-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bu ne lan şaka gibi, http://www.sabah.com.tr/multimedya/video/videoizle/0bbe6e29-ba6e-42e2-8df5-b43375f868e7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bu sefer güldürmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Çok eski bi haber diye biliyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Hapşırdığımda ciğerlerde bi açılma oluyo feci rahatlıyorum da 12k fazlaymış 7 8 yeter.Bi de ne hastalığı bu nasıl bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ben bi kere hapşırırsam arka arkaya 20-30 kere gidiyorum genelde. Bi de alerji var baharda ölüyorum resmen. Çok kötü bişey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Sorunu bulunamıyodu sanırım.Kız hapşırıyo işte H2O ya alerjisi var heralde asdsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dostum aşırı eski :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben de her 2 dakkada bir hapsırıyorum bugun. arada okusuruyorum. geri kalan zamanda da burnumu siliuorum. cok feci hasta oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 alalala yine osuruyorum diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bende minimum 5000 kere burnumu sümküryorum. evde kağıt kalmadı. sanırım beynim mukusla dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 5sn'de bir hapşırması lazım o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 senko said: alalala yine osuruyorum diye okudum. ahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 nileppezdel said: Ben bi kere hapşırırsam arka arkaya 20-30 kere gidiyorum genelde. Bi de alerji var baharda ölüyorum resmen. Çok kötü bişey :( oha bunu yazmaya girmiştim, AYNISI bende de var, bazen çok sinir bozucu oluyor, gen haritasından dolayı aileyi suçluyorum ben dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 hastalik o abi, hic de komik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 de işte bir başladın mı etrafındakiler öyle düşünmüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yazik be buyudugunde falan oral seks imkani olmayacak kizin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 mehmet karahanlının torununun torunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Rikkie said: nileppezdel said: Ben bi kere hapşırırsam arka arkaya 20-30 kere gidiyorum genelde. Bi de alerji var baharda ölüyorum resmen. Çok kötü bişey :( oha bunu yazmaya girmiştim, AYNISI bende de var, bazen çok sinir bozucu oluyor, gen haritasından dolayı aileyi suçluyorum ben dfg. güneşe bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Cons said: mehmet karahanlının torununun torunu AHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ard arda hapşurmanın en kötü tarafı şu ya hapşuuu, çok yaşa, sende gör dialogları işkence haline geliyor, 5. hapşurmadan sonra karşı taraf acaba çok yaşa desem mi diyor, bizde acaba yine sende gör desek mi diyoruz, ortam buz gibi oluyor, böyle bi kararsızlık ormanına giriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar