Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ee zaten benim gslileri veya bjklıları eleştirdiğim nokta böle şeylere laf atmaları değilki sportif başarı, başarısızlık noktalarında konuşurum ben ki o timsah yürüşünü gördüğüm zaman zaten şampiyonluğu kaybetmenin belirli üzüntüsünü yaşasam bile gördüğüm an bildiğin güldüm. Internette birinin trambolin de zıplayıp fail olduğunda ona gülmekle, öle sahaya girip timsah yürüşüyü yapan arasında benim açımdan hiç bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Spor kamuoyunun çok iyi hatırlayacağı gibi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin rakiplerinin kalecilerine ahlaksız teklifler yapıldığı konusundaki duyumlarını dile getirmişti. Bu açıklamayla ilgili ne hikmetse suskun kalan Yıldırım, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz. ABOVVVV bu varya kıyameti koparan 66.seal gibi bişi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Masquerade said: işte biz buna gülünce siz hadi ordan gsliler, bjklılar siz niye dalga geçiyorsunuz diyorsunuz, olmuyor. :/ uganda'da da yaşasam bu gülünüp, ti'ye alınacak bir olay. timsah yürüyüşü ile sahaya giren taraftarlara 10 sene sonra açıp baksam yine gülerim yani. komik çünkü. tamam olay komik anlıyorumda adamlar şampiyon olduğumuzu sandılar bi anda. senin takımın şampiyon olunca sen napıosun peki? bekliomusun "lan acaba cidden şampiyon olduk mu, şimdi sevinsem olur mu? falan diye mi düşünüyosun. orda o stadda bende olsaydım o anonstan sora sahaya girerdim şampiyonluğu kutlamaya. çok şaşılıcak bişi dğeil yani orda taraftarın okadar sevinmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 muahaha ne güzel drama döncek şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Abi önceki gün zegnaydı, dün fizbandı, bugün helcaraxe.. Ne güzel böyle hergün bir fenerli çıkıyor "GTFO MAH FENERBAHÇE" şeklinde forumun tamamına tek başına laf yetiştiriyor, günümüz şenleniyor. Good times, good times..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 In a world, one man, alone...he must fight to survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Ağlama aziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Absolut said: Spor kamuoyunun çok iyi hatırlayacağı gibi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin rakiplerinin kalecilerine ahlaksız teklifler yapıldığı konusundaki duyumlarını dile getirmişti. Bu açıklamayla ilgili ne hikmetse suskun kalan Yıldırım, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz. ABOVVVV bu varya kıyameti koparan 66.seal gibi bişi be. hakikatten sülalesine küfretmiş gibi bişey olmuş ahahaha @Rikkie, AHAHAHAHAH (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ağlama aziz yazdım anında silinmiş, oha demek istiyorum silen arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Moderatorun yorumudur çok kurcalamayın bazen anında mudehale iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 çavuşoğlu bi ara gs nin kazandığı kupalara gazozuna kupa diyordu. şimdi bursa valiliği uludağ kupası düzenliyormuş bu yaz. ligler başlamadan önce. katılsın aziz başkan alsın kupayı yakışır. biz çok aldık birazda kendileri alsın kikikiki hayır bu arada sorarlar adama nerden buldu bu telefon görüşmelerini, mesajları. hayırdır aziz başkan kendi telekulak şebekeni mi kurdun ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ben sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://www.facebook.com/video/?id=223540538986#!/video/video.php?v=1433370601349 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 İŞTE O ALAN YETKİLİSİ http://1.bp.blogspot.com/_1a9JBgMeuQc/R0HgPzzGsDI/AAAAAAAAAIE/KBqsXtaB9kU/s200/GDadCylon.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Aa çoğunluğun benimle aynı görüşü paylaştığı topik buldum ne güzel bişeymiş bu böyle sdfsdf Beşiktaş'ın verdiği cevap çok güzel, iddiaları da düşündürücü. Ortalık karışsa da unutturmayız Fenerli timsahları ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 O timsah fotosu tek kelime ile 10 yıllarca hatırlanacak utanç tablosu o pozisyondakiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Rüştü aynı golü Hırvatistan maçında da yememiş miydi?... Ayrıca hata bence orada Rüştü'de de değil... Aziz Yıldırım'ın yaptığı da büyük ayıp bence,yıllarca Fenerbahçe forması giymiş bir adama söylenecek itham değil bu,aynı Rüştü 96 yılında Hami'nin şutlarını patır patır çıkarıp şampiyon yapmıştı feneri.Ayıp.. Bir başka nokta ise,Beşiktaş'ın açıklamasında yer aldığı gibi Aziz Yıldırım nasıl biliyor Kasımpaşa futbolcusu ile Rüştü arasında geçen konuşmaları,garip işler bunlar,ben de beğendim Beşiktaş'ın açıklamasını çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 İki gol de Toraman'ın golü gayet, Rüştü'ye bu kadar laf edilmesini de yanlış buluyorum. Şike iddiası ortaya atılacaksa Toraman için atılmalı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ortada bir şike iddiası yok. bu kadar ağlayan sızlayan kafası karışıklar son maçla ilgili niye hiçbir şey telafuz etmiyorlar demeye getirdi Aziz Başkan. anlayan anlıyor da bi de anlayıp da anlamamazdan gelinmesin :) anaa burda da yanlış olmuş.edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bak hala bukalemun... hayır 2:2 mi 2:2 mi 2:2 mi diye sahaya giren, BEŞİKTAŞ! diye bağıran biziz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Transfer olduğu gün Adnan Polat, Güiza'ya şike teklif etmiş hep gol kaçır diye, o da kabul etmiş ondan kaçmayacak golleri kaçırıyormuş hep. Yoksa o goller kaçar mı? Biz bunlara ses çıkarmıyoruz ama artık gerekirse çıkar, şike yaptılar GS küme düşürülsün!1!!bir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 "Başkan Aziz Yıldırım, şampiyonluğun kaybedilmesiyle ilgili olarak "Burada bir suç işlenmişse bunun sebebi de benim, bunu kabul ediyorum" dedi. Yıldırım ayrıca istifa etmeyeceğini açıklayarak, "Görev sürem bitene kadar buradayım" dedi. Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber'in F.Bahçe'nin maçlarından önce rakip takım futbolcularına mesajlar çektiğini iddia eden Yıldırım, "Ben de Rüştü'nün yediği golleri şaibeli buluyorum" açıklamasını yaptı. Yıldırım, "Bugün başka kulüpte olanlar veya Fenerbahçe'den ayrılanlar Fenerbahçe düşmalığı yapıyor. Rüştü, Kasımpaşalılar'ı arıyor. Hadi sizi göreyim diyor. Ankaragücü'ne mesaj atıyor. Bende kendisine haber gönderdi. "İnşallah Bursa'da iyi oynarsın" diye. Kaleciler hata yaptılar. Peki ya Rüştü ne yaptı. Çıksın söylesin. Ben bu şahısları aramadım desin. Beşiktaş kalecisinin bu adamlarla ne işi var. O zaman Bursa'da yediği gol bana şaibeli geliyor. Ağızımdan kötü şeyler çıksın istemiyorum. bana düşma olabilirsiniz ama Fenerbahçe'ye olamazsınız." dedi." Ben buradan başka şeyler çıkardım demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://www.ezikfb.com/rsm/wp/h24.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Gazete adamın konuşmasını yontup koydu diyor sanırım fbli arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar