Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bu arada szass sende bu sene samiyen kombinesi var dimi ? bizler kasımdan önce alamıyoruz kombinesizler :)
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 6 senedir kapalı kombinem var. artık sıkıldım 6 senedir sabriyi izliyorum çıplak gözle siz düşünün.
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sabriyi bırakalım kapalı harici genel olarak tribün bitmiş.kaç senedir sarı kırmızı şampiyon cimbom yapamıyan bir tribün var. eski açık sarı desene diyorlar.adamlar 10dk da anca organize olup sarı diyorlar.gerisi gelmiyor karşıyor öbürü sarı diyor biri kırmızı falan.1-2dk sora bırakıyorlar yapmayı 3 lüyü en iyi yapan biziz ama onun harici tüyleri diken diken yapan taraftarı özletiyor ben tribünde yağmurda köpekler gibi ıslandıgımız şl maçlarında hayvanlar gibi bağırdıgımız zamanları biliyorum şimdi nesil degiştiğinden midir nedir.taraftarın aslantepenin hakkını vereceğini düşünmüyorum fener taraftarıda öyle.nesil degişti adam gibi bağıran yok.herkes çerez yemeye gidiyor bu da böyle bi anımdır :)
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Elano Brezilya'ya gitmiş. Bayağı bir gidici heralde artık bu adam sezon ortasında böyle gittiğine göre. Yazık yahu şu müthiş adamdan faydalanamadık
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ailevi bi durum varmış neyse artık...
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 son maçta barışın oyuna girmek için hazırlanmaya başlamasıyla, elano'nun suratında oluşan ifade başlarım ya / yeter ama abi / :'(( / beni almadılar akü giderim ben karışımı bir şeydi zaten. ben televizyonda aha dedim bardağı taştı adamın. her adamdan hagi olmasını bekliyoruz. umarım misimovici de böyle harcamazlar. gerçi elano misimovicten kat kat iyi topçu ama olan oldu artık.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ya adamda bi gariplik var hakkaten. bence çalışmıyo bu adam. kondisyonu berbat. oynadığı her maçta forması suya atılmış gibi oluyor terden dikkat ettiniz mi bilmiyorum. diğer oyuncularda çok olmuyor. çalışmıyor bu adam bence evet.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yahu kaleci bile maç sonu formasını sıksa litre litre su çıkıyo, nasıl diğerlerine bir şey olmasın? Hepsi öyle sırılsıklam oluyor.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sdfasdf boyle de karsilastirma, performans degerlendirme gormedim onceden.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ALIN TERİYLE PARA KAZANIYO ADAM FFS
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 terlemek iyidir lan, ben çok terlediğim halısahalarda hiç yorulmuyodum.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 lan bi trollemek yerine ne demeye çalıştığımı anlayın. terlemek ne kadar oksijen yaktığınızın göstergesidir ve kaslarınızın da aynı oranda yorulacağını düşünürsek terlemek gayet iyi bir kıstastır performans ölçmede. Rewendor said: yahu kaleci bile maç sonu formasını sıksa litre litre su çıkıyo, nasıl diğerlerine bir şey olmasın? Hepsi öyle sırılsıklam oluyor. abi biliyorum, ama aradaki farkı görmen gerek. normal bi oyuncu 1 terliyosa bu herif 5 falan terliyor. bir gariplik var yani.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 abi elano misimovic 4-3-3 e uygun adamlar değil.reykardın isteğiyle alındıklarını düşünmüyorum.4-3-3 te oynatmaya çalışırsan harcarsın bu adamları
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Gökhan İnler e talipmisiz hadi bakalim
guernica Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 taraftar ve yöneticilerin 10 numara fetişi için alınmış adamlar ikiside. 7milyon euroya alınabilicek bir sürü b2b vardı hali hazırda. o değil de, hadi gelmez ya gökhan bi gelirse çocumu bırak sülaleyi keserim komple.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 4-3-3'ün milyon tane varyasyonu var. Geride 2 mc biri dmc olarak biri b2b olarak, önlerinde de forvet arkası olarak oynatırsan gayet de oynar misim. Elano zaten sağ açıkta da oynar forvet arkasında da oynar. Rijkaard forvet arkasına adam sokmayıp Baros'u yalnız bırakmakta ısrarlı. Çok yalnız kalıyor adam, misimovic'i forvet arkası oynatsa çok daha etkili olacağımızı düşünüyorum. Şu Rijkaard'ı getirdi ya Haldun. Keşke sadece futbolcu almayla uğraşsaydı...
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 misimovic i forvet arkası oynattı son 2 maçta.gerçi hiç birşey yapmadığından dolayı öyle gözükmüşte olabilir :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Forvet arkası falan oynatmadı. Forvetin arkasındaki ilk orta saha oyuncusu misimovic diye forvet arkası oynatılmış olmuyor sdfsdf Elano'yu oynattığı kadar olmasa da geride tuttu Misimovic'i de. O adam kaleye yakın oynayacak ftbolcu, kalitesini tartışanın futbol bilgisi sıfırdır bence. 4-3-3'ün varyasyonlarına da uyar, Rijkaard elindeki oyuncuya uygun varyasyonla çıkmayıp bildiğini okursa malın önde gidenidir bence. Ki zaten öyle olduğunu düşünüyorum ve tez zamanda defolup gitmesini istiyorum ama nerde... PS: Bence'leri boldladım ki onları görmeden de saldırmayın hemen :D genel gerçek gibi söylemedim sonuçta, fikrimi belirttim
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 misimovic'in alınması gereksizdi bence denilecek günleri sabırla bekliyorum. bakalım ne zaman patlıcak bu balon.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Gereksizdi zaten de misimovi balon futbolcu değil. Sadece zaten AMC varken b2b almamız lazımdı. Ama madem bunu aldık yerinde kullanalım diyorum. Yoksa gereksiz olduğu kesin :D
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bence misimovicten iyi kaleci olur hehe.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Hiç izlediniz mi wolfsburg'da? Hadi izlemediniz, istatistiklerine baktınız mı? Yok balon yok iyi kaleci olur falan...
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Abi dalgasın söyledim onu ben, yoksa ben de galatasaraylıyım ben de baya ümitliyim misimovicten yani :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 He iyi, Arkasokak zaten Arkasokak bişey beklemiyorum ondan =)
Öne çıkan mesajlar