Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 eğer dışarı çıkıyorsanız erkekler sizin hesabınızı ödemek zorunda değil.. gerçi her erken ödemek için yeltenir paranızı almaz ama siz yinede uzatın para çakalık yapmayın. öyle uzaktan izleyerek. bi kaç lira uzatın erkek zati almaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ne demek istiyorsun sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Çok doğru bir tespit vecihicim. Heralde ödeyecez ama kibarlıktan bir elini uzatır insan hesaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Sparkcaster said: ne demek istiyorsun sen ya diyorumki kadınlara erkekleri enayi yerine koymayın 2 bira içtiniz tamam 10lira bişey ama kibarlık yapın ortama para uzatın diyorum çakallık yapmayın ben kadınım hesap ödemem demeyin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Hele hesap geldiği zaman, sağa sola bakış kaçıranlara deliriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bütün kadinlari ayni kefeye koyacagina, karaktersiz ''kadinlarla'' beraber olma o zaman sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Llama said: Sparkcaster said: ne demek istiyorsun sen ya diyorumki kadınlara erkekleri enayi yerine koymayın 2 bira içtiniz tamam 10lira bişey ama kibarlık yapın ortama para uzatın diyorum çakallık yapmayın ben kadınım hesap ödemem demeyin diyorumonu yapan kadından uzak duracaksın zaten. insan olan kendi hesabını öder. sevgilim dışında bir kızın hesabını nadiren ödemişimdir, o da çok iyi arkadaşımsa bazen denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 vaniLLe said: bütün kadinlari ayni kefeye koyacagina, karaktersiz ''kadinlarla'' beraber olma o zaman sen de. Adam zaten demiş ki öyle yapmayın böyle yapın.Genelleme yok bi bilgi gibi vermiş Senle olsak ben sana ödetirim nitekim büyüğümsün mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 LETSGODAÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Dartanian said: vaniLLe said: bütün kadinlari ayni kefeye koyacagina, karaktersiz ''kadinlarla'' beraber olma o zaman sen de. Adam zaten demiş ki öyle yapmayın böyle yapın.Genelleme yok bi bilgi gibi vermiş Senle olsak ben sana ödetirim nitekim büyüğümsün mesela. o niyetle söylememis olabilir LAKIN, KADINLAAAR bu sözüm size icerikli bir baslik var ortada ve pek hos durmuyor. ben de diyorum ki e madem öyle etrafinda öyle kadin tutma. senle olsak ben senin hesabini ödemem sorry. lütfen ''kari'' gibi hesap ödetmeye kalkisma. tzihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Şaka yaptıydım elini cebine sokmam nil naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 kızdan kıza deisir abi o. bi tanesi zorla taksi paramı odemisti. anlam veremedim. gorusmem bir daha senle bak dedi. 25tl taksi parası odedi. bolesini bulun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 En yapılası olay lavabo bahanesiyle falan kalkıp hesabı ödeyip gitmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben hep birilerine takıyom hesapları. bu da bi bakış açısı. kızı erkeği yok bu işin. hepimiz öğrenciyiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Dartanian said: En yapılası olay lavabo bahanesiyle falan kalkıp hesabı ödeyip ödemeyip gitmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bi de şey tipi var. mesela arkadaş olarak gördüğün biri ile çıkmışsındır, sen ödemek istemissindir hani ısmarlıyım diye. direk bozulur, sogur yazdın sanıp. öle de olmayın kızlar arada bunu da kaynatıyım. her bişi ısmarlayan yazmıyor size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 llamaya katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 barnacle said: Dartanian said: En yapılası olay lavabo bahanesiyle falan kalkıp hesabı ödeyip ödemeyip gitmektir. Ki sen kız olmadığın halde sık sık yapıyorsun bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ahahaha her zaman yanımdaki kızın elini cebine sokmamaya özen gösteririm bazen içimden gelerek bazen içimden gelmeyerek..Böyle içimden gelmediği yani kızı sevmediğim zaman gözlerim dolcak gibi olur ellerim titrer, parayı verirken.Tabi bi çoğu ödetmemeye çalışır başarırsa ne mutlu bana ve onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 barnacle a katılmıyorum yapanı döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 barnacle kesin herkesten çay parası diye 1tl alıp onla tşört alan cocuklardan varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Pyro said: barnacle said: Dartanian said: En yapılası olay lavabo bahanesiyle falan kalkıp hesabı ödeyip ödemeyip gitmektir. Ki sen kız olmadığın halde sık sık yapıyorsun bunu. hesap kimseye girmedi o gün. herkes ayrı ödemiş. benimkini vermemişler dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Abi bir de hesap gelince onu ödemek senin görevinmiş gibi havalara bakanlar var. En azından 1-2 aa lütfen al desin de ben reddedeyim ben ona razıyım. 3 kere almazsın 1 kere alırsın dengeyi tutturursun, haydi tipsiz bir herif olsam idare ederim de bu halimle enayi yerine konmam SORRY KIZLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 sipeyskeyk said: Abi bir de hesap gelince onu ödemek senin görevinmiş gibi havalara bakanlar var. . cidden var böylesi ya. peçete ile oynıyanlar filan. çeşit çeşit. neyseki ole insanları tutmuyorum cok cevremde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bi de hesabı ödememek için havalara bakan kızlar çirkinse hiç içinden gelmiyo insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar