aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 gitmeyin olm kizla mizla saga sola, ben cok rahatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ne tarafa gidelim bi dakka OOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 anladin sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bir yere gittiğim kız hesap geldiğinde yeltenmiyorsa direk fakir profili oluşuyor gözümde, bir daha aramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 karinin birine makarasina 'fakirim ben napiim' dedim, aldiim cevap da 'ben fakirlerle konusmuorum' oldu. suphesiz ki hesabi da vermiodur bu. uzak duriim iyi oldu bu topii okuduum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bi de "ben cimri erkegi sevmiyorum" ekolü var o da cogzel. ulan sana zoraki 2 icki ismarlayacagima, gider kankami alir parkta muhabbetin beline beline vururum. maalesef ki turk kadininin cok buyuk cogunlugu boyle. vanille gibisini az gordum yada denk gelmedi. biz sizin ayakli ATM'niz miyiz ulan?! otuz yasina kadar dunyadaki tek pitik kendisinde sanan ve soguk ulke kizlarini daha gormemis kizlarin yaptigidir bu. Sonra evde kalirlar tabi. Bak aklima geldi simdi. Ne isim var lan turk kiziyla. gider bi danimarkali bulurum. hesabi da iteletmem kendime. oh yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Bu arada; hay agzin bal yesin Serkanim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Bu arada kaynamış, saldırın ehehe pogodi said: ödemek zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o_yeah Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 pogodi said: ödemek zorundasınız. bu arada okuldan sonra yurtdışına yerleşicem askere de gitmem ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 alayı aç bu kızların ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 kızlar mezarcılık yapmayın pls yakışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bi de yiyosunuz böyle böyle brownileri, ceremesini biz çekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/brownie_bok_kiz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 benim şimdiye kadarki tüm kız arkadaşlarım hesap ödeme meraklısıydı valla, 2 kere ben ödüyosam 1 kerede onlara ödetiyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ya bi umut sarıkaya karikatürü vardı dönerciye gidiyolar kızla kız böyle atarlanıyo her şeye oğlan çekingen. en son dönerci, dönerle dövüyodu kızı ve "kaç evlat kaçabildiğin kadar uzağa kaç!" diye bağırıyodu. ben o kızlardan nefret ediyorum. lan yanında erkek varken sana mı düşer vıdı vıdı? sırtından sopayı karnından bebeyi eksik etmiycen... atarlıstayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 lan öğrenci kızlar yapmayın! karşınızdaki ergegte öğrenci, o da baba parası yiyor, ödeyin kardeş kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 para oldukca ödemek lzm ki olmadıgında bugunde sen öde bari cok heycanlıydın diyerek paramızın olmadıgını gizleyebilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 red haklısın lan. düşündüm de, EEE HADİ BAKALIM BUGÜN YEMEK SENDEN EHEEHHEHE diyebilmek için önceki 100 yemeği ödemiş olmak gerekiyor adkjlasdjklaskld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi paramızın olmadığını gizlemeye ne gerek var ki fdsz masaya oturunca ee ne ısmarlıcan bugün mehesvehsvehsveh diye yavşak bi sırıtış atınca da, yemez mi? olur gibi geldi bi an düşününce fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Ben eskiden çok kasıntıydım bu konuda yani param yoksa bahane bulup buluşmazdım karşımdaki de yanlış anlardı benimle görüşmek istemiyo falan diye. Artık öyle birşey olursa eee sen ısmarlarsan gelirim diyebiliyorum, hem güzel oluyor lan böyle gidiyosun kız sana ısmarlıyor falan kendini bir bok zannediyorsun asldkjasldjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 paran yoksa yoktur gizlemeye ne gerek var.ayıp birşey değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 erkeklik gururu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Cystein said: ya bi umut sarıkaya karikatürü vardı dönerciye gidiyolar kızla kız böyle atarlanıyo her şeye oğlan çekingen. en son dönerci, dönerle dövüyodu kızı ve "kaç evlat kaçabildiğin kadar uzağa kaç!" diye bağırıyodu. ben o kızlardan nefret ediyorum. lan yanında erkek varken sana mı düşer vıdı vıdı? sırtından sopayı karnından bebeyi eksik etmiycen... atarlıstaylaKemik zamanından olması lazım bu karikatür ama bulamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bana para versenize arkadaşlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 İlk hesap, eğer kızı siz davet ettiyseniz, erkek tarafından ödenir. Ama her seferinde erkeğin ödemesini beklemek, erkekle değil cüzdanıyla çıkmak gibi birşey. Daha şişkin bir cüzdan karşılığında geyik olmak işten değil. Ha bazısı alışmış, herşeyi erkeğin ödemesine, zor oluyor. Bazı kızında parası yok, o daha da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar