Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

kombine alcak var mı yarın?

ben alıcam fakat emin olamuyorum şimdi kale arkası orta kısımlar da 2.250

kapalı tarafı yukarki kısımda 2.250

tribün kültürleri yerleştimi neresi nasıl olcak falan diye ona göre alayım

direk yere yakın olan kısım gönül ister ama kim bayılcak 5 milyar
Sosyal ağlarda paylaş

mustafa sarpı görmemeye calısırım

ben stad için alıcam valla takımın gidişatı suan pek umrumda değil

yarın sabah gidicem batı tarafında istediğim bi yer bulursam alırım.ztn kuzey güney bitti diyorlar.doğuda kapalı tribün kültürü olacakmış ayakta tepinemem

batı iyidir şereftribünü tarafı
Sosyal ağlarda paylaş

locaların altında dediklerin loca koltugudur ya. alt kattakiler tribunle bitisik oldugundan oyle. araya bisey gelecek ayrılacaklar yani normal tribünle.

vip denen yer basın, yonetim falan oldugu tribunun alt katı olur diye dusunmustum ben. ust taraf da numaralı iste. diger yerler standart.

bu arada ben dogu tribününde (kapalıya karsılık gelen yer yani) oyle hoplamalı zıplamalı birilerinin gelebilecegini sanmıyorum. alt kata yani, ust oyle olur da. alt kattakiler kesin oturacak.
Sosyal ağlarda paylaş

valla forumlara falan bakındım orda doğu için kapalı olcak diyorlar ztn yukari taraftir.oturmicaz cosucaz ayagı yapmıslar gorucez :)

vip koltuklar 3d de belli olmuyor tabi çözemedim bende :).

kuzey güney kombinelerin çogu bitmiş diyorlar.10-15 bin kombine satılmış sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

abi orda barışa pas atıcak pek verimli bi pozisyon da yok hani. Bi de tazı gibi koşmuş adam, o kadar koştuktan sonra ben de şut çekerdim yani :D

edit: adam bencil tabi ona ben de katılıyorum ama bayaaa umutluyum ben şu an pinodan. Vücudu falan da iyi umarım salmaz kendini de iyi bişeyler olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...