Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TÜRKİYENİN EN ÇOK TARTIŞILAN ŞAMPİYON OLAMASA DA EN ÇOK KONUŞULAN EN EN BÜYÜK TAKIMI [BIGFONT]FENERBAHÇE[/BIGFONT]DİR BİZ NE YAPARSAK YAPALIM BUNU DEĞİŞTİREMEYİZ.
Mesaj tarihi:
Tamam geyiği bırakalım da bu fossacimbom ne ayak? 3 yerli resmen Galatasaray'da demiş. Site açıklama yapmadan nasıl resmen oluyor? Ben anlayamadım valla. Gerçek olamayacak kadar güzel haber ve oyuncular da o yüzden diyorum bunları :D
Mesaj tarihi:
Bu arada Musa dmc bölgesinde oynuyordu di mi ben yanlış bilmiyorum? Yanılmıyorsam biri link vermişti de bir blogta okumuştum adam hakkında yazılan bir yazıyı. Aceto diyeceğim de emin değilim o muydu başka bir blog muydu.
Mesaj tarihi:
Arda da büyük golcü zaten sdfsdf

Arda kaç yaşına geldi hala topa vurmayı öğrenemedi ya, Kewell gibi açık bulmak çok zor, Keita'yı nasıl bulduysak valla helal olsun

Musa mc diye biliyorum, çift yönlü Ayhan gibi falan..
Mesaj tarihi:
ilk sene full çeker. soraki sene kimseye gitmeye uğraşmaz. ztn ole şampiyonlar ligi falan gibi bi organizsyonada katılamıosunuz. e o harcanan paralar için para çıkarmak lazım. e taraftardan buyuk yoluncak yer mi var? yaparlar biletleri 12345 lira. gidersiniz sora maçlara.
Mesaj tarihi:
Metrosu,ulaşımı kolay olduktan sonra-ki olacak gibi- gider herkes ne olacak...Yeri geldi olimpiyata bile gitti 80k kişi ama işte sonrası mağlum...
Eziyet ettirmeden rahat rahat gidebilirse millet her maç dolar,yok mu 50k cimbomlu koskoca İstanbul'da:)..
Mesaj tarihi:
yıllardır semihle genç semih ama 83 yaşında diye dalga geçenler şimdi 24 yaşında adama geçn yetenek daha pişcek canım diolar. dondur arkasınıda yanmasın. ayrıca gorduğunuz gibi biricik ardanızın değeride gio gibi çocuk + 4 m€ muş.
Mesaj tarihi:
ulan bu gs taraftarını filan hiç anlamıyom. bu takımı mı izlicez yeeea filan diolar. zamanında başarıları filan var hiç değilse. şükredin lan karşıyaka süper lige çıkçak diye kaç yıldır bekliyoz biz napalım. taraftarlık öğrenin az.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...