Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacettepe Şenliklerinde olay

yunusemre

Öne çıkan mesajlar

yahu bunu anlamıycak ne var? allah aşkına kime neyi öğretmeye çalışıyorsunuz anlamadım ben. yok solcular liseli solcuymuş kıro solcuymuş hedeymiş hödöymüş.
bir- ahmet kaya'yı günahım kadar sevmem. niye seviyim?

iki- zülfü livaneli gibi klişeleşmiş yahut grup yorum gibi popüler sol zımbırıkları hayatımda bir kere dinlemedim, dinlemem (attention whore'luk değil, sadece sevmiyorum hoşuma gitmiyor)

üç- serdar ortaç'ın yaptığı müzik bildiğin yalan bir müzik. kendisi şerefsiz karaktersiz. kalite ve emek desen yaptığı hiç bir şeyde yok. kıro halkımız bu adamı baş tacı etmiş mi? etmiş. ben bu adamı niye seveyim?

dört- gerçek bir faşist SOAD'dan nefret eder, soad dinleyeni gördüğü yerde öldürmek ister. neden? onlar ermenidir onlar türkleri sevmezdir bla bladır. Bu arkadaşlar da uç solcularmış, o faşistler kadar hayvani düşüncelere sahiplermiş. ha tasvip ediyor muyum? etmiyorum. ama serdar ortaç ölse kıçıma kına yakar şehir meydanında çıplak koşarım.

beş- bu kin sadece serdar ortaç'a mı? hayır! yani gelip de "ohooo serdar ortaç'a gelene kadar kaç kişi var attention whore'luk yapmayın rerörö" diyosunuz da farketmediyseniz bu topic'in konusu serdar ortaç ve onu dövmeye gelen grup. demekki serdar ortaç'la ve o grupla ilgili yorum yapıyormuşuz. başka nefret ettiğim bir adamla ilgili topic göreyim orda da onunla ilgili fikrimi belirtirim. yassah mı?

altı- bu saldırgan grubun durup da dinleyenlere saldırabileceğine pek ihtimal vermiyorum. benim bakış açıma göre serdar ortaç gibilerini temizlersen zaten böyle beyni yıkanmış bir toplum olmaz. yani onlar suçlu değil sadece kayıp kesim. hatta belki o topluluk içinde amerikayı protesto eden gençleri "pkkcı la bunlar" diyip linç etmeye kalkışan insanlar gibi insanlar da olmuş olabilir. saldırgan gruba "siz kimsiniz lan" diye dalmış da olabilirler. bilmiyorum...

yedi- ne kalıplaşmış komunistim ne de solcu. ben sadece halkçıyım. halkın iyiliği için halkın bir kesiminin canını yakmak gerekiyorsa ona da varım
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben de 1 tane rock şarkısı biliyorsam en az 10 tane pop şarkısını da biliyorumdur. Ama diğer taraftan arabesk şarkıların da çoğunu bilirim. Bulunduğu çevre yüzünden mecburen dinliyorsun işte.

Bu arada Serdar Ortaç'ın, İlknur Soydaş'ı magazin dünyasına kazandırdığı da unutulmamalı. Ayrıca kendisi cipin tekerinde öpüşen de ilk insan.
Sosyal ağlarda paylaş

serdar ortac in saat 9 da cikmasi gerekirken 11 de cikmis siyasi gorusleri belli olan bir grup yillar once serdar ortac in yaptigi protesto nun aynisini kendisine yapmislar sonra siyasi gorusu olmayan bir grup bu gruba saldirmis olay cikmis bu kadar basit. insanlarin gorusleri olmasi ve bunun dogrultusunda davranmasi kadar saygi gosterilecek ikinci bir olay yoktur bunu anlayamayan insanlarada anlatmaya calismayin akillarini kullansinlar anlasinlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzunkulak said:

serdar ortac in saat 9 da cikmasi gerekirken 11 de cikmis siyasi gorusleri belli olan bir grup yillar once serdar ortac in yaptigi protesto nun aynisini kendisine yapmislar sonra siyasi gorusu olmayan bir grup bu gruba saldirmis olay cikmis bu kadar basit. insanlarin gorusleri olmasi ve bunun dogrultusunda davranmasi kadar saygi gosterilecek ikinci bir olay yoktur bunu anlayamayan insanlarada anlatmaya calismayin akillarini kullansinlar anlasinlar.

siyasi görüş uğruna adam vurmak fln herşey caiz yani. Siyasi görüş olsun heryer senin parkın, bahçen istediğini yap.

tamam
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta 90'ların popunun bugünün yavşak rock müziğinden daha kişilikli olduğunu düşünüyorum.

Bu arada o kadar mesaj attım, yazmayı unutmuşum. Çok sevindim bu olay olduğu için, 1 ay aradan sonra Ankara'ya dönmüştüm, hıyar arkadaşım sırf bu konserde karı kız tavlayacağım diye yanıma gelmemişti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...