Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadınlar bu sözüm size

Llama

Öne çıkan mesajlar

bi de "ben cimri erkegi sevmiyorum" ekolü var o da cogzel.

ulan sana zoraki 2 icki ismarlayacagima, gider kankami alir parkta muhabbetin beline beline vururum.

maalesef ki turk kadininin cok buyuk cogunlugu boyle. vanille gibisini az gordum yada denk gelmedi.

biz sizin ayakli ATM'niz miyiz ulan?!

otuz yasina kadar dunyadaki tek pitik kendisinde sanan ve soguk ulke kizlarini daha gormemis kizlarin yaptigidir bu.

Sonra evde kalirlar tabi.

Bak aklima geldi simdi. Ne isim var lan turk kiziyla. gider bi danimarkali bulurum. hesabi da iteletmem kendime.

oh yes!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi umut sarıkaya karikatürü vardı dönerciye gidiyolar kızla kız böyle atarlanıyo her şeye oğlan çekingen. en son dönerci, dönerle dövüyodu kızı ve "kaç evlat kaçabildiğin kadar uzağa kaç!" diye bağırıyodu.
ben o kızlardan nefret ediyorum. lan yanında erkek varken sana mı düşer vıdı vıdı? sırtından sopayı karnından bebeyi eksik etmiycen...
atarlıstayla
Sosyal ağlarda paylaş

Ben eskiden çok kasıntıydım bu konuda yani param yoksa bahane bulup buluşmazdım karşımdaki de yanlış anlardı benimle görüşmek istemiyo falan diye.

Artık öyle birşey olursa eee sen ısmarlarsan gelirim diyebiliyorum, hem güzel oluyor lan böyle gidiyosun kız sana ısmarlıyor falan kendini bir bok zannediyorsun asldkjasldjk
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

ya bi umut sarıkaya karikatürü vardı dönerciye gidiyolar kızla kız böyle atarlanıyo her şeye oğlan çekingen. en son dönerci, dönerle dövüyodu kızı ve "kaç evlat kaçabildiğin kadar uzağa kaç!" diye bağırıyodu.
ben o kızlardan nefret ediyorum. lan yanında erkek varken sana mı düşer vıdı vıdı? sırtından sopayı karnından bebeyi eksik etmiycen...
atarlıstayla
Kemik zamanından olması lazım bu karikatür ama bulamadım şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk hesap, eğer kızı siz davet ettiyseniz, erkek tarafından ödenir. Ama her seferinde erkeğin ödemesini beklemek, erkekle değil cüzdanıyla çıkmak gibi birşey. Daha şişkin bir cüzdan karşılığında geyik olmak işten değil.

Ha bazısı alışmış, herşeyi erkeğin ödemesine, zor oluyor.

Bazı kızında parası yok, o daha da kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...