Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadınlar bu sözüm size

Llama

Öne çıkan mesajlar

escape said:

abi tamam abartma o kadar da sevgilin senin o incelik diye bişi var. tamam kızlar "hayvan, sert" erkeklerden hoşlanıyo biraz doğru ama ölçülü bi hayvanlık lazım. senin bu yaptığın ee garip bişi oluyo.

sevgilim demedim ki ben kadın diyorum kadınlara hepsine diyorum
sevgilimse tabi ben öderim param varsa yoksada o benikini öder gider o olay başka ben normal grup ortamındaki kadınlardan bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

escape said:

abi tamam abartma o kadar da sevgilin senin o incelik diye bişi var. tamam kızlar "hayvan, sert" erkeklerden hoşlanıyo biraz doğru ama ölçülü bi hayvanlık lazım. senin bu yaptığın ee garip bişi oluyo.

sevgilim demedim ki ben kadın diyorum kadınlara hepsine diyorum
sevgilimse tabi ben öderim param varsa yoksada o benikini öder gider o olay başka ben normal grup ortamındaki kadınlardan bahsediyorum.

off tabi ya pardon.
ne lan manyak mısın diceksin öde lan paranı diye !
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenciyken iş değişik, çalışmaya başladıktan sonra değişiyor. işsiz kaldığım bir dönem ne güzel hiç hesap ödemeden gezip dolaşırdım. hiç kimse almazdı hesap. öyle garip bir dayanışma oluşuyor, çok abuse etmediğin sürece tatlı oluyor. yeni çoçuğu olan arkadaşlara da hesap ödetilmez mesala, çoçuğunun rıskı filan denir.

üç aşşa beş yukarı karşıdakinin mali durumu tahmin edip ödüyorsun veya paylaşıyorsun. koymuyor genelde. eğlenmek için çıkıyorsun ve karşındaki sen olmasan ve istemesen öyle bir yere zaten gelmez. o zaman eşeklik yapmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Diyelim ki hava çok soğuk, bayan da kalın bir pardösü giymiş, bakacak bir yeri yok. O durumda yine öncelik verir miydiniz kapıdan geçmek için?

bizim okulun kapıları ciddi ciddi çok ağır mesela. kampüs dağ başında olduğundan, binaların dış kapıları (ki 2 kademeli giriş zaten 2 kapı var ard arda askdj) sanki uluslararası uzay istasyonunun kapıları. minyon dişiler açmakta zorlanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazisi cok yuzsuz olyor abi. bir keresinde arkadaslarla hesabi odeyecektik,erkeklerden biri hepsini odemek istedi kizlar olmaz diye para uzatinca mekan sahibi kime ne verecegini sasirdi. adam masaya 10 lira para ustu birakti herkes birbirine sen al sen al derken yiyip icip 1 lira odemeyen salak karinin teki iyi siz almasaniz ben alayim diyip aldi.

tabi o gunden sonra hic birimizi bir daha goremedi pis kari.
Sosyal ağlarda paylaş

numberten said:

Bazisi cok yuzsuz olyor abi. bir keresinde arkadaslarla hesabi odeyecektik,erkeklerden biri hepsini odemek istedi kizlar olmaz diye para uzatinca mekan sahibi kime ne verecegini sasirdi. adam masaya 10 lira para ustu birakti herkes birbirine sen al sen al derken yiyip icip 1 lira odemeyen salak karinin teki iyi siz almasaniz ben alayim diyip aldi.

tabi o gunden sonra hic birimizi bir daha goremedi pis kari.

zeki kadın :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...