dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 6 yıllık konuyu up layabilmek ne yapmak gerekli?
Tron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 valle 80'lerde şimdiki gibi bol çocuk programı olmadığı için bende trt'de at yarışlarını izlerdim. Bu yüzden herkeze jokey olucam derdim.
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Pyro said: adam.. Prawler said: vah vah pyro yazık olmuş Pyro said: @prawler: ne yazıgı lol =) hala dogru yoldayım senın gıbı U dönu$u yapmadım :horace: oo beyler mevzu var
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 heralde polis demişimdir lan adamlara bedava tabanca veriyorlar yok böyle bisey
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 paşa doktor derdim herhalde ilkokulu askeriyenin içinde okuyup babanında doktor olmasından kaynaklanan bir durum olduğunu ümit ediyorum
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Odeon said: itfaiyeci olucam dermisim ben hep :d ben de.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 komutan. kendimi öle tanıtırdım bide. bu baya baya küçükken ondan sonra bilim adamı dedim. o yolda ilerliyorum hadi bakalım
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ihavetwoproblem said: keranacı olmuşsun lan iste ne guzel
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 amcam hep bana gülerek "ulan keranacı" dediği için bende iyi birşey zannederdim. o yüzden "keranacı olucam ben" diye gezerdim ortalıkta.
screwy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mix said: ben polis olcam diyodum [signature][hline]ildeniz tanıdık geliyo mu?
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Selam, ben itfaiye arabası olucam dermişim. teşekkürler, iyi forumlar.
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hicbisi diyordum o yolda da basarili bir sekilde ilerliyorum iyi gunler iyi forumlar sevgiler saygilar
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 büyüyünce adam olucam esprisini çok mükemmel bir espri olarak görür onu söyler yarılır ve karşımdaknin yarılmasını beklerken biden ortam sessizleşirdi
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Arkasokak said: astronot evet bir de filozof olcam diyordum. astronot olcam dememin sebebi neil armstrong'u nil armstrong sanmamdi heralde. idol olarak görüyodum ^_^
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Küçükken annemlerle bankaya gidiyodum sürekli, o zaman bankacı olmak istiyom ben dedim.Bu yolda ilerliyorum :D
Öne çıkan mesajlar