Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futbolda önemli değişiklik

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

penaltılarda köşe seçiyosun lan zaten ne kadar satabilirsin ki =D
köşeye atarsa tutmazsın, köşeye gelmezse kucağına gelene napıcaksın?

bence altın gol saçma çünkü atılan golün geri dönüşü olması lazım.
mahalle maçı gibi "hadi abi atan kazanır" yapmak anlamsız geliyor.

Sen de haklısın ama o zaman takımlar yememeye oynuyorlar ondan sonra penaltılarda nerdeyse tamamen şansa kalıyor. Sıkıcı futbol izliyorsun ve şans galibiyeti görüyorsun. Altın gol'de de biraz şans var ama en azından zevkli futbol izliyorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Sen de haklısın ama o zaman takımlar yememeye oynuyorlar ondan sonra penaltılarda nerdeyse tamamen şansa kalıyor. Sıkıcı futbol izliyorsun ve şans galibiyeti görüyorsun. Altın gol'de de biraz şans var ama en azından zevkli futbol izliyorsun :)

Altın golde de iki takım da defansa gömülüyodu aman gol yemiyim diye, haliyle yine çok verimli bi futbol izleyemiyoduk.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sanki fake atmayınca penaltıyı atamicak mı? o kadar kötü mü penaltı kullanan adam. eskiden fake make yoktu, çatır çatır atıyorlardı.

kalecinin öne çıkması ile hareket etmesi farklı şeyler ki hareket dediğin ellerini kollarını sallıyor zaten. direk gelip vurucaklar şimdi.

aban ortaya gol olur her türlü
Sosyal ağlarda paylaş

mantıklı buluyorum ben bu olayı, zira penaltıda kalecinin tek bir hamle olanağı var oyuncu feyk atsa da atmasa da. neymar tarzı apaçiler yüzünden de yaygınlaşmaya başladı bu işin abartılması. figo'nunki gibi ilk adımı uzun alarak bariz bi şekilde duraklamadan koşmak anca konsantrasyon kaybı olur, kalecinin baya bi sazan olması lazım hamleyi direk o adıma yapması için. ki figo'nun kurtarılmış penaltısı da var o şekilde. diğer türlüsü ama baya çirkinleştiriyo durumu. biraz kurunun yanında yaşın da yanması olur belki, ama net bir sınır çizebilmek adına ikisini de yasaklamak penaltıların zevkini korumak adına iyidir.
çakallık yapacaksan penaltıda, cruyff tarzı paslaşarak atacan. o da yerse. pires rezil olmuştu mesela.
panenka penaltısı da olur ama çok ayağa düştü artık ehah.

ayrıca penaltıyı taç atışıyla bir tutmak: (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

Darqainu said:

Kalecinin orda zaten saliselik bir refleksle kurtarma sansi var ,

gogo abartın kaleciler ftw

ahahaha
sağa mı hissediyosun sola mı diye sormuyorlar. Yarım saniye gibi bi vaktin var orda, ya görür atlarsın yerse, ya karambole bi köşeye. Abartmıyoruz, hakikatten böyle
Sosyal ağlarda paylaş

radagast62 said:

pascalnouman said:

hami gibi dayican pis burunu ya gol ya aut kalecinin kurtarmasi off topic

http://www.youtube.com/watch?v=viJD5-6F8GU

2.40 ta shearer'ın, 4.45 te veron'un attığı penaltılar kurtarılamaz, kusursuz penaltı budur

bu maçı hiç unutamıyorum bu postu görünce direk bunlar geldi aklıma

Shearer futbol tarihinin en iyi penaltı kullanan oyuncusudur heralde.

Shearer deyince 260 golle premier ligin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu olduğu aklıma geldi, Rooney geçemez inşallah :p Alan Shearer, Robbie Fowler falan ne güzel adamdı ne güzel santrafordu bunlar, teeeey teey.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak aslında sayısal olarak o doğru da ters köşe yedi dedirtmemek için yapamazsın onu adfdds

Bazı oyuncular vardır, genelde bi yöne çok fazla iyi top gönderirler. O yöne atarlarsa, oraya uzansan dahi golü yersin genelde, çünkü köşeye bırakırlar. Kalecinin penaltıda en köşeye giden topu kurtarma şansı fazla değildir. Çok iyi zıplayıp iyi zamanlaması gerekir, o da, bi ihtimal yine.
Sosyal ağlarda paylaş

radagast62 said:

pascalnouman said:

hami gibi dayican pis burunu ya gol ya aut kalecinin kurtarmasi off topic

http://www.youtube.com/watch?v=viJD5-6F8GU

2.40 ta shearer'ın, 4.45 te veron'un attığı penaltılar kurtarılamaz, kusursuz penaltı budur

bu maçı hiç unutamıyorum bu postu görünce direk bunlar geldi aklıma

geçen pati maçlarından birinde ben de böyle bi penaltı attım =)
Sosyal ağlarda paylaş

bu duraklayıp penaltı atma olayı çok sık olan bir şey değil hatta bu sene o kadar özet izledim hiç görmediğimi bile söyleyebilirim.
yetenek falan mı istiyor nedir, kolay bişi olsaydı herkes yapardı diye düşünüyorum. Ötesi var mı yani kaleciyi yatırıyosun diğer köşeye yuvarlıyosun kesin gol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...