Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 kusura bakmayın ama fenerbahçe yılın failini yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 şirinleri bile görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yapılan düzgün yorumlara bile trolle cevap veriliyor. forumun efendi geçinen rakip takım taraftarları konu Fenerbahçe olunca içindeki turcayı ortaya çıkarıyor. biraz sakin olunsa fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 kusura bakmaın da elaleme gerzek diyebilecek kadar adam mı oldunuz? kusura bakmayın ama tabi yine de @fizban: orda söylediğim yanlış anlaşılabilir tabi de bölüm o yüzden vardır diye düşünüyorum cidden. Dediğin gibi muhtemelen toplantıdır, hararetli tartışma ortamıdır derken unutulmuştur. Bu arada acaba şu bayramlarda falan anasayfaya birşeyler koyulmasının emrini direk yönetim mi veriyor ki. Aslında editörler direk değiştirse ya, böyle şeylerde izne gerek duymadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 kusura bakmayın da bugun 19 mayıs değilmiş. paralel evrenden, fenerin şampiyon olduğu evrenden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Myshkin said: kusura bakmayın da iyice gerzekleştinizbu arkadas a banhammer ne zaman geliyo ya.. her mesajında salaksınız aptalsınız gerzeksiniz falan diyo bu asdasd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Bu ülkenin takımıysa hele de Atatürkçü geçinip "Atatürk Fenerliydi" "Atam izindeyiz <3 FB" gibi saçmasapan olayları olan bir kulüpse 19 mayısı kutlamalı, şampiyonluğu kaçırdığı halde şampiyon gibi kutlama yapıp fail olup utanmadan tek büyük biziz yazmamalı o sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 millet normal nomral konusurken pata küte kusura bakmayın ama rororo sunuz diye geliyorlar.bide üstüne trollsünüz derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 nefret ettiğiniz şeyi kendinizce daha da yerin dibine sokabilmek için her şeyi zorluyorsunuz. açın fbtvyi sol üstte ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Aziz Başkan emretmiş öyle bir anasayfa hazırlamışlar. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bu kadar insan ancak post kasıyor olabilirsiniz bu olayı bu kadar tartışıyorsanız ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 galatasaray cCc ekibi olarak burdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Tarihin ne olduğu fark etmez bu rezaletten sonra "Tek büyük Fenerbahçe" giriş sayfası komiklik konusunda 10 Cem Yılmaz gücünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 seagle şu forumda gördüğüm en başarısız insansın. yazdığın mesajda ayrı bir facepalm çekiyorum. şimdi de gelip böyle adam mı oldunuz gibisinden çıkıntılık yapıyorsun. tartışılan şeyin saçmalığını göremeyecek kadar körleşmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Masquerade said: kusura bakmayın da bugun 19 mayıs değilmiş. paralel evrenden, fenerin şampiyon olduğu evrenden bahsediyorum. azizternate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 aman neyse ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2008/12/n521419777_622098_6931.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Deacon said: seagle şu forumda gördüğüm en başarısız insansın. yazdığın mesajda ayrı bir facepalm çekiyorum. şimdi de gelip böyle adam mı oldunuz gibisinden çıkıntılık yapıyorsun. tartışılan şeyin saçmalığını göremeyecek kadar körleşmişsiniz. ya ahahaha ne diyeyim ben size ya Şimdi bu olaylarla ilgili teknik bilgi var biraz, bilmiyor olabilirsiniz. Sitenin editörleri direk istediğini koyamaz bu tarz büyük kuruluşların sitelerine sizin de tahmin edebileceğiniz gibi. Koyulacak şeyler bi kurul tarafından karar verildikten sonra yayına girer genelde. İşte gerekli müdahaleyi yapacak olan organ başka bi konuyla ilgilenmek durumundaysa ve unutmuşsa, bu tarz ufak değişiklikleri editörler yapabilmeli diye söyledim. Ama tabi sizin tek bildiğiniz şey "ya bu gsliler çok rererö yea" diye düşünmek olduğu için fazla zorlamamışsınız kendinizi mesajın özünü allayabilmek için. Neyse biz alıştık size ya, anlamadığınız yerleri sorun özetleriz. edit: editörlerin yetkisi böyle şeylerde biraz artsın falan diye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 malmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 etti 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ahahah cohiyiymis. fenerbahce cumhuriyetinde 19 mayis aziz yildirim gunu belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ulan fistan nerde acaba güldük eğlendik ama geyik bitmek üzere (gerçi aziz yıldırım falan hergün yeni bomba yepyeni failler patlatı ama) onada bi 2-2 yazaydık iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 tüm türkiyenin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun diyerek başlığı kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 gençler, birbirinize laf sokmak için her fırsatı değerlendirmeye başlamışsınız son bikaç günde ceza alanların sayısı zaten fazla, hala da ekliyoruz sayenizde 19 mayıs kutlamasının verilmemesini yorumlamaktan çok dalga geçmek ve fb taraftarını tahrik etmeye yönelik yazılarınıza son verin düzgün düzgün yorumlayın lütfen geri açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar