Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

ulan elano ne güzel gol attı asis yaptı gerzek erhan telli balık elano cok kötüydü golde bala demiş

tribünler bomboş haberi yapıyorlar ulan maçı izledim ben.hakan sukur bile dedi baya dolu diye.e tribünlerde iyi bagırdı sayılır

gerzek medya.yanlıslıkla 3te 3 yaparsak efsane cimbom diyecekler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

geçen gün farkettim o eski elit galatasaraylı taraftar yerine artık bizim tribün it kopuk uğursuz çapulcu dolmuş bi iki tane elemanın face te TIRAPZONA GİDERKEN <3 diye resimleri var albüm malbüm tipleri sırayla gbt ye soksak 14 yaralama 22 gasp 38 tecavüz falan çıkar.
uefa yı almamızın zararları işte yeni nesil çapulcular hem gs lı
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

Fransuxa said:

geçen gün farkettim o eski elit galatasaraylı taraftar yerine artık bizim tribün it kopuk uğursuz çapulcu dolmuş bi iki tane elemanın face te TIRAPZONA GİDERKEN <3 diye resimleri var albüm malbüm tipleri sırayla gbt ye soksak 14 yaralama 22 gasp 38 tecavüz falan çıkar.
uefa yı almamızın zararları işte yeni nesil çapulcular hem gs lı

ulan güzelim kupanın yağını balını yemek varken, bu denyoların yanında -kendi takımın en nihayetinde- iyi halini yada kötü halini eleştirdiğin zaman "LAN SEN NE BHİÇHİM GASSARAYLISIN BİZ ÖLÜMÜNE SEFİYOZ TAKIMIMIZI RERERERARARARARA ÜÇLÜ ARAAP ALOOO" diye gazla çalışan dürzülerle dolu bi toplulukla ağız dalaşına girmek zorunda kalıyosun. hayır doğru yönünü anlatmaya kasmak bile büyük aptallık olur çünkü gerçekten boşa harcanan bi emektir o tip insanlarla münakaşaya girmek.

mademki böyle olucak hiç alınmamış sayılsın arkadaş o canım kupa. eskiden takımın bi elitliği vardı lan. üniversitesi olan takım. PEEEEH arkadaş diyodu millet. galatasaray diyince ligde sonuncu bile olsan fenerlisinden tut beşiktaşlısına kadar (belli başlı bu forumdaki apaçiler üzerine alınmasın zaten onlardan bahsetmıyorum) efendi insanlar ağır başlı insanlar "belli bir farkları, kulvarları var arkadaşım" diye cevap veriyolardı. seninde hoşuna gidiyodu bu vesile ile.

şimdi ise galatasarayın üniversitesi lisesi falanı filanı söz konusu olduğu zaman "inek, amele, asosyal" gibi kavramlar giriyo direk konunun içine.
Sosyal ağlarda paylaş

Puanları o kadar da yüksek değil aslında diyip inek damgası yemekten korkuyorum şuan.
Evet üst seviye bir üniversite GSÜ ama bir boğaziçi olmadığı falan da bilinen bişey,ayrıca sosyal olarak inanılmaz aktif bi okul.
Geçiniz arkadaşım inek falan ayrı bi statüdür GSÜ mensubu olmak çok pişmanım üni seçerken GSÜ'ye gitmediğime.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

@masq
abi o gol güzel de, ben emrenin ortasına takıldım. süper mükemmel orta diyolar da cidden öyle mi? çok alakasız bi yere atıyo da pino zor bela yetişip vuruyo topa. iyi orta böyle mi oluyo yoksa?

Benzerini dünya kupasında Mesut Klose'ye yapmıştı, bence bilinçli bir ortaysa sıfıra inip havadan o kadar geriye açmak gayet mükemmel bir hareket yapıyor bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

Puanları o kadar da yüksek değil aslında diyip inek damgası yemekten korkuyorum şuan.
Evet üst seviye bir üniversite GSÜ ama bir boğaziçi olmadığı falan da bilinen bişey,ayrıca sosyal olarak inanılmaz aktif bi okul.
Geçiniz arkadaşım inek falan ayrı bi statüdür GSÜ mensubu olmak çok pişmanım üni seçerken GSÜ'ye gitmediğime.

Öyle bir imkanım olsa GSÜ'de okumak gibi 1sn düşünmem
Sosyal ağlarda paylaş

trabzon haric dogru biliyorum. servet olmasa trabzon u da tutturuyordum.
Masquerade said:

fizban said:

gs'nin fikstürü
antalya
trabzon (d)
manisa
kayseri (d)
beşiktaş
son 3 maç kolay kasımpaşa gençler konya

antalya'yı da yener bu gazla diye düşünüyorum gs için, sonra trabzon deplasmanında aynı şekilde oynayıp berabere kalır, içeride manisaya yenilir eyvah hagi de fos çıktı denir, dışarıda kayseri ve içerde bjk ile aynı şekilde oynayıp berabere kalır, sonra son 3 maçı kazanır i love you hagi diye bağırılır devre biter.

hepsini yeneriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasarayda garip şeyler oluyor. Mehmet Helvacı başkanlığa oynuyor galiba. Telegol'de izledim bir kaç demecini tüm birleşmeyi ben yaptım felan fişman reklam yapıyor bayagı.

Rejkaard gönderilmesinde, haldun üstünel gönderilmesinde, takımın şuandaki durumunda bu adamın parmağı var gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...