Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üç büyüklerin 19 mayıs kutlamaları

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

kusura bakmaın da elaleme gerzek diyebilecek kadar adam mı oldunuz?

kusura bakmayın ama tabi yine de

@fizban: orda söylediğim yanlış anlaşılabilir tabi de bölüm o yüzden vardır diye düşünüyorum cidden. Dediğin gibi muhtemelen toplantıdır, hararetli tartışma ortamıdır derken unutulmuştur.

Bu arada acaba şu bayramlarda falan anasayfaya birşeyler koyulmasının emrini direk yönetim mi veriyor ki. Aslında editörler direk değiştirse ya, böyle şeylerde izne gerek duymadan
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

seagle şu forumda gördüğüm en başarısız insansın. yazdığın mesajda ayrı bir facepalm çekiyorum. şimdi de gelip böyle adam mı oldunuz gibisinden çıkıntılık yapıyorsun. tartışılan şeyin saçmalığını göremeyecek kadar körleşmişsiniz.

ya ahahaha ne diyeyim ben size ya

Şimdi bu olaylarla ilgili teknik bilgi var biraz, bilmiyor olabilirsiniz. Sitenin editörleri direk istediğini koyamaz bu tarz büyük kuruluşların sitelerine sizin de tahmin edebileceğiniz gibi. Koyulacak şeyler bi kurul tarafından karar verildikten sonra yayına girer genelde. İşte gerekli müdahaleyi yapacak olan organ başka bi konuyla ilgilenmek durumundaysa ve unutmuşsa, bu tarz ufak değişiklikleri editörler yapabilmeli diye söyledim. Ama tabi sizin tek bildiğiniz şey "ya bu gsliler çok rererö yea" diye düşünmek olduğu için fazla zorlamamışsınız kendinizi mesajın özünü allayabilmek için.

Neyse biz alıştık size ya, anlamadığınız yerleri sorun özetleriz.

edit: editörlerin yetkisi böyle şeylerde biraz artsın falan diye yani
Sosyal ağlarda paylaş

gençler, birbirinize laf sokmak için her fırsatı değerlendirmeye başlamışsınız
son bikaç günde ceza alanların sayısı zaten fazla, hala da ekliyoruz sayenizde
19 mayıs kutlamasının verilmemesini yorumlamaktan çok dalga geçmek ve fb taraftarını tahrik etmeye yönelik yazılarınıza son verin
düzgün düzgün yorumlayın lütfen
geri açtım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...