Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

MrLevie said:

elano döndü mü haberi olan var mı?

salı günü döndü elano.

takımda ayıklanması gereken 7-8 yerli ve pino & elano ikilisi var.

bunlar yollanmadıkça (özellikle yerli tayfa) rijkaard kalmış gitmiş birşey farketmez. aynı teraneleri izleriz yine.

bkz. kalli
bkz. skibbe
bkz. rijkaard

diye uzar bu liste.
Sosyal ağlarda paylaş

pinonun yerine efektif bi adam alındığı taktirde pinodan yedek olarak verim alınabilir bence.

elano zaten gitmeli. ben rijkaard oynatamadı muhabbetine de inanmıyorum açıkçası. adam oynamak istemiyor bizde bariz yani. oynamak isteyen adam abuk subuk noktalar olmadıkça oynar gayet. adamı AMC den MC'ye çekti geçensene rijkaard sadece. adamın performans yerlebir oldu. bu kadar olmamalı. AMC de oynasaydı çok bir şey değişeceğini sanmıyorum açıkças.
Sosyal ağlarda paylaş

şu yarıyı bi ilk 4 te bitirebilsek iyi olcak.2. yarıda yapılcak 1-2 transfer bizi az çok hareketlendirir.şu sakatlıklar olmasa yine iyi kadromuz var ama baros,arda takımın kilit oyuncuları.nasıl barcada messi sakatlanınca takımın performansı yarıya düşüyor bizdede baros,arda ve kewell üçlüsünden biri olmayınca öyle oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

misimovic transferi sırf taraftar sevinsin diye yapılmış bir transfer
ama çingenelik yapılmasa ladesma alınsa keita gönderilmese şimdi bunları tartışmazdık

takımda köklü bir değişiklik yapılmalı ama buna benim itirazım yok.kalli bunun için getirilmişti zamanında ama olmadı taraftarımız saolsun
Sosyal ağlarda paylaş

sezon sonuna kadar idare edicez artık yapıcak bişi yok.sezon sonunda ama en az 10 adam gönderilmeli.buna arda,servet ve sabride dahil.şu hakan şükür ve tayfasından kurtulmalıyız artık.kaptanımızıda neill veya kewell yaparız :P 90 larda nasıl yaptık 2. ligden altyapıdan bi dolu adam çıkardık sıfırdan takım kurduk gene yaparız anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

aykut, sabri, servet, zan, balta, barış, sarp, ayhan, aydın, arda
tez satılsın yerine alsınlar kimleri alacaklarsa. anca o zaman birşeyler olur.

servet arda sabri balta ve aydın kalsın,

1 yabancı kaleci, zan yerine bjkda kiralık olan ersan, barış yerine selçuk inan, sarp yerine ceyhun (tsdeki), ayhan yerine de beke orhan sam alınsın. bi de yedek 2. bi forvet alınsın üzerine, yine yeter de artar. üzerine bir de volkan şen'i ucuza kapatırsak değme keyfimize :)
Sosyal ağlarda paylaş

kaleye sinan bolat

düşündüm de kalan kadro yeterli lan oynasınlar işte.

sabri-servet-neill-insua
cana-sarp
arda-misi-kewellreyiz
baros

yedekler de serkan sağ bek orta için ali turan sol bek balta kanatlar pino elano aydın forvet batdal. eh işte bi dmc bi forvet alınmalı ama şu kadronun da takır takır oynaması lazım kağıt üstünde.
Sosyal ağlarda paylaş

aydını zaten as kadro elemanı değil yedek olarak tutacaksın. Şu anda nasıl 60ta 70te giriyor aynı şekilde sürecek, olur de bi Hasan Şaş gibi göze batarsa ilk 11'e sürersin, olmadı elinde sağ-sol-orta oynayabilecek çok yönlü bir hücum oyuncusu yedeğin olacak, kim sakatlanırsa sür yerine.

Bir de bu sezon biraz daha düzgün, aklı başında oynuyor aydın, onun da etkisi var. yoksa sezon başında sorsan yolla evet derdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi futbolcular karaktersiz falan eyvallah da elindekinden verim almayı bilmeyen, gerizekalı gibi tutmayacağı belli sistemle oynamakta inat eden yetersiz adamı da savunmayın bi zahmet ya. Futbolcular da gitsin, rijkaard da gitsin hatta yönetim de gitsin kulübün kapısına kilidi vuralım rahatlayalım en iyisi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...