan'ı yolla (Barış bedava oynuyo zaten dursun yedekte, direnç düşünce sokarız oyuna apaçilik yapar koşar), yerlerine Sezer (Eses), Selçuk (TS) ve bir yerli defans al (alabiliyosan Ersan bayağı iyi gözüküyodu, BJK'da kiralık oynuyordu, esas kulübünden alınır). Bunlar ucuz zaten, Sezer az paraya gelir, Selçuk'un bonservisi sezon sonu elinde, Ersan zor ama elbet bulursun, ikinci ligden mehmet topal çıktı, gökhan gönül çıktı, mehmet batdal çıktı, ersan çıktı elbet başka adam vardır daha.

Insua'nın sözleşmesi bu sene bitiyodu, komple bonservisini al. Misimovic'i birilerine iyi paraya kakala, onun parasıyla hatta paranın bi kısmıyla Emenike'yi ucuza kapat.

Takım güzel olur. Sonra para bulursan Onur'u alabilirsin kaleye de, ucuza kapatmak pek mümkün değil onu. Ama öyle adama da para verilir yani, ne yap et ver, misimovice elanoya o kadar para sayıyorken onura da sayılır. Haldun başkan halleder. Hatta Arda'yı Man City'e falan kakalayabilirsen onun parasıyla Onur + Volkan Şen alırsın, tadından yenmez.

4-4-2'ye geçersin, Arda solda Elano sağda (4-3-3 kanadı gibi değil Elano'nun brezilyada oynadığı tarz), Cana - Selçuk/Sezer göbekte. İleride Emenike veya Baros + top taşıyan ikinci forvet olarak Pino.

Neill Cana Elano Insua Pino Baros 6 yabancı, Emenike + Kewell yedekte hazır.
Sosyal ağlarda paylaş

türk takımında dediğin çok zor. Hani Rijkaard döneminde olsa haklısın ben de onaylarım da Hagi gibi daha kendini kanıtlamamış (t.d. olarak) bir adama böyle bir yetki vermek çok büyük risk. Ha ama T.D. + Haldun beraber gayet güzel işler yaparlar. Yetkiyi Haldun'a vermekten kastım şeydi, "Bak kardeşim bu sezon x milyon bütçemiz var al bunu bununla adam al" desinler adam t.d.yle kararlaştırıp alsın ama alacağı adama "yok abi o çok pahalı" "ya o adam gelmez" "onun yerine bunu alalım" müdahaleleriyle baltalamasınlar.

Dediğim gibi kulüp şu anda ligdeki konumu ve 3-4 oyuncu yüzünden çok kötü gözüküyor ama 5-6 milyon euroya dediğim tarz hamlelerle gayet toparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hagi kanıtlamamıs da Haldun mu kanıtlamıs? Hangisinin futboldan daha fazla anladıgını tartısmaya gerek duymuyorum. Haldun'un en iyi yaptıgı is pazarlık, ikna vs. Yani oyuncuyu baglama isi. Ya da ozel ilgisi falan varsa scoutluk iste. Haldun Hagi'ye "bak ben boyle takip ediyorum su adam bosa cıkmıs, alırız getiririz" diyecek. Hagi de "yok benim isime yaramaz salla gitsin" veya "iyi dusunmussun kap gel" diyecek. Onun dısında Hagi ne derse o tabi ki de. Teknik direktor olarak kendini kanıtlaması icin kendi bildigini yapması lazım. Baskasının olusturdugu kadroya kim td olmak ister.

Zaten Haldun'u gorevden ayrılırken de yonetim sebep olarak yapılan transferlerdeki basarısızlıgı gostermisti. O kadar adam aldık para harcadık 5. olduk, 3. olduk demislerdi. Simdi goruyoruz iste bakalım ilk 10'a girecek miyiz. Cok heyecanlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten td'ye sormadan kimse milyon dolarlık adam almaz, ama çok iyi bir fırsat yakalarsan t.d.nin istememezliği doğrultusunda onu görmezden gelmek hata olur. Al işte en güzel örnek Cana. Rijkaard istemedi, hatta geldikten sonra da inatla ilk 11'e koymadı, ama adamı görüyoruz iyi ki alınmış yani.

O bakımdan t.d.'yi tek başına yetkili kılmak hata, Haldun'la birlikte çalışacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cana guzel de iste arada Gokhan Zan, Serkan Ozkan gibi ya tutarsa olayları da donuyor Servet tuttugundan beri. Boyle devam edersek zaten bir iki sene icerisinde milli takıma hic oyuncu gonderemeyiz. Elimizde bir tane kaliteli yerli oyuncu kalmadı. Yine iclerinde en sevdigim adam Ufuk. Sol ayaklı kalecileri seviyorum :) Keske uzun yıllar birince kaleci olarak kalabilse.
Sosyal ağlarda paylaş

E tamam da Serdar Özkan da Gökhan Zan da bedava alındı. Barış, Serkan Çalık 100-150k euro paraya geldiler. Ali Turan, Mustafa Sarp falan hep bedava alındı, Servet 500k'ya geldi vs vs. Saydığın adamlar bedava alınıyor, o adamlar zaten risksiz transfer. Tutmazsa yollarsın. Zaten hepsi de az paraya oynuyor. Ha ama GS'nin "yerliye para verilmez" gibi bi tribe girmesine sebep oluyor ki o hoş değil. Onları TD'ye sormadan al yine beleşe, ama adam yerli/yabancı istediğinde "e bunları aldık ya" diye sunma önüne, isteğini dinle.
Sosyal ağlarda paylaş

al belese al belese takım bu beleslerden kurulu iste. saydıkların arasında bi tek serkan calık su an takımda degil o da bu sezon gonderildi. her sene beles yerli avına cıkıyoruz mubarek. risksiz diye alınır da 1 tane 2 tane alınır. butun kadroyu sen bunlarla kurmak zorunda kalıyosun simdi. hangisinden memnunsun bunların? hicbirinden. peki at bakalım bunları simdi kadrodan kimi alacaksın yerlerine?
Sosyal ağlarda paylaş

saydık işte yukarıda kimi alacağımızı :)

bi de Servet geçen sezon ortasına kadar gayet iyiydi, tek başına takımı sırtladığı bi sene vardı hatta. Ama işte havasınadn mı suyundan mı nedir bu takımda 3 sezon geçiren adam bi anda yeniçeri oluveriyo, höyt asarım keserim t.d.nin de üstündeyim havalarına giriyo. servet de bu moda girince eski değeri kalmadı.

Porto gibi yönetmek lazım heralde kulübü, 3 senede tüm takım değişecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Florya'da yaşamıyoruz hiçbirimiz ama PAF ligini dağıtan, Cem Sultan gibi bir forvet var, bu adam neden en yokluk döneminde bile A takımda düşünülmez neden? Ayrıca Emenike vb. adamları başarılı bulsam da Galatasaray taraftarını heyecanlandırması ne kadar kötü durumda olduğumuzu gösteriyor, Rijkaard öyle bir sistem yarattı öyle bir düzen oturttu ve bizi öyle kötü bir duruma soktu ki bu durumdan anca o çıkarırdı bizi, şimdi gelenler debelenecek düze çıkarmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Paf takımla A takm arasında bayağı fark var. Nice Paf yıldızları vardı Cafercanlar Özgürcanlar, İrfan başaran'lar (hele bu adam world class olacak deniyodu adam u15ten başladı tüm rekorları kırmaya), Paf takımda Messi gibi görülen Aydın'ı görüyoruz işte A takımda. FB'nin aldığı ilhan parlaklar yasinler, beşiktaşlı aydın karabulutlar falan da var örneklerde. Oynatılmadığına göre vardır bir yetersizliği mutlaka.

Emenike'nin de kimseyi heyecanlandırdığı yok. Ama fiyat/performans açısından uygun, Baros arkasında yedek bekleyebilecek ve yeri geldim mi etkili olabilecek kalibrede bir adam. Baros-Pino çiftli forvet hattına harika bir yedek olur, yer yer dönüşümlü de oynar.

Ha ama bahsettiğim "kurtarma önerisi"nde Emenike yerine bir yerli (mesela tekrar Necati) alınıp da yabancı hakkı Neil'ın yanına bir yabancı stoper olarak da kullanılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadarına dahi gerek yok aslında.
Trabzon'dan Selçuk, sene başında adı geçen 2 türk genç veli ile yasin.
Defans göbeğe italya liginde ilk 6 sıradan herhangi bi banko oynayan defans oyuncusu (buna versinler biraz para zararı yok)
Bir tane de şöyle kalıplı hulk style bi forvet lazım.
Hatta ben olsam artık bu ligde sadece italyadan transfer yaparım türkiyedeki insanlıktan çıkmış anadolu takımı kasaplarıyla en iyi onlar başeder.
Getiriceksin bi gattuso alayının bacaklarını ellerine verip yollicaklar Cana'yla.
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewe
abi senin oraya yazdgn seyler 5-6 milyon ile kapatılcak seyler diil :D onur'a min 7-8 ister TS volkan icin 5 ten inmez bursa..
ersan'in 4m ile satin alma opsiyonu bizde.. misimovic sizin oyuncunz diilki kime satıosun :D.. adamin taksitlerini ödemeynce geri dönuo... ardayi suan 10dan fazlaya okutursa yönetim büyük basari olur :D cok toz pembe bakmssn gibi geldi olaya biraz..
Sosyal ağlarda paylaş

selcukun sezon sonu degil aralikta bonservisi elinde.
ama ts de kalacak kendiside acikladi hic bir yere gitmiyorum diye... gs alamaz...zaten akli basinda kimse sampiyon olacak takimdan 12.siradaki takima gitmez. muhtemelen sozlesmesinde 10 milyon getiren alir tarzi bir madde olacak.

onuruda 12 milyon falan vermeden kimse alamaz daha 22 yasinda 5 sene sonra dunya capida bir kaleci olacagi kesin... o da hayal gs icin.

onurla selcuk tsnin en onemli adamlari liderleri.
gsde onlari alacak para yok.

size satsak satsak ceyhunu satariz burak yilmazi ve umut bulutuda alabilirsiniz cale alanzinho falanda olabilir.

digerleri sadece avrupaya gidebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...