nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hakkaten ha ahuahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ZaugnaKhaldun said: şu takımda reykard bile tutunamadıysa biz adam olamayız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sostizm said: Terim'in yaptığını Spartalı yapmaz ama yaa. Dün : Başında hocası bulunan bir takımla görüşmem 4.5 mil tazminat ile alel acele F.R. gönerilir. Bugün: Ailevi sebepler ile çalışmayı düşünmüyorum Bu nedir hocam, sadece kıllık olsun diye mi yaptın bunu, sen ne yaptın? aynısını düşündüm ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sostizm said: Terim'in yaptığını Spartalı yapmaz ama yaa. Dün : Başında hocası bulunan bir takımla görüşmem 4.5 mil tazminat ile alel acele F.R. gönerilir. Bugün: Ailevi sebepler ile çalışmayı düşünmüyorum Bu nedir hocam, sadece kıllık olsun diye mi yaptın bunu, sen ne yaptın? galatasarayın suçu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Terim doğru yapmış ki, adam "takımın başında hoca varken görüşmem ama hoca yoksa gelirim" tarzı bir şey dememiş. Orada hayır dese yine takımın başında hoca varken görüşmüş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ohhhhhhhhhhhh helal terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ailevi sebepler ne ki? ben onu merak ettim ne olabilir ki ailevi sebepler?madem öyle bir sebebi vardı neden masaya oturdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ya tek patron ben olurum demiş, adnan istememiş anlaşamamışlar, medyaya da böyle açıklanmış diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi neden td ye tam yetki verilmez anlamıyorum.bundan önceki hocalarıda sırf bu yüzden yolladık.yinede akıllanmamışlar demek ki.gerçi gelmemesine biraz sevindim ama eğer sebep buysa yeni hoca ilede takımda yine hiç bir değişiklik olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bizde tam menejerlik sistemi yok çnkü, FM'deki olayı istiyo Terim snaırım, bizimkiler olmaz diyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 rijkaardı gönderdilerde adnan sezgin denen yetersiz hala klüpte mi onu merak ediyorum. herif bir de gs den maaş alıyor ulan. hayır kurumu mu gs klübü de yetersizlere para dağıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Kime göre yetersiz? Antipati duyduğunuz her insanı yerin dibine sokmaya bayılıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 "Lig TV muhabiri Pınar Argun'un verdiği bilgiye göre sarı-kırmızılı takımda yöneticiler Alman çalıştırıcı [Daum] ile temas kurdu ve anlaşma zemini aramaya başladı. 56'lık isim Haziran 2010'da Fenerbahçe ile ayrılık yaşamıştı." gs ye daum gelmesini ben bile istemiyorum bir fenerli olarak. ne hale getirdiler galatasarayı allahım allahım. adnan polat'ı kaç senedir savunuyodum, ama yani bildiğin en kötüsü oymuş. cana ne pino ne allahaşkına ya. sonra rijkaard'ı gönderin 4.5m euro verip. fener de para bayıp daumu getirip sora para bayıp geri göndermişti. ne boktan bir ülkeyiz. edit: daum olduğu yazmıyomuş, yazıverdim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Haldun'la kıyaslanınca baya yetersiz mesela :D Keyfinden antipati duymuyor kimse, bugüne kadar yaptıkları ortada. Haldun dönemindeki olay ortada, sonra Adnan geri gelince olanlar ortada. E adam baya yetersiz abi, akraban falansa da kusura bakma ama işinde yetersiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nolcak bu gsnin hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 cidden yönetimler lucescudan beri kötü ama bu en kötüsü.yerin dibine girdik lan.daum um konuşulması bile durumun vaziyetinin ne olduğunu gösteriyor.şu takımın başına kim gelirse gelsin takımımı izlerim desteklerim.servete rağmen sarpa rağmen ama daumu getirdikleri gün gs benim için biter ve bu yönetim gidene kadarda tek bir maçını bile izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 daum ıyı toparlar cımbomu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fener maçını bile aldırırı yarın gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 2000 ruhunu uyandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 öl de ölelim tugay reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 daum gelirse çocuğumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben de keserim cocugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ziko gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 etini ben yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 haldun'un getirdiği transferlere bakarsan anlarsın niye. g. dos santosu alacaktınız. sonlara doğru adapte olup iyi oynamaya başlamıştı. keita gitmeyecekti. istediği kadar çirkef pislik biri olsun, yönetim rijkaardla barıştıracaktı, oynamaya devam edecekti. ben bile en son gs-fb maçında izlemeye doyamıyordum. kewell bin yılda bir oynuyor gidebilirdi. üzerine bir tane adam gibi (örnek: cana olmayan) bir ön libero/orta saha alacaktınız elanoyu gönderip. bir de solbek veya kaleci. neil-santos-keita-baros-(orta saha)-(solbek veya kaleci) yabancılar. rijkaard ın gönderilme parasını da katarsanız fiyatlar çok değişmezdi diye düşünüyorum. ve bu takım gayet oynardı, ki rijkaard ın kafasında da bu vardı gazeteleri takip ettiyseniz: santosu kesinlikle istiyordu. keitayı bilmiyorum ama istemiyordu sanırım kavgalı olduğu için, onu da yönetim halledecekti. ön libero zaten istiyordu anthony annan filan diye haber çıkıyordu hep. yani rijkaard'ın istediği takımla bugünki gs arasında uçurumlar var, ve fiyat olarak çok bir fark yok. adnan polat yüzyılın vizyonsuzluğunu yaptı. adam istediği oyuncuların hiçbiri alınmayınca da gs den bi poh olmaz diyip tazminat almaya oynadı. rijkaard belki de küsmemeliydi evet, ama dünyanın sayılı teknik adamlarından birini getiriyorsanız transfer politikasında da onu dinleyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar