MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 adam sadece tercüman değil, futbolculuk yapmış ve teknik adammış dediğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 gsye tercuman olarak geldi. futbolcuyken de gsde oynamis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Herif ne dedi biyerden izleyemez miyiz yada birisi anlatsa sevabina olma mi ? Sovme kismini anladik da ne dedi neler giydirdi merak ettim cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ntvspor sitesinde vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yok yaw bakıp duruorm koymamslar merak ettim cok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ekside yazmislar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ekşi sözlükte tek tek yazmıştır bi işsiz oraya bak bi de. genelde yazıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bazı futbolcular takıma ihanet etti' 23 Ekim 2010 00:33 | NTVSpor.net Galatasaray'da görevine son verilen Frank Rijkaard'ın yardımcısı Mustafa Yücedağ, bazı futbolcuların takıma ve Rijkaard'a ihanet ettiklerini söyledi. 'Bazı futbolcular takıma ihanet etti' Görevine son verilen Frank Rijkaard'ın yardımcısı Mustafa Yücedağ, NTV Spor muhabiri Aykut Yıldırım'ın sorularını yanıtladı. Takım içerisinde bazı futbolcuların takıma ihanet ettiğini söyleyen Üstündağ, transferlerin de Rijkaard'ın bilgisi dışında gerçekleştiğini belirtti. Galatasaraylı bazı oyuncuların takıma ve Rijkaard'a ihanet ettiğini söyleyen Yücedağ, "Bu futbolcular galiba Galatasaray'da oynadığının farkında değil. Galatasaray Kulübü dediğin zaman duracaksın. Saha içerisinde Rijkaard'ın söyledikleri yerine getirilmedi. Savaşmadılar ve her maç böyle devam ettiler" dedi. Futbolcuların oynadıkları futbolla teknik heyeti istemediklerini gösterdiğini belirten Mustafa Yücedağ, "Bir antrenörü yollamanın da bir üslubu vardır, sen ekmeğini Galatasaray Kulübü'nden kazanıyorsun. Rijkaard için değil Galatasaray için oynuryosun. Galatasaray'a zarar veremezsin" şeklinde konuştu. Yapılan transferlerin de teknik direktör Rijkaard'ın görüşleri doğrultusunda yapılmadığını belirten Yücedağ, "Benim Rijkaard'a verdiğim liste Rijkaard'ın hoşuna gitti ancak yönetim bu oyuncuların alınmasına izin vermedi. Transferler kulüp tarafından yapıldı. Yapılan transferlerin isimleri ise benim gördüğüm kadarıyla Rijkaard'ın listesinde yoktu" ifadelerini kullandı. Frank Rijkaard babasını kaybettiği gün Servet yanına gidip ben neden oynamıyorum, bana hesap vermelisin demiş. Selçuk İnan, Malik Fathi, Drenthe, Baptista, İbricic, Diarra, Maresca gibi isimler varmış transfer listesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 -GALATASARAY'A İHANET EDİLDİ- Galatasaray'a ihanet edildiğini söyleyen Mustafa Yücedağ, "Bir futbolcu ekmek yediği yere ihanet etmez. Eden varsa o futbolcular derhal o kulüpten uzaklaştırılır. Galatasaray’da bazı futbolcular yanlış yaptılar. Rijkaard’ı değil Galatasaray’ı sabote ettiler. Bu olay Galatasaray kulübüne yaplmış bir ihanettir" şeklinde sert ifadeler kullandı. Bu ihaneti Servet, sabri mi yaptı sorusuna, "Bunu Galatasaray kulübü araştırmalı ve bulmalı. Bu isimleri herkes biliyor. Başkan Adnan Polat ie görüşemedim; eğer görüşsseydim bunları iletecektim" cevabını verdi. Futbolcuların Rijkaard'ın gitmesi için Galatasaray'a ihanet ettiğini vurgulayan Mustafa Yücedağ, "Bazı futbolcular Rijkaard’ın gitmesi için Galatasaray’a ihanet ettiler. Bu benim net görüşüm. Bunu Galatasaray’da eğer gören yoksa, bu çok vahim" dedi. Tercümelerinin de eleştirildiğini belirten Mustafa Yücedağ, "Beni eleştirenlerin Flemenkçe anladığını sanmıyorum. Benim Flemence bilmediğimi iddia eden biri var ama; kendisi bu dili hiç bilmiyor. Yanlış tercüme ettiğimde çıkıp basına durum anlattım. Hoca ne söylediyse ben onları söyledim. Hiçbir cümleyi farklı çevirip, anlatmadım. Bu olaylar Türk futbolunda hep oluyor. Eğer bu olayların önüne geçmezssek Türk futbolu batacak. Artık kimsenin ekmek yediği yere ihnate etmemeli. İhanet çok var. Şimdiye kadar hiç konuşmadım; ama Türk futbolunda ihanet çok oluyor." ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın Liverpool'a gidip gitmeyeceği sorusunu da yanıtlayan Mustafa Yücedağ, "Şu anda bu konu netleşmedi. Rijkaard şu anda İstanbul’da; ama mutlaka bir takımın başına geçmek istiyor. Rijkaard çok üzgün, böyle olsun istemiyordu. İstediğini yapamadığı için kırgın. Çünkü Rijkaard’ı çok yıprattılar. Hoca alt yapıdan yeni oyuncular istiyordu; ama malzeme yoktu. Alt yapıda istediği çalışmaları da yapamadı. Florya’da bir ekip çalışması yaratmayı çok istedik; ama bunu başaramadık. Bu konu için elimizden gelen mücadeleyi verdik; ama ekip çalışması sıfır" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 farkinda olmadigimiz bisey soylememis, ama neticede olaylari icerden goren bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Biz farkındayız da herkes farkında değil işte. Rijkaard a kazma diyip duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ohoo biz onları kaç aydır söylüyoruz herkes görüyor onu bir tek adnan polat göremedi.yada görmek istemedi baktıgımız zaman baros çabalıyor servet taş koyuyor kewell çabalıyor mustafa sarp taş koyuyor.neil çabalıyor ayhan taş koyuyor her maç böyle geçti.yabancıların performansının yarısını koysalardı ortaya bu hallere düşmezdik sonuçta galtasaray sivası karabükü karpatyi yenebilecek güçte. hani reykardın taktiğine tekniğine laf edip reykardı eleştirenlere o yuzden anlam veremdim hiç hani ortada mucadele hırs yokki taktik olsun reykard 4-4-2 de oynatsa 3-5-6 da oynatsa sonuçta odunlar aynı odun.adamlar oynamadılar yani şimdi izleyin hagiye kendilerini beğendirmek için nasıl köpekler gibi oynicaklar reykardın hataları oldu tabi.ama hep ideal kadroları sürdü.ama kimi koysa oynamadı. e bir takımın orta sahası futbolun merkezi olan mevki mustafa sarp ve ayhandan kuruluysa ve bu adamların reykarda karşı tavrı varsa daha ne olsun.bide servet var mustafa sarp bile odun diyorduk ama en çok o mucadele ediyor diyorduk.o bile bıraktı artık.maç içinde topa dokunmamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ya zaten anlaşılan oyuncuların çoğunluğu geçinemiyormuş rijkaardla anladığım kadarıyla. yani bu kadar hızlı gönderilmesinin sebebi bu oldu bence. yoksa adnan polatın 2 gün önce ben hayatta göndermicem diyip 2 gün sonra postayı koyması çok saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Aga nasıl bir başkan yanındaki adam için (Sezgin) klübü feda edebiliyor anlamıyorum. Nedir bu Adnan Sezgin aşkı, adam çok şey biliyorda konuşmasından mı korkuyor nedir olayın senin abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 seks kasetleri varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Adnan Polat ın servet mustafa sarp ayhan gibi oyuncuları göndermek yerine rijkaard ı göndermesi zaten ne kadar başarısız bir yönetici olduğunu gösteriyor. Daha nasıl kazma olunabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aquila said: seks kasetleri varmis. Rusya'da basılmışlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 rubin kazan ben kepce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 tugay simdi haginin yardimcisi, peki altyapiya da devam ediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 aquila said: tugay simdi haginin yardimcisi, peki altyapiya da devam ediyo mu?Hayır.. Klasik türk halkı işte.. Yönetim : iyi bi adam atmıştı altyapıda gerçekten galatasaraylı ve tecrübeli futbolcuyla uzun vadeli plan içine giricekti iki zor durumda taraftarın gözünü boyamak için hemen geri adm attılar Tugay : Ya tutarsa mantığıyla (tutmama ihtimali %95) iki gıdım daha medyatiklik ve şansını deneme tripleri .. Bekle bi 10 yıl piş olayın içinde sonra elini at ne die kendini bitiriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Tugay'da zerre medyatiklik primi yok da. Adamı tanımasak hani.. Basın toplantısına da zorla çıkarmışlardı resmen. Görev teklifi gelince Galatasaray'lılığından kabul etti muhtemelen, Tugay medyatik olacak olsa bin kere olurdu bu güne kadar. Sayılı medyadan uzak, karakterli futbol adamından biri Türk olarak, hakkını verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 abi toplantıyı izledim. tugaya ve hagiye soru sordu birisi. hagi cevapladı. tugay cevaplamadan başka soru aldılar ya. çok ayıp ettiler. herif kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Adam 30sn konuşup başka soru sormayın cevap vermeyeceğim dedi, gelen soruyu da tekrar cevaplamayacağını belirtti Yiğit Şardan'a yaptığı işaretle. Dedim ya adamı zorla çıkarmışlardı resmen :D Daha dikkatli izleyin toplantıları.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Böyle yaçma bir yönetim, görmedim resmen kendilerini kurtarmak icin ellerinden ne geliyorsa yaptılar. Galatasarayın geleceği kurtulmuş felan değil daha kötüye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar