SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Aslında bu bölümdeki bb topiğinde kaslı maslı amcaların resmini paylaşanlar. Beyler iğrenç, öyle olmayacaksınız di mi lan. Konu trollenmesin diye oraya yazmadım da, mide bulandırıcı lan o. Damar ve kas liflerinden ibaret. Vıyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi böyle diyenlere istesende olamazsın zaten demek adettendir. diyim bende. en az 10 kere karşılaştım bu diyalogla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bide o ilaçlar falan zararlı diil mi ki Tek elle spiral taşıyla raspa yapsanız daha sağlıklı vallahi, kas yapıyor birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bilinçsiz kullanılınca zararlı. testesteron üretimini azaltmasının dışında bi arkadaş iğne vurdurdu, o günde spor salonu kapalıymış çalışamadı, memeleri çıktı sonra. cidden memesi var çocuğun şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ölen falan var o ilaçlardan diye biliyorum, gerçi ilaç vardır ilaç vardır ama steroid fln diyolardı genel adı mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 steroid çok genel bi tabir. steroid hormon onlar. steroidden neurotransmitter olur yağ olur vitamin olur :D steroid organik bir madde sınıfıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dur bir iki klişeyi şurada yaşatayım aklıma geldikçe bende. O KASLAR İLERDE SARKINCA GÖRÜCEM SİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 cocugun olmuyormus onlari kullaninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yok o asmalı konak filmini izleyenlere oluyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Mal said: bilinçsiz kullanılınca zararlı. testesteron üretimini azaltmasının dışında bi arkadaş iğne vurdurdu, o günde spor salonu kapalıymış çalışamadı, memeleri çıktı sonra. cidden memesi var çocuğun şimdi. ya iğne basmak nedir abi. kas yapmak için iğne oooha artık. spor niye yapmıyo ki yani hayır takıldığım şey arkadaşın temel fonksiyonları yapabilicek kadar zekaya sahipken niye iğne basıyo kas yapmak için handikaplımı kendisi engelliler yurdunda mı yetişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 engelliler yurdunda yetisince engelli mi oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 KahnX said: Mal said: bilinçsiz kullanılınca zararlı. testesteron üretimini azaltmasının dışında bi arkadaş iğne vurdurdu, o günde spor salonu kapalıymış çalışamadı, memeleri çıktı sonra. cidden memesi var çocuğun şimdi. ya iğne basmak nedir abi. kas yapmak için iğne oooha artık. spor niye yapmıyo ki yani hayır takıldığım şey arkadaşın temel fonksiyonları yapabilicek kadar zekaya sahipken niye iğne basıyo kas yapmak için handikaplımı kendisi engelliler yurdunda mı yetişmiş hacı hormon iğnesi onlar basıp yine spor yapıyosun ama hayvan gibi gelişiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 gerizekalı bi arkadaşı var o gaza getirmiş. çocuğun sporla alakası yok normalde. ve çocuk kabullenemiyo memesi olduğunu. çok fena. normal git spora diyorum, toparlar kas dolar içi, yok bırakınca sarkar diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 engelliler yurdu üstün zekalıları alıp bacaklarını kırıp bakın mezun ettik diyen biyer değil ki barbu :( baya kötüymüş ya, ama gidip bi capoeira falan bütün vücudun kullanıldığı bi sporla baya kas yapabilir. haftada 3 antreman yaparsa zaten eh. iğne ne ya, telefonunu versene o arkadaşının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 adam engelli diye engelliler yurduna giditor işte abi. demek istediim de o benim. sadece olabilicek en absurd sekilde soleidm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 sfddf pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yüzüne vurcam ama olm senin memen var o yüzden bu haldesin diycem. üzülüyom harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 1 iğneden nasıl meme çıkar. inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 öle olsa 2 tane yap kocaman memişin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bana anlattığı o. iğne yaptırdım spor salonu kapalıydı gidemedim kilo aldım diyor ama kilo almamış memesi çıkmış. önceki ve sonraki halinin fotolarını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 kız arkadaş yaptı bi tane kızda farkında sorunlu olduğunun. acıdı, ondan yakın davrandı kendisini iyi hissetsin diye. ayrıldılar, olamadılar. dokunmuyo kıza salak. kızda benden hoşlanıyodu aslında. ben mesafe koydum çocuk üzülmesin diye. bu bide bitanesi sadece. bıktım uğraşmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi sana mi yapiyolar adamlar kaslarini? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 memelide olsa sev arkadasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ya aynı evde kalıyoduk sene başında. aynı sınıftasın ister istemez bulaşıyo sana sorunları. yardımcı olmaya çalışıyosun agresif ergen kabullenmiyor. öyle konusu açıldı anlattım dert değil bana tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Popeye said: memelide olsa sev arkadasini sadfsdf benimde aklıma bu geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar