Eralp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ahhaahhah sabri posteri ahhahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 kombine alcak var mı yarın? ben alıcam fakat emin olamuyorum şimdi kale arkası orta kısımlar da 2.250 kapalı tarafı yukarki kısımda 2.250 tribün kültürleri yerleştimi neresi nasıl olcak falan diye ona göre alayım direk yere yakın olan kısım gönül ister ama kim bayılcak 5 milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 alla alla beinm aklımda niye biletix diye kalmış kombine satışı bazı yerlerde öyle yazıyor.ama biletixi aradım yok dediler anadolu yakasında alabilceğimiz bi yer yokmu illa karşıya mı geçmek lazım stada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yok mu arkadaş kombine alıcak o kadar gsli var.fakirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 barışı ayhanı mustafa sarpı izlemeye mi vericem milyar para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 mustafa sarpı görmemeye calısırım ben stad için alıcam valla takımın gidişatı suan pek umrumda değil yarın sabah gidicem batı tarafında istediğim bi yer bulursam alırım.ztn kuzey güney bitti diyorlar.doğuda kapalı tribün kültürü olacakmış ayakta tepinemem batı iyidir şereftribünü tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 stad için kombineye değmez, 2 maça gitsem yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 kim vericek 5k diyodun, simdi batı tribunu diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 batı alt taraflar 5k falan abi üst taraf 2.250 ile 2.600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 vip neresi, koltukları guzel olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ya vip koltukların neresi oldugunu çözemedim.3d ile stadı gezerken siyah koltuklar var locaların hemen alt kısımlarında.oraları vip koltuk sanırım vip koltuk butakıma gereksiz ama kombine alınır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 locaların altında dediklerin loca koltugudur ya. alt kattakiler tribunle bitisik oldugundan oyle. araya bisey gelecek ayrılacaklar yani normal tribünle. vip denen yer basın, yonetim falan oldugu tribunun alt katı olur diye dusunmustum ben. ust taraf da numaralı iste. diger yerler standart. bu arada ben dogu tribününde (kapalıya karsılık gelen yer yani) oyle hoplamalı zıplamalı birilerinin gelebilecegini sanmıyorum. alt kata yani, ust oyle olur da. alt kattakiler kesin oturacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 valla forumlara falan bakındım orda doğu için kapalı olcak diyorlar ztn yukari taraftir.oturmicaz cosucaz ayagı yapmıslar gorucez :) vip koltuklar 3d de belli olmuyor tabi çözemedim bende :). kuzey güney kombinelerin çogu bitmiş diyorlar.10-15 bin kombine satılmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 kuzey guneyde olacak o taraftar ya. doguda olamaz, hepsinin parası yetmez oralara. ust katı bilemem de alt katta organize olmaları imkansız. zaten eski acıga gecmislerdi yine aynı bolumde olurlar iste. butun dunyada bu sekilde zaten, isin olması gerekeni bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ogrenci indirimi ayagına byaa ucuza gitti guneyler falan 500 liraya kombine aldı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 pegasus alt aldık biz, kalmışsa pegasus üst alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=32hGPOYzfXE&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 çok bencil oyuncu ya.o pozisyonda içeri bıraksa büyük ihtimal gol olacak.bunun gibi çok pozisyon harcadı pino.hayatımda gördüğüm en bencil adam toplasan 3 pası yoktur.hagi şuna pas atmayı öğretirse seneye keitayı aratmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 içerideki adamın barış özbek olduğu düşünülürse bu pozisyonda pas vermemesi daha iyi olmuş da genel olarak inanılmaz bencil olduğuna katılıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi orda barışa pas atıcak pek verimli bi pozisyon da yok hani. Bi de tazı gibi koşmuş adam, o kadar koştuktan sonra ben de şut çekerdim yani :D edit: adam bencil tabi ona ben de katılıyorum ama bayaaa umutluyum ben şu an pinodan. Vücudu falan da iyi umarım salmaz kendini de iyi bişeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Red said: ogrenci indirimi ayagına byaa ucuza gitti guneyler falan 500 liraya kombine aldı adamlar570 tl. aralık'ta tekrar satacak uni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 O en sondaki çalım denemesi çok kıytırık ama o pozisyonda içeri verirmez abi ne yaptınız, dokunamaz ki adam o orda. ...ki bahsi geçen adam barış özbek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Evet orda pas atamazdı yani, yapması gerekeni yaptı başarısız da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://www.sporx.com/futbol/dunya/keita-katari-da-karistirdiSXHBQ211808SXQ keita haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Sabri posterim oldu! Ayrıca Cana ailesi çok değişik geldi. Lorik'in annesi kütür kütürmüş ve büyükannesiyle garip bir ilişkileri var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar