fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 arkasokak ile nileppedzel'e aynı sayfa içinde katılmak.. dumurlara uğramış vaziyetteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Fistan said: m.yozgatli nin gs altyapisi ile alakasi yok fatih akyelde ayni sekilde Fatih Akyel GS altyapısından yetişme, Yozgatlıyı yanlış biliyormuşum sadece gs'de oynamışlığı varmış gençken. Gençlerin Sarp'tan ne kadar kötü olabileceğine gelince, hele bir sürün görürsünüz. Daha noluyor demeden ezer geçer herhangi bir rakip oyuncusu. Kickbox maçına plates öğrencisi çıkarmak gibi bir şey olur o durum. Boşa son 5 dk 8 dk oynata oynata ısındırılmıyor gençler uzun süre. Ha, 10 kişinin arasına bi tane genç katarsınız o arada kaynar da, komple revizyon halinde gençleştirmek ya da bir bölgeyi "atıyorum ortasahayı komple" gençleştirmek tüketir takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Biraz önce izledim NTVspor'da da, helal olsun, az bile dedi Arda http://beta.ntvspor.net/haber/futbol/24995/arda-turan-serefsizlik-diz-boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 canıms ağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Rewendor said: Fistan said: m.yozgatli nin gs altyapisi ile alakasi yok fatih akyelde ayni sekilde Fatih Akyel GS altyapısından yetişme, Yozgatlıyı yanlış biliyormuşum sadece gs'de oynamışlığı varmış gençken. Gençlerin Sarp'tan ne kadar kötü olabileceğine gelince, hele bir sürün görürsünüz. Daha noluyor demeden ezer geçer herhangi bir rakip oyuncusu. Kickbox maçına plates öğrencisi çıkarmak gibi bir şey olur o durum. Boşa son 5 dk 8 dk oynata oynata ısındırılmıyor gençler uzun süre. Ha, 10 kişinin arasına bi tane genç katarsınız o arada kaynar da, komple revizyon halinde gençleştirmek ya da bir bölgeyi "atıyorum ortasahayı komple" gençleştirmek tüketir takımı.abi öyle diyorsuda arda nasıl çıktı?mecburiyetten oynatıldı adam bir anda parladı.sen bunu oynatırsam öldürürler diye hiç oyuna sürmezsen adam söner gider.aynı özgürcan ve cafercanda olduğu gibi.bide reykard 5 i 8 i bırak son 1 dk bile oyuna almıyor. hatta bi örnek daha veriyim beşiktaşlı necip baya baya iyi arada bir oynuyor hatta bazı maçlar ilk 11 başlıyor.bu adamı öldürürler diye hiç sürmezsen söner gider tabi.sonrada yok altyapı yok şu yok bu. birde sarptan ayhandan hatta barıştan ne kadar kötü olabilir :D en azından hırslı olur birşeyler yapmaya çalışır bu 3 lüde oda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Arda dediğim gibi 1 sene boyunca üçer beşer dk oynadı ara ara. Daha sonra da kiralık gönderildi, kiralanınca parladı zaten. GS'ye geri döndüğünde yine 5-10 dk'yla başladı, yarım saate çıktı alışa alışa sonra 90dk'ya dayandı. Bir de Arda tek başına çıktı. Arda tek genç adamdı orada, arkasında sağında solunda işini bilen adamlar onun açıklarını kapattılar. Zaten altyapıdan oyuncu çıkarıp oynatmayın demiyorum. Ama çıkarırsan teker teker ikişer ikişer çıkarırsın, "hadi revizyon yaptık 18likleri doldur 3 yabancı at tamam" diye bişi yapamazsın elinde patlar. Onu diyorum ben. Bu adamları sistemli programlı olarak adım adım yaya yaya profesyönel lige katmak gerekiyor. Hani ortasahada adam koyacaksan, Cana'nın Elanonun yanına bi tane koyarsın genç, ya da Sarpın Cana'nın yanına mesela. Hata yaptıkça bu adamlar en azından onun hatasını azaltma düzeltme ihtimalini güçlendirir. Yavaş yavaş pişer. Ama tutup da orta sahayı komple gençleştirelim 3 tane genci dizelim dersen yolunmuş tavuğa dönersin. Arada Necip örneği vermişsin, o da yanında Ernst'le Guti'yle oynuyo. 2 tane daha genç koy bakayım 3ünü orta sahaya koy bak nasıl delik deşik oluyor o ortasaha. Böyle teker teker ikişer ikişer çıkartmak normal zaten, ama "hadi komple revizyoon" bununla bayağı alakasız bir durum onu diyorum. Ve emin olun öyle bir revizyonda Sarp'ı Ayhan'ı mumla ararsınız bu adamlar pişene kadar. Ha pişince bunlardan daha iyi olabilirler evet de o ara dönemde her maç ezilir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Arda'yı Arda yapan Gerets'tir yalnız, o dönem ki yetenekli gençlerin birçoğunu da o fark etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 arda rage girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Şimdi tam yanlış söylemeyeyim,ancak kesin hatırladığım bir anektod var...Eurosport'ta genç oyuncuların (U16-U17 vs...) maçları verilir biliyorsunuz...Orada yine bir U-x maçında -yanlış hatırlamıyorsam- Marcelo Lippi'nin bir lafını söylemişti spiker;16 yaşına kadar Türk oyuncular dünyanın en yeteneklileri,ancak daha sonraki aşamayı yapamıyorlar demişti... Düşününce ben burada altyapıların özellikle belli bir yaştan sonra gerekli eğitimi veremediğine katılıyorum..Yetenekli oyuncu elbette vardır,ancak Nilep'in dediği gibi bu çocuklar A takıma yükselme yaşı geldiklerinde daha pozisyon bilgisi'nden birhaberler mesela...Sabri sağ bek miydi ilk çıktığında,gibi,oynaya oynaya öğrendi... Yani bizim sorunumuz 15-16 yaşından sonra oyuncuları A takımda oynayabilecek seviyeye getirememek,sadece çok yetenekli olanlar yapabiliyor bunu,Emre,Arda gibi... Mesela A2 ligi (Galiba Rezerv lig oldu,ya da olacak) her anlamda yine gençlerin maç yapabilmesi açısından önemli ama geç kalınmış bir adımdı... Yoksa çok iyi jenerasyonlar yakaladık,2005 yılında Avrupa şampiyonu olan Dünya 2.si olan takım mesela,kaç tanesi şu anda takımlarında oynayabiliyor?... Galatasaray'ın o meşhur 87-88-89 jenerasyonundan neredeyse bir tek Arda kaldı,hepsi kayboldu...Belki o kadar iyi değillerdi,belki de belli yaştan sonraki aşamayı yapamadılar... Yine de daha önce dediğim gibi Almanya maçında sahada sadece 5 tane Türkiye'den yetişmiş oyuncu vardı,ve bunların 2'si Galatasaray altyapısındandı,(Arda olsa belki 3)...O yüzden Galatasaray altyapısı yine de ülkenin en iyisi şimdilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abi semih'i kiraya verdik, alan teknik adam "bu çocuk nerede duracağını bilmiyor" diye açıklama yaptı, daha büyük rezalet mi var? :D yetenekli adamları bulmakla bitmiyor altyapı işi, bu kadar basit bir gerçeği göremeyen beyinsizler var ama işte kulüplerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 arda tvye çıkıp aglamıs falan.yeni gordum daha gaztede erman toroglu fazla seks yuzunden sakatlandı falan dmeiş.posta gazetesi sinemle ardanın resmini koyup bunu manşet atmış arda yurtdışına kaçar bence sezon sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 erman toroğlu'nun yorumunu bi de haydar dümen'e sormuşlar aslı var mıdır hocam diye. o da öyle olsaydı tüm gençler yatakta olurdu demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Red said: arda tvye çıkıp aglamıs falan.yeni gordum daha gaztede erman toroglu fazla seks yuzunden sakatlandı falan dmeiş.posta gazetesi sinemle ardanın resmini koyup bunu manşet atmış arda yurtdışına kaçar bence sezon sonu.adnan polat 1 kere çıkıp yeter lan uğraşmayın ardayla dese bunların hiç biri olmayacaktı.açıklama yapmak için ağlamasını beklediler.hatta polat değilde reykadında yapması gerekirdi.messiyi ilk çıkardığında messiyi basına karşı baya korumuştu.hatta evine bile o bırakıyor deniyordu sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 reykardı kim koruyacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 adnanlar sezon başından beri koruyor ya.şu ligde ondan çok korunan adammı var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Cana da sakat dönmüş milli takımdan /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 fener maçıda geldi tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 üzüldüm cidden, kendinizi bir ardanın yerine koyun, herşey bir tarafa oynayıp oynamaması, kötü performansı sinema kapatması vs.. bunları geçiyorum, yok çok seks yapıyormuş, yok şöyle yk böyle el birliği ile aradayı bitirmeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 iyi de sinema kapattı diye tezahürat yapan, vaktiyle adamı yuhalayan galatasaray tribünleri değil miydi? şimdi sahip çıkmak niye? "aklın varsa kaç git" diye bir şey dediğini zanneden galatasaraylı bloggerlar var sürüyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Arkasokak said: iyi de sinema kapattı diye tezahürat yapan, vaktiyle adamı yuhalayan galatasaray tribünleri değil miydi? şimdi sahip çıkmak niye? "aklın varsa kaç git" diye bir şey dediğini zanneden galatasaraylı bloggerlar var sürüyle :) ya sen yazdığımı anlamıyorsun yada ben anlatamıyorum. Diyorum ki herşeyini geçtim ama bu kadarıda fazla artık diyorum. Ben onlar haklı öyle yaptı böyle yaptı demiyorum. Ama adamın bir sevgilisi var ve kızın resmi ve ile cok seks yapıyor böyle birşey işin bokunu cıkartmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya şu adama cevap vermeyin allah rızası için ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ardanın röportajı şimdi izledim.Yazık adama lan hakkatten bi çok seks yapıyo denmesi eksikti.Utanmasa şu pozisyonda yaptığı için böyle oldu dicekler.Ayıp hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ee doğru bişey adamlar olabilir sadece seksmi yapıyor dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 olayın ayıp boyutu yok ki. tek ayıp olan şey gazetelerde sinem koballa birlikte olan resimlerinin başlıkla birlikte basılması. erman toroğlu sakatlığa bakış açısı getirmiş o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar