Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Galatasarayın uefa finalinin 10. yıl dönümünü kutlarım. daha iyisini yapana kadar sensin en iyi aslanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 4 sene üstüste şampiyon olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 4 sene geçeli 10 sene oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 gerçek bi kutlama fotoğrafı koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ironik olmuş 10 yıldır tık yok topiği olmuş. Önemli olan devamlılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Başkasından da tık yok o yüzden hala en süper biziz topiği olmuş. Hele ki 10. yılını kutlarken Fenerbahçe'nin hediyesi ne kadar centilmen bir takım olduklarını gösterdi. Teşekkür ediyorum Fenerbahçe camiasına şanlı kupamızın 10. yılında bize böyle yıllarca kullanılacak bir hediye verdikleri için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yarın tişörtünü almaya gidiyorum. şu http://www.gsstore.org/images/Urun/b8820-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Güzelmiş, alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Diamor said: gerçek bi kutlama fotoğrafı koyalım http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs633.snc3/31780_1484706077337_1224433043_31386091_2844782_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/55/Gs-17052000-lineup.png O zaman farkında değilmişiz, ardından gelen 10 senedeki kadroları görünce insan daha iyi anlıyor, HACI NE 11 KURMUŞUZ LAHN. EN ARKASINDA DÜNYA KUPASINDA FİNAL OYNAMIŞ BREZİLYA MİLLİ TAKIMI KALECİSİNİN OLDUĞU O 5LİYE OHA DİYE ANIRMAK İSTİYORUM ŞU AN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ergün/hakan ünsal/hasan şaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 tugay'ı unutmamak lazım. 99 yılında gitti iskoçyaya ama uefa maçlarında oynamışmıydı hatırlamıyorum şimdi ama o avrupa maçlarında tugay'ın takıma katkıları unutulmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bir bunu unutmam birde 14.05.2006daki şampiyonluğu doğum günümdü birde of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ağlamak istiyorum sayın seyirciler. t-shirt iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Aslında şu adamı her maçta sahaya sürerek direk technical abuse yapıyormuştuk sdf. http://farm4.static.flickr.com/3014/3102057646_6d370b1f15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 I love you hagi I love you galatasaray bana yaşattıklarını asla unutmam tek aşk galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi babam ki son 40 senedir futbol izlemez hatta tiksinir baskasi mac izleyen biriyse mac gunu evine gitmez adamin ben ki futbol bilgim milli takim maclari bide belki galatasaray yurtdisi maclariyla bloe sampiyonluga son 2 kala maclardir tura ciktik hemde babam teklif etti nasil gaza geldiysek bide caddede ciktik yane 10 dakkalik turu 2.5 saatte felan geldik darararararara diye eahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ahah aynen ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 beşiktaşlıyımdır, gs nin uefa kupasını almasına sevindiğim kadar herhangi bi beşiktaş maçında sevindiğimi pek hatırlamam:D:D eşşek şansı işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 o takimin o kadar basarili olmasinin nedeni futbolcularin yetenekleri kadar abi kardes bagiydi. hagi'yi saymiyorum o psikopat herif sahada bi yandan futbol oynar bi yandan karsi takima psikolojik baski yapardi. adam cidden teknik faul. neyse ne zaman galatasaray'da kardeslik bitti, takim bitti. galatasaray'in eskiden daha az parasi vardi, futbolcularin maaslari gene aksardi ama disari haber cikmazdi futbolcu parasini alamadi memlekete dondu diye. hakan sukur ve diger buyukler tak diye borcu olanin yaninda biterdi. dedigim gibi bi abi kardeslik vardi. isterlerse piyango ciksin dunya kadrosu toplansin galatasarayda. o aile ortami tekrar olusmadikca cacik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 DoubleW said: beşiktaşlıyımdır, gs nin uefa kupasını almasına sevindiğim kadar herhangi bi beşiktaş maçında sevindiğimi pek hatırlamam:D:D eşşek şansı işte :D This. Beşiktaşlı olarak elim ayam titremişti bütün maç. Tafarel uzatmalarda o kafayı çizgiden çıkarınca (Kanu muydu neydi) gidip tv'yi öpmüştüm. Sevinçten de uyuyamamıştım gece. Güzel zamanlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 henrydi o sanırım maçta hagi kırmızı kart gördüydü bide ya maç bitti bütün hafta bu olay konuşuldu tvlerde çok büyük bi olay ya hakketen keşke devamı gelebilse diycem ama yukardaki mesajda denildiği gibi parayla yatırımla türk takımlarının finale gelmesi zor iş abi kardeş ilişkisi bu yola sokan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=joWbNXk0oo0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar