fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 serdar ortaç dünyanın en büyük sanatçısıdır. bundan yaklaşık 15 yıl önce "zaten topu topu 7 nota var kaç farklı şarkı yazılabilir ki ?" diye mükemmel bir açıklaması vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yahu bunu anlamıycak ne var? allah aşkına kime neyi öğretmeye çalışıyorsunuz anlamadım ben. yok solcular liseli solcuymuş kıro solcuymuş hedeymiş hödöymüş. bir- ahmet kaya'yı günahım kadar sevmem. niye seviyim? iki- zülfü livaneli gibi klişeleşmiş yahut grup yorum gibi popüler sol zımbırıkları hayatımda bir kere dinlemedim, dinlemem (attention whore'luk değil, sadece sevmiyorum hoşuma gitmiyor) üç- serdar ortaç'ın yaptığı müzik bildiğin yalan bir müzik. kendisi şerefsiz karaktersiz. kalite ve emek desen yaptığı hiç bir şeyde yok. kıro halkımız bu adamı baş tacı etmiş mi? etmiş. ben bu adamı niye seveyim? dört- gerçek bir faşist SOAD'dan nefret eder, soad dinleyeni gördüğü yerde öldürmek ister. neden? onlar ermenidir onlar türkleri sevmezdir bla bladır. Bu arkadaşlar da uç solcularmış, o faşistler kadar hayvani düşüncelere sahiplermiş. ha tasvip ediyor muyum? etmiyorum. ama serdar ortaç ölse kıçıma kına yakar şehir meydanında çıplak koşarım. beş- bu kin sadece serdar ortaç'a mı? hayır! yani gelip de "ohooo serdar ortaç'a gelene kadar kaç kişi var attention whore'luk yapmayın rerörö" diyosunuz da farketmediyseniz bu topic'in konusu serdar ortaç ve onu dövmeye gelen grup. demekki serdar ortaç'la ve o grupla ilgili yorum yapıyormuşuz. başka nefret ettiğim bir adamla ilgili topic göreyim orda da onunla ilgili fikrimi belirtirim. yassah mı? altı- bu saldırgan grubun durup da dinleyenlere saldırabileceğine pek ihtimal vermiyorum. benim bakış açıma göre serdar ortaç gibilerini temizlersen zaten böyle beyni yıkanmış bir toplum olmaz. yani onlar suçlu değil sadece kayıp kesim. hatta belki o topluluk içinde amerikayı protesto eden gençleri "pkkcı la bunlar" diyip linç etmeye kalkışan insanlar gibi insanlar da olmuş olabilir. saldırgan gruba "siz kimsiniz lan" diye dalmış da olabilirler. bilmiyorum... yedi- ne kalıplaşmış komunistim ne de solcu. ben sadece halkçıyım. halkın iyiliği için halkın bir kesiminin canını yakmak gerekiyorsa ona da varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ya bir de tabi, internette tartışmanın anlamsızlığı da eklenince üzerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 chill out man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Cystein said: benim bakış açıma göre serdar ortaç gibilerini temizlersen zaten böyle beyni yıkanmış bir toplum olmaz. yani onlar suçlu değil sadece kayıp kesim ok kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 serdar ortacin en cok hayaaatt beni neden yoruyosunnnnn sarkisini severim bu arada abi yalan sarki ne demek bi aciklar misin bazi sarkilar cok mu gercek mesela bi ride of the Valkyries calinca geliyo mu valkyrieler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 o tarz şarkıcalar arasında serdar ve demet akalını tek geçerim. dinlemesen bile şarkılarını ezberletiyolar ve koparıyolar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 İddia ediyorum herkes demet akalın şarkılarını biliyordur. Bir kere arkadaşların ısrarı üzerine konserine gitmek zorunda kaldım, kızlar falan var etrafta. Kütük gibi durmak olmaz bari az biraz hareket edeyim, eşlik edeyim dedim. Ulan bi baktım kulak dolgunluğu her şarkıyı biliyorum meğerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Valla ben de 1 tane rock şarkısı biliyorsam en az 10 tane pop şarkısını da biliyorumdur. Ama diğer taraftan arabesk şarkıların da çoğunu bilirim. Bulunduğu çevre yüzünden mecburen dinliyorsun işte. Bu arada Serdar Ortaç'ın, İlknur Soydaş'ı magazin dünyasına kazandırdığı da unutulmamalı. Ayrıca kendisi cipin tekerinde öpüşen de ilk insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://rachelheldevans.com/assets/images/cartoon-internet-wrong.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 serdar ortaç tek EYLENCELİ MÜZİGCİ diyenler lütfen pati-eğlence bölümünden banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Cystein said: serdar ortaçla eğlenebilen bir kitleyi kim naapsın? sen serdar ortaçla eğlenemiyosan, seni kim napsın söylediği şeye bak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Kaliteli müzik dinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fizban said: serdar ortaç dünyanın en büyük sanatçısıdır. bundan yaklaşık 15 yıl önce "zaten topu topu 7 nota var kaç farklı şarkı yazılabilir ki ?" diye mükemmel bir açıklaması vardı. Adam o kafayla yazıyor zaten tüm şarkıları. Notaların, sözlerin yerini değiştiriyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 endüstriyel sanat, kayırmacılık tırıvırı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 serdar ortac in saat 9 da cikmasi gerekirken 11 de cikmis siyasi gorusleri belli olan bir grup yillar once serdar ortac in yaptigi protesto nun aynisini kendisine yapmislar sonra siyasi gorusu olmayan bir grup bu gruba saldirmis olay cikmis bu kadar basit. insanlarin gorusleri olmasi ve bunun dogrultusunda davranmasi kadar saygi gosterilecek ikinci bir olay yoktur bunu anlayamayan insanlarada anlatmaya calismayin akillarini kullansinlar anlasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 pekaziz said: Kaliteli müzik dinler. peki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Yok yanlış anlaşılmasın, Serdar Ortaç dinleyen adamla ne derdim var, ne de tartışmaya girmeye isteğim. Ama genel kanının aksine bu kadar sevildiğini bilmiyordum, garibime gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Uzunkulak said: serdar ortac in saat 9 da cikmasi gerekirken 11 de cikmis siyasi gorusleri belli olan bir grup yillar once serdar ortac in yaptigi protesto nun aynisini kendisine yapmislar sonra siyasi gorusu olmayan bir grup bu gruba saldirmis olay cikmis bu kadar basit. insanlarin gorusleri olmasi ve bunun dogrultusunda davranmasi kadar saygi gosterilecek ikinci bir olay yoktur bunu anlayamayan insanlarada anlatmaya calismayin akillarini kullansinlar anlasinlar. siyasi görüş uğruna adam vurmak fln herşey caiz yani. Siyasi görüş olsun heryer senin parkın, bahçen istediğini yap. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben hiç pop şarkısı bilmiyorum çok coolum. hatta türkçe şarkı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 turkish? what is turkish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 TÖRERÖE KARŞIYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Hatta 90'ların popunun bugünün yavşak rock müziğinden daha kişilikli olduğunu düşünüyorum. Bu arada o kadar mesaj attım, yazmayı unutmuşum. Çok sevindim bu olay olduğu için, 1 ay aradan sonra Ankara'ya dönmüştüm, hıyar arkadaşım sırf bu konserde karı kız tavlayacağım diye yanıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 i live in english. imagine a world people are dancing and touching each other. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bu arada serdar ortac kivaminda yasamak istiyorum ben hayati keten pantalon sahilde ates ve etrafinda dans eden kizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar