yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Dün akşam Serdar Ortaç sahne alacaktı, çıktı 1 şarkı söyledi daha sonra sahneye atılan maddelerden indi adam çıkmadı bir daha serdar ortaç yaralandı çıkmıycak fln dediler kısaca yalan oldu gece ... Bilgisi olan var mı? Ne olmuş ne bitmiş? TKP dediler, kürt gruplar dediler, çatal, bira şisesi, bıçak, taş fırlattılar diyen var, kafası yarıldı diyen var .. Yani var oğlu var. Kalabalık dağılsın diye beklerken kanlar içinde çocuklar fln geçti yanımızdan, biri bira şisesiyle çizmiş suratı belli ki, 4-5 ambulans geldi gitti sirenlerle acayip bir geceydi yani .. Orada olan, olan biteni gören var mı? Haberlerde fln da rastlamadım hiç değinmediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 valla hiçbir bilgim yok ama iyice kırmışlardır umarım serdarın kafasını. fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 harberlerde serdar ortaç'a çatal atmışlar diye duydum, o da daha önce ahmet kaya'ya mı ne atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yok aynu grubuydu çatal atan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 şu turkiyede eglence muziğinin tek adamı serdar ortaça madde mi atmıslar.tribün mü lan orası video çok iyi ama.herkes kopuyor elelr kollar.sonra yuhluyorlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Demek ki neymiş, eğitim seviyesi insanlık seviyesini belirlemiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sora kendi aralarında kavga etmişler bide genç adamlarsınız eglencenize bakın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Red said: şu turkiyede eglence muziğinin tek adamı serdar ortaça Bu kadar aciz bir millet değiliz bence =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 serdar ortaçı seversin sevmezsin.bazı şarkıları birbirine benzesede bence kendi alanında tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ben ordaydım..çatal şişe fln fırlattılar sadece sahneye diil.. cam şişe kızın kafasına geldi bayıldı fln sora ortalık karıştı..attıktan sora dağıldılar böle etrafa kaçtılar geriye doğru izdiham oldu öyle olunca..sonra kavga çktı fln ayıp bize 100 kişiyi orda eritemedik diye ayıp güvenliklere ben bile biliyodum böle bi olay olcağını işleri güçleri insanların keyiflerini kaçırmak olan bir grup gerizekalı kendi çapında protesto etti serdarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 tabi lan adam müziği yedi yuttu be, olayın sadece 7 notadan ibaret olduğunu söyleyerek bizlerin gözünü açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 tehlikenin farkına varmaları için uyarmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 doğru o sözleri başkaları yazamaz amcam zamanında halay mı vardı lililililil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 dışardan adam almamak lazım böyle okul festivallerine, ha gerçi bu adamlar okuldandır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Sekno, katılıyorum Ama güvenliğin de yapacak bişeyi yok bunu da düşümek lazım. Geçtiğimiz hafta bizim okulun (uludağ üni) şenlikleri vardı. Önce bileklik uygulaması falan dendi, 2 gün işledi. Millet bi yolunu buldu adam soktu. Sonra sadece üniversite kimliği dediler, millet bi şekilde yine soktu yine soktu öğrenci bile olmayan adamları. Yani adamı sokan yine bizim içimizden insanlar ne yazık ki. Son gün manga vardı koçfest hedesine, arkadaş başın belaya girer. 20 tane liseli çift gelmiş, biraz da bira yudumlamışlar gelmeden belli, kızları omuzlarına alıyorlar falan. Bağırıyosun indiriyo pardon diyo 2 dk sonra yine aynı. Bi ara coştular kibrit çakıp birbirlerinin poposuna tutuyorlar falan. Ergen hareketler, biraz da alkol dediğim gibi. Küfürler gırla. Ulan zaten manga aşığı değiliz, hadi o kadar girdik biraz bakalım dedik, şöyle bi hoplayalım zıplayalım derken sürü psikolojisiyle biraz da, arkadaki liseli 2 kız ittirdi falan biraz öne gidin diye. Halbuki bildiğin konser sıkışıklığı yani. İyice sinir oldum 5 dk daha dayandım çıktım, çıkarken de arkadaki kızlara dirsek geldi istemsiz de olsa, bi şekilde bi tepki vermiş oldum sdf. Şimdi yazarken düşündüm de iyi arnavut damarım tutmamış arkadaş, başına bela alıcan sonra. Çıkarken güvenliğin birine sordum sadece üni öğrencileri girmiyor mu içerisi liseli genç dolu falan diye. Adam zaten ter içinde kalmış bakıyosun didik didik arama da yapıyorlar. Hocam valla bi şekilde giriyorlar burdan girmese tellerin üstünden altından geçiyorlar biz de ne yapacağımızı bilemiyoruz falan dedi. Adama da bişey diyemiyosun cidden sıkı tutuyorlar falan. Garip. edit: liseli liseli dedim de, lise öğrencisi olsa neyse, adam hem lise öğrencisi, hem "liseli" yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ODTÜde 400 kişilik PKK grubu Öcalan lehine slagon atıyor, Devrim stadyumunda Devrim yazısının altına PKK yazıyor, kimsenin çıtı çıkmıyor. Akrabası şehit olan "1" kişi çıkıyor ancak, onuda linç ediyorlar. Lafa gelince Solcu, özgürlükçü, über ODTÜ. Kıro ülkücülerle dolu diye eleştirilen Gazide böyle bir şeyi yapmaya kimsenin bir yeri yemiyor ama. Solculuk boş boş konuşma, ama işe gelince pısırıklaşmaya gelmiş galiba. Asıl üzüldüğüm, o PKKlı 400 kişilik grubun arkasında özgürlük sloganları atan TKPli, Solcu bilmem neci yüzlerce kişininde susup kalması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 hacettepe vs serdar ortaç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Karasakal said: Solculuk boş boş konuşma aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ne yazık ki öyle kız tavlamak için, piyasa yapmak için solcu olan gençler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 facebookuna ateist ve solcuyum yazıp ilgi fahişeliği yapmaktan ibaret bizim jenerasyondakiler, ne ideolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 PKK yazısını onu bunu bilmem.Serdarıda sevmem karakter olarak,şarkıları çok güzeldir yalnız eyv. ama ahmet kayaya yaptığı şerefsizliği yaşamasını isterdim,yaşatmışlar galiba.gerçi tam olmamıştır da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ekşiden takip ettim olayları, allah kahretsin siyasi düşüncelerini de ideolojilerini de. serdar'ın ahmet kaya'ya yaptığı şeyi savunmuyorum, onun "intikamı" 50 bin kişinin can güvenliğini tehlikeye atarak mı olmalıydı, intikam nedir, neyin intikamı, bahar şenliği lan orası neyin peşindesiniz siz ve benzeri soruları o heriflerin maskeli yüzlerine yumruk ataaa ataa sormak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sdeceokuyangenç said: Karasakal said: Solculuk boş boş konuşma aynen öyle Solculuk boş boç konuşmak değildir. Ama şöyle de bir gerçek varki, yaşadığımız dönemde "kendine solcu diyenlerin" hepsi boş konuşuyor orası ayrı mesele. Edit: Yazmayı unutmuşum. Olayı haberlerde izledim. Yapılabilecek tek yorum hakettiğini bulmuş. Umarım diğer kişi ve gruplar da kısa sürede hakettiklerini bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 şimdiki solcular boş boş konuşuyor diyenler de boş boş konuşuyor. şimdiki solcular boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuuyor diyen de boş boş konuşuyor. şimdiki solcular boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyen de boş boş konuşuyor. şimdiki solcular boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyen de boş boş konuşuyor. şimdiki solcular boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyen de boş boş konuşuyor. şimdiki solcular boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyene boş boş konuşuyor diyen de boş boş konuşuyor. ben de boş konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Rock said: Edit: Yazmayı unutmuşum. Olayı haberlerde izledim. Yapılabilecek tek yorum hakettiğini bulmuş. Umarım diğer kişi ve gruplar da kısa sürede hakettiklerini bulurlar. oha. olay çıkartanları nasıl haklı bulabiliyorsun? serdar ortaç'ı orda öldürseler yazık derim geçerim. orada 50 bine yakın insan, finallerden önce bütün senenin stresini atmak için, eğlenmek için, sevdikleri ile birlikte güzel vakit geçirmek için toplanmıştı, onların suçu ne? o izdihamda yüzlerce ölü çıkardı biraz daha büyüse olaylar, masumların su-çu ne? nasıl haklı bulabiliyorsunuz bu herifleri ya, bu mudur yani olayınız? intikamınız batsın be. ideolojiniz batsın. yazıktır. umarım stresli bir sene geçirip, aylarca sevgilinle bahar şenliklerini beklersin de tam o eğleneceğin rahatlayacağın gün seninle uzaktan yakından hiç bi alakası olmayan insan demeye 46 şahit isteyen maskeli gösterici topluluğunun çıkardığı olaylarda sevgilini kaybedersin izdihamda da bulana kadar geçirdiğin o 10 dakikada ne hissettiklerini paylaşırsın bizimle. not: şenliklere katılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar