Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sene 2010 forma satışıyla, bayanlar su güreşi kupalarıyla avunanlar var zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

futbolda ve skandallarla laughingstock olmanın yan etkileri böyle oluyo demek
Mesaj tarihi:
fizban said:

ahahahahahahaehuahe
kimden quoteliyim bilemedim

şu fbtv'lileri yatakta uyurken gösteren video inanılmaz komik
ahahahahahah bittim resmen

benden quotelicen olm
ben koydum sdfsd
sabodan çaldım ben de ehue
Mesaj tarihi:
rezillik çıkmasının sebebi anons skandalı.maçtaydım arkadaşla o anda kimse acaba diyemedi.

üstüne yooohh kardeşim bursa 2-1 yendi sampiyon olamadık stadı terk edin denilince millet psikopat oldu.deli gibi baktık etrafa.üzüntümüzü bile doğru düzgün yaşıyamadık şahsen çok kontrollü biri olmama rağmen bir şeyleri kırma ihyacı hissettim kırmadım ama o sinir anlatılmaz yaşanır.insanların sinirlenmesinin sebebi %30 şampiyonluğun gitmesi %70 anons skandalı.o anonsu yapan adamın tutuklanması lazım.

futbolculara kızmadım guiza odunu hariç allah onun belasını versin defolsun gitsin seneye tekrardan bu takımda olursa maç falan izlemem o derece.

guiza a neler hissediyorsam daum a da 100 mislini hissediyorum.wot yazılırda yazmıyım 100 misli diyince aklınıza birşeyler geliyordur.

gerçek fb li semih i küstürdüler odun guiza olurda bir gün açılır diye şu maç semih gibi hırslı biri forvette oynasaydı neler olurdu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

fb taraftarı iyi gün dostu değil.50bin kişilik stad ta bir tane düz tshirt lü adam yoktu herkesin üstünde fenerium ürünü vardı yeni fenerium bayrak aldık kutlama yaparız diye.yazık o taraftarlara.biz taraftar olarak herşeyi yapıyoruz yönetim bizi kullanarak para basmaktan başka neler yapıyor?aziz başkan klübü holding yaptı fenerium a giriyorsunuz milyon tane ürün var fb li olmayan adam bile alabilecek birşey bulur.taraftar olarak görevimizi yapıyoruz her koşulda hem para hemde manevi destek veriyoruz karşılığı bu olmamalı.

fb nin futbol başarısı kıskanılmıyor da klubün değeri kıskanılıyor böyle zor koşullarda destek veren zor kazandığı parasını takımına gömen taraftar yok.gs de bjk de şampiyon oldu sokaklara çıktılar dünkü kadıköy ortamı hiç birinde yok. o kadıköyün 4 ten sonraki halini görmenizi isterdim.fb cumhuriyeti deniliyor ya öyle birşey gerçekten var.mutlu son olsaydı daha önce hiç görmediğimiz kalitede bir kutlama görürdük.fb li olan herkesin buna ihtiyacı vardı ama olmadı..

klubün değeri artınca düşmanlarda çoğalıyor.aziz başkan bunu anlamıyor işte.fb şampiyon olamadı diğer 16 takım sevindi.sevinsin başka takımlar kendileri şampiyon olmuş gibi sevinsin.sorun değil.düşman varsa takımında güçlü olması lazım.takım güçlü, herkese rağmen şampiyon olabilecek güçte mi? değil.ozaman fb takımını güçlü yapıcak bir yönetime ihtiyacı var fb nin.aziz başkanın fb liğinden süphe duymuyorum ama para ve marka değeri olarak inanılmaz işler yaptıda takımı güçlendiremedi.başkanın işi değil soyunma odasına inmek.başkanın işi takımını güçlü yapıp oturduğu yerden keyif sigarısını tüttürmek.taraftar sayesinde güçlü olmak için gereken finans kaynağında var.niye başarılı olunmuyor diye sormak taraftarın hakkı.

biz fb i destekliyorduk 98-99 da ama onlar biz avrupada reskill yiyince dalga geçti üstüne kılıcımızıda çaldılar :((((( da hikaye.. biri 99 u anlatır bende 90 lara inerim bu işin başlangıcı 2 taraflı ve basınının yönlendirmeleriyle gaza getirmesiyle oldu.onlar daha fazla para kazanmak için milleti kışkırtırken olan birlikte maç seyreden farklı takımı tutan insanlara oldu.

herşeye rağmen yine hep destek tam destek.yanlış anlaşılmasın fenerbahçeliliği ve fenerbahçe taraftarı olmayı destekliyorum bu yönetim ve anlayışı inşallah önümüzdeki sezon değişirde çok sevdiğim takımım daha fazla zarar görmez :)

ps: paticiğede amma yeni nesil adam gelmiş buralar eskiden %40 a %40 falandı bütün forum gs li olmuş :D
Mesaj tarihi:
çok güzel başlamıştın.acaba farklı bir fenerli mi dicektimki düşmanlar falan kısmında böyle olmadıgını gördük

kadıkoyde galatasaray kutlamaları uefadan sonra bitti.gs kutlaması görmek istiosan etiler mecidiyeköy taksim civarlarına falan bakınırsın

fb nin değeri artıyor falan filan.

tam tersi.fener bence bu kredisini dolduruyor.ürün satışında gs de birşey yoktu.ama gelişti.stad yapıldı.sırf ben bu sene 500 tl harcadım gs storea.eskiden bi forma alır onunden geçmezdim.

biraz gözlükleri cıkaralım

ben hep söylerim.fenerin stadı yeri çok iyi ve taraftar kitlesi iyi diye.stadın buyuk cogunlugu anadolu yakası cadde tayfasıyla dolu.

hani saracogluna karı kovalamaya gitsen gidilir o derece bayan doldu heryer.bunlara laf eden yok.ama işte cumhuriyet falan :)
Mesaj tarihi:
Way said:

rezillik çıkmasının sebebi anons skandalı.maçtaydım arkadaşla o anda kimse acaba diyemedi.

üstüne yooohh kardeşim bursa 2-1 yendi sampiyon olamadık stadı terk edin denilince millet psikopat oldu.deli gibi baktık etrafa.üzüntümüzü bile doğru düzgün yaşıyamadık şahsen çok kontrollü biri olmama rağmen bir şeyleri kırma ihyacı hissettim kırmadım ama o sinir anlatılmaz yaşanır.insanların sinirlenmesinin sebebi %30 şampiyonluğun gitmesi %70 anons skandalı.o anonsu yapan adamın tutuklanması lazım.

futbolculara kızmadım guiza odunu hariç allah onun belasını versin defolsun gitsin seneye tekrardan bu takımda olursa maç falan izlemem o derece.

guiza a neler hissediyorsam daum a da 100 mislini hissediyorum.wot yazılırda yazmıyım 100 misli diyince aklınıza birşeyler geliyordur.

gerçek fb li semih i küstürdüler odun guiza olurda bir gün açılır diye şu maç semih gibi hırslı biri forvette oynasaydı neler olurdu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

fb taraftarı iyi gün dostu değil.50bin kişilik stad ta bir tane düz tshirt lü adam yoktu herkesin üstünde fenerium ürünü vardı yeni fenerium bayrak aldık kutlama yaparız diye.yazık o taraftarlara.biz taraftar olarak herşeyi yapıyoruz yönetim bizi kullanarak para basmaktan başka neler yapıyor?aziz başkan klübü holding yaptı fenerium a giriyorsunuz milyon tane ürün var fb li olmayan adam bile alabilecek birşey bulur.taraftar olarak görevimizi yapıyoruz her koşulda hem para hemde manevi destek veriyoruz karşılığı bu olmamalı.

fb nin futbol başarısı kıskanılmıyor da klubün değeri kıskanılıyor böyle zor koşullarda destek veren zor kazandığı parasını takımına gömen taraftar yok.gs de bjk de şampiyon oldu sokaklara çıktılar dünkü kadıköy ortamı hiç birinde yok. o kadıköyün 4 ten sonraki halini görmenizi isterdim.fb cumhuriyeti deniliyor ya öyle birşey gerçekten var.mutlu son olsaydı daha önce hiç görmediğimiz kalitede bir kutlama görürdük.fb li olan herkesin buna ihtiyacı vardı ama olmadı..

klubün değeri artınca düşmanlarda çoğalıyor.aziz başkan bunu anlamıyor işte.fb şampiyon olamadı diğer 16 takım sevindi.sevinsin başka takımlar kendileri şampiyon olmuş gibi sevinsin.sorun değil.düşman varsa takımında güçlü olması lazım.takım güçlü, herkese rağmen şampiyon olabilecek güçte mi? değil.ozaman fb takımını güçlü yapıcak bir yönetime ihtiyacı var fb nin.aziz başkanın fb liğinden süphe duymuyorum ama para ve marka değeri olarak inanılmaz işler yaptıda takımı güçlendiremedi.başkanın işi değil soyunma odasına inmek.başkanın işi takımını güçlü yapıp oturduğu yerden keyif sigarısını tüttürmek.taraftar sayesinde güçlü olmak için gereken finans kaynağında var.niye başarılı olunmuyor diye sormak taraftarın hakkı.

biz fb i destekliyorduk 98-99 da ama onlar biz avrupada reskill yiyince dalga geçti üstüne kılıcımızıda çaldılar :((((( da hikaye.. biri 99 u anlatır bende 90 lara inerim bu işin başlangıcı 2 taraflı ve basınının yönlendirmeleriyle gaza getirmesiyle oldu.onlar daha fazla para kazanmak için milleti kışkırtırken olan birlikte maç seyreden farklı takımı tutan insanlara oldu.

herşeye rağmen yine hep destek tam destek.yanlış anlaşılmasın fenerbahçeliliği ve fenerbahçe taraftarı olmayı destekliyorum bu yönetim ve anlayışı inşallah önümüzdeki sezon değişirde çok sevdiğim takımım daha fazla zarar görmez :)

ps: paticiğede amma yeni nesil adam gelmiş buralar eskiden %40 a %40 falandı bütün forum gs li olmuş :D

evet abi biz çekemiyoruz sizi, 2. olduğumuzda bu kadar mutlu olamıyoruz. sorry. :(
Mesaj tarihi:
Way said:

aa ezeli rakibinizin şampiyonluğu son dakikada kendi sahasında kaybedip, sonra şampiyonuz diye sahaya inip lan değilmişiz diye stadı yakan takım ve taraftarıyla dalga geçmemizi kendilerinin çok iyi olmasına vara bir fenerli daha. AA.
Mesaj tarihi:
fenerbahçe tarikatı yemin ederim.stada gidenlerin feneriuma girenlerin beynini yıkıyorlar.bir tane fenerli cıkıpta demedi arakdaş yenildik rezil olduk böyle böyle yapacak birşey yok

hepsi kıskandınız çekemediniz biz büyüğüz diyor
Mesaj tarihi:
piyadeler allah allah nidaları ellerinde rengarenk bayrakları ile kadıkoy iskelesine cıkartma yaptılar

cumhuriyete konfeti köfte ekmek ve şapka ihracatı kesilmişti.cumhuriyet zor günler yaşıyordu
Mesaj tarihi:
bi rezillik lafı almıs basını gidiyor.

galatasaray, o kadar transfere borca ragmen kupada ceyrek finalde mi ne elendi.
ligi 3. bitirdi.

bjk kupada gruplardan dahi cıkamadı, tabata filan gibi muhtesem transferler yaptı, ligi 4. bitirdi.

hadi fenerbahce rezil oldu beyler, siz ne oldunuz peki? varmı cevap verebilecek? :)
Mesaj tarihi:
zegna biz fenerbahçe bizi yendiğininden beri açık açık soyluyoruz.

fenerbahçeye o kadar sevindik cunku bu kadar balon gibi patlayan galatasaray transferleri ve başarısızlıgımızın onune anca böyle birşey geçerdi

fener şampiyon olsaydı onumuzdeki sezona kadar medya gs yi yerden yere vurucaktı :)

arada kaynadık gitti.
Mesaj tarihi:
eywallah abi, adam gibi cevap sonunda bi tane.

bu sorunun bundan baska cevabı yok sanırım zaten, bunu bilmesine ragmen yazmaya utananlar ayrı konu :)
Mesaj tarihi:
ztn aksini söyleyen cıkmaz herhalde

lige çok iyi başladık.transferler kagıt üzerinde gayet saglam adamlardı.sonra devre arası transferlerine 2 kat umutlandık.

az kanser olmadık değil.ama en azından umudumuz kaç hafta onceden bitmişti.

fenerde iyi futbol oynamıyodu.bi şekilde sonuna kadar gitmeseydi fenerlilerde bu kadar üzülmezdi

böyle daha kötü oldu
  • Yeni Oluştur...