Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım:Rüştü Şaibe Yaptı

khalad

Öne çıkan mesajlar

ee zaten benim gslileri veya bjklıları eleştirdiğim nokta böle şeylere laf atmaları değilki sportif başarı, başarısızlık noktalarında konuşurum ben ki o timsah yürüşünü gördüğüm zaman zaten şampiyonluğu kaybetmenin belirli üzüntüsünü yaşasam bile gördüğüm an bildiğin güldüm.

Internette birinin trambolin de zıplayıp fail olduğunda ona gülmekle, öle sahaya girip timsah yürüşüyü yapan arasında benim açımdan hiç bir fark yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Spor kamuoyunun çok iyi hatırlayacağı gibi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin rakiplerinin kalecilerine ahlaksız teklifler yapıldığı konusundaki duyumlarını dile getirmişti. Bu açıklamayla ilgili ne hikmetse suskun kalan Yıldırım, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz.

ABOVVVV bu varya kıyameti koparan 66.seal gibi bişi be.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

işte biz buna gülünce siz hadi ordan gsliler, bjklılar siz niye dalga geçiyorsunuz diyorsunuz, olmuyor. :/

uganda'da da yaşasam bu gülünüp, ti'ye alınacak bir olay. timsah yürüyüşü ile sahaya giren taraftarlara 10 sene sonra açıp baksam yine gülerim yani. komik çünkü.

tamam olay komik anlıyorumda adamlar şampiyon olduğumuzu sandılar bi anda. senin takımın şampiyon olunca sen napıosun peki? bekliomusun "lan acaba cidden şampiyon olduk mu, şimdi sevinsem olur mu? falan diye mi düşünüyosun. orda o stadda bende olsaydım o anonstan sora sahaya girerdim şampiyonluğu kutlamaya. çok şaşılıcak bişi dğeil yani orda taraftarın okadar sevinmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Spor kamuoyunun çok iyi hatırlayacağı gibi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin rakiplerinin kalecilerine ahlaksız teklifler yapıldığı konusundaki duyumlarını dile getirmişti. Bu açıklamayla ilgili ne hikmetse suskun kalan Yıldırım, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz.

ABOVVVV bu varya kıyameti koparan 66.seal gibi bişi be.

hakikatten sülalesine küfretmiş gibi bişey olmuş ahahaha

@Rikkie, AHAHAHAHAH (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

çavuşoğlu bi ara gs nin kazandığı kupalara gazozuna kupa diyordu. şimdi bursa valiliği uludağ kupası düzenliyormuş bu yaz. ligler başlamadan önce. katılsın aziz başkan alsın kupayı yakışır. biz çok aldık birazda kendileri alsın kikikiki

hayır bu arada sorarlar adama nerden buldu bu telefon görüşmelerini, mesajları. hayırdır aziz başkan kendi telekulak şebekeni mi kurdun ?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Rüştü aynı golü Hırvatistan maçında da yememiş miydi?...
Ayrıca hata bence orada Rüştü'de de değil...
Aziz Yıldırım'ın yaptığı da büyük ayıp bence,yıllarca Fenerbahçe forması giymiş bir adama söylenecek itham değil bu,aynı Rüştü 96 yılında Hami'nin şutlarını patır patır çıkarıp şampiyon yapmıştı feneri.Ayıp..
Bir başka nokta ise,Beşiktaş'ın açıklamasında yer aldığı gibi Aziz Yıldırım nasıl biliyor Kasımpaşa futbolcusu ile Rüştü arasında geçen konuşmaları,garip işler bunlar,ben de beğendim Beşiktaş'ın açıklamasını çok..
Sosyal ağlarda paylaş

"Başkan Aziz Yıldırım, şampiyonluğun kaybedilmesiyle ilgili olarak "Burada bir suç işlenmişse bunun sebebi de benim, bunu kabul ediyorum" dedi. Yıldırım ayrıca istifa etmeyeceğini açıklayarak, "Görev sürem bitene kadar buradayım" dedi.

Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber'in F.Bahçe'nin maçlarından önce rakip takım futbolcularına mesajlar çektiğini iddia eden Yıldırım, "Ben de Rüştü'nün yediği golleri şaibeli buluyorum" açıklamasını yaptı.

Yıldırım, "Bugün başka kulüpte olanlar veya Fenerbahçe'den ayrılanlar Fenerbahçe düşmalığı yapıyor. Rüştü, Kasımpaşalılar'ı arıyor. Hadi sizi göreyim diyor. Ankaragücü'ne mesaj atıyor. Bende kendisine haber gönderdi. "İnşallah Bursa'da iyi oynarsın" diye. Kaleciler hata yaptılar. Peki ya Rüştü ne yaptı. Çıksın söylesin. Ben bu şahısları aramadım desin. Beşiktaş kalecisinin bu adamlarla ne işi var. O zaman Bursa'da yediği gol bana şaibeli geliyor. Ağızımdan kötü şeyler çıksın istemiyorum. bana düşma olabilirsiniz ama Fenerbahçe'ye olamazsınız." dedi."

Ben buradan başka şeyler çıkardım demekki..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...