Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 eskiden olsa anlicam, rüştünün alpayın önüne 9 tane gs'liyi diziyodun milli takım oluyodu, sakatlanacak adam olsa gs'den olması normal. Ama bugün milli takımda hepi topu 3-4 GS'li adam varken habire niye bizimkiler sakatlanır be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Çünkü bizim adamlar çürük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ya antrenmanlarda birileri öküz gibi oynayıp sakatlanmaya hazır hale getiriyor heralde. falan sdfsdgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Şimdi servet sakatlandı ya, başka sakatlanan olmaz artık antrenmanda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Arda almanyada ameliyat olucakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 arda 3-4 ay yok diyorlarda o 6 ay olur.oğuz çetin ve hiddinkin salaklığı işte.umarım o yokken reykard inadından vazgeçerde şu elanoyu oynatır yoksa aydınla serdarla hatta pinoyla olcak gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 elano döndü mü haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 her bu topiğe girdiğimde reykard istifa etti haberini bekliyorum artık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 elano hakkında sitede birşey yazmıyor. reykardın 2 hafta ömrü kaldı.derbiyi kaybeder gider.asıl sorun yerine kim gelcek.büyük ihtimal ya hagi yada fatih terimi getircekler bu iki hoca dışında yeni stada taraftar çekicek adam yok çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 gelmiş sanırım ki böyle bi haber var? 7 ekim diyor. bu arada çok heveslenmeyin rijkaardı kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum bu kez adnan polat'ın. ki doğru olanı da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 MrLevie said: elano döndü mü haberi olan var mı? salı günü döndü elano. takımda ayıklanması gereken 7-8 yerli ve pino & elano ikilisi var. bunlar yollanmadıkça (özellikle yerli tayfa) rijkaard kalmış gitmiş birşey farketmez. aynı teraneleri izleriz yine. bkz. kalli bkz. skibbe bkz. rijkaard diye uzar bu liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 pinonun yerine efektif bi adam alındığı taktirde pinodan yedek olarak verim alınabilir bence. elano zaten gitmeli. ben rijkaard oynatamadı muhabbetine de inanmıyorum açıkçası. adam oynamak istemiyor bizde bariz yani. oynamak isteyen adam abuk subuk noktalar olmadıkça oynar gayet. adamı AMC den MC'ye çekti geçensene rijkaard sadece. adamın performans yerlebir oldu. bu kadar olmamalı. AMC de oynasaydı çok bir şey değişeceğini sanmıyorum açıkças. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 şu yarıyı bi ilk 4 te bitirebilsek iyi olcak.2. yarıda yapılcak 1-2 transfer bizi az çok hareketlendirir.şu sakatlıklar olmasa yine iyi kadromuz var ama baros,arda takımın kilit oyuncuları.nasıl barcada messi sakatlanınca takımın performansı yarıya düşüyor bizdede baros,arda ve kewell üçlüsünden biri olmayınca öyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 mevcut kadrodan ziyade düzen durdukça amc olmuş dmc olmuş bişi farketmiyor yav. öyle 1-2 adamın gelmesi ile hiçbir nane olmaz. buyur misimovic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 misimovic transferi sırf taraftar sevinsin diye yapılmış bir transfer ama çingenelik yapılmasa ladesma alınsa keita gönderilmese şimdi bunları tartışmazdık takımda köklü bir değişiklik yapılmalı ama buna benim itirazım yok.kalli bunun için getirilmişti zamanında ama olmadı taraftarımız saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 misimovic yerine ledesma koy yine birşey olmaz abi o adamı oynatmadıktan sonra sahadaki yerlilerin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ben hala düzgün 2 orta sahanın takımı toparlayacağına inanıyorum. bi selçuk inan toparlar bence yanında cana ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sezon sonuna kadar idare edicez artık yapıcak bişi yok.sezon sonunda ama en az 10 adam gönderilmeli.buna arda,servet ve sabride dahil.şu hakan şükür ve tayfasından kurtulmalıyız artık.kaptanımızıda neill veya kewell yaparız :P 90 larda nasıl yaptık 2. ligden altyapıdan bi dolu adam çıkardık sıfırdan takım kurduk gene yaparız anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 aykut, sabri, servet, zan, balta, barış, sarp, ayhan, aydın, arda tez satılsın yerine alsınlar kimleri alacaklarsa. anca o zaman birşeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Masquerade said: aykut, sabri, servet, zan, balta, barış, sarp, ayhan, aydın, arda tez satılsın yerine alsınlar kimleri alacaklarsa. anca o zaman birşeyler olur. servet arda sabri balta ve aydın kalsın, 1 yabancı kaleci, zan yerine bjkda kiralık olan ersan, barış yerine selçuk inan, sarp yerine ceyhun (tsdeki), ayhan yerine de beke orhan sam alınsın. bi de yedek 2. bi forvet alınsın üzerine, yine yeter de artar. üzerine bir de volkan şen'i ucuza kapatırsak değme keyfimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kaleye sinan bolat düşündüm de kalan kadro yeterli lan oynasınlar işte. sabri-servet-neill-insua cana-sarp arda-misi-kewellreyiz baros yedekler de serkan sağ bek orta için ali turan sol bek balta kanatlar pino elano aydın forvet batdal. eh işte bi dmc bi forvet alınmalı ama şu kadronun da takır takır oynaması lazım kağıt üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 servet arda sabri balta tmm da niye aydın?bu adam hala ''altyapıdan gelen, büyük potansiyeli olan genç fitbolcu'' kredisini bitiremedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 aydını zaten as kadro elemanı değil yedek olarak tutacaksın. Şu anda nasıl 60ta 70te giriyor aynı şekilde sürecek, olur de bi Hasan Şaş gibi göze batarsa ilk 11'e sürersin, olmadı elinde sağ-sol-orta oynayabilecek çok yönlü bir hücum oyuncusu yedeğin olacak, kim sakatlanırsa sür yerine. Bir de bu sezon biraz daha düzgün, aklı başında oynuyor aydın, onun da etkisi var. yoksa sezon başında sorsan yolla evet derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Beyler feneri kadıköyde yeneriz, elano gol atar, Rijkaard Allah olur, 10 senedir fener napıyorsa o hale geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Abi futbolcular karaktersiz falan eyvallah da elindekinden verim almayı bilmeyen, gerizekalı gibi tutmayacağı belli sistemle oynamakta inat eden yetersiz adamı da savunmayın bi zahmet ya. Futbolcular da gitsin, rijkaard da gitsin hatta yönetim de gitsin kulübün kapısına kilidi vuralım rahatlayalım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar