Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

baros, neill, cana, misimovic (gelirse) ve pino şu takımın sakatlık vs olmadıkça direk yazılacak isimler.

5 yabancı oluyor.

6.'yı nereye koyucaz işte?

orta saha ?
kale ?
sol bek ?

mis gibi yerliler var avusturya, almanya gibi liglerde. ileri pas vermesini bilip rakibini kovalayan isimler bile yeter yahu.

ama bizim yerli transfer politikamız bonservissiz adam almak işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

misimovic'in yanına emana da gelse yetmez.

yerli kalitesi sürünüyor takımda.

emana gelirse zaten yerliye gerek yok.

arda kewell baros

misimovic cana emana

neil

arda oynamasa bile bu hat zaten canavar gibi gol atar, ardanın yerine aydınıydı emresiydi, yeteneksiz genç farketmez birini koyarsın. yerlilerin yedirdiğinden fazlasını atar kazanırız her maç. yetmezse yedekte elano pino var.

ufuk fena kaleci değil gibi gözüküyor son maç beğendim ben. servet oynamazsa ali turanı göbeğe çekeriz, sabri iyileşir, hayatta gs'yi satacak adam değil sabri. sol beke de koy bi genç.

yerliye gerek yok.

ha tabii emananın geleceğini sanmam da, emana yerine elano koyarız, komple ofansif takım olur işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Çağlar'ı unutun bu arada.

Kasık ameliyatı oldu 10-12 hafta yok. :)

Ayrıca Rijkaard acilen sol bek istiyormuş. Orta saha'da BAM'lardan birine katlanmaya razıyım ben de Balta'nın şu baltalıklarından sonra.

Ufuk
Sabri Lucas Ali Turan TRANSFER

Lorik Cana
Ayhan Misimovic
Pino Arda Turan
Baros

tabi arda paşanın tekrar futbol oynama isteği gelmesi lazım.

Ayrıca Batdal da 8-10 hafta yok. Baros'u yedekleyecek bir yabancı almak şart kere şart.

Rapid Wien'in orta sahaları Veli ve Yasin'i kapatsak çok kral olurdu be. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Rewendor said:

yerliye gerek yok.

şu takımda dalga geçtiğimiz sabri dışında bir tane futbol oynayan yerli var mı Mayıs ayından bu yana?

Ufuk, Aykut, Servet, Gökhan Zan, Balta, Sarp, Barış, Ayhan, Aydın

Hangisi iyi abi?

ufuk son maç fena değil gibiydi, gerisine de gerek yok diyorum işte. yerliye gerek yok yabancılarla götürürüz ligi.

götürürüz derken şampiyonluk demiyorum da adam gibi bi pozisyonda bitiririz anlamında.

o 6 yabancının arkasında oynayacak sabri ufuk var işte, bi de emre-aydın ilerde takılır, defans allah kerim bişiler yaparız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...