Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"başarılardan başarıya koştunuz bütün türkiye kıskançlığından çatlıyo sizden nefret ediyo"
sanıosunuz di mi hayranım size:) "ilk" olduğunuz kaç başarı var onu bi düşünün sonra konuşalım..
Mesaj tarihi:
ya fizban bana şunu söyle.

bizden yediğiniz golde selçuk çok açık bir faul yapıyor. anında tamamen gereksiz yere 4 ya da 5 fenerli hakeme bağıra çağıra yürüyor. özellikle kadıköyde bunu fener çok yapıyor, hakemi baskı altına almak adına doğru olsun olmasın hakeme sürekli bi el kol var.

neyse, o pozisyonda gökhan gönül pozisyon kaybedip hakeme geliyor, ts hızlı başlayıp golü buluyor. yazık yani. sen top oynamana bak. böyle küçük işlerle uğraşırsan ilahi tokad sert iner.
Mesaj tarihi:
her takım hatalı gol yiyor, daha önce aynısını real madrid de yedi. hakemi baskı altına almak suç değil, hakem hakemse baskı altına girmeyecek.

trabzonda hakemleri baskı altına almıyor mu tribün ? alıyor. inönüde baskı altında değiller mi hakemler. onu geçtim bursa'da, dün dakika 90'da beşiktaş lehine penaltı pozisyonu olsa çalabilir miydi hakem ?

hakemi baskı altına almak tribünün ve futbolcuların işidir.

ha aşırı itiraz varsa hakem sarı kart göstermelidir, ve emre belözoğluna sezon boyunca göstermeliydi ona lafım yok.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

hah biz uefa kupasını kazandık adamı da geldi, artık dağılabiliriz

ilk olduğunuz başarı söyleyin ondan sonra kıskanılıyoruz deyin dedim..nefretin sebebi başarılarınız değil diorum ama ordan nası gözüküyor bilemiyorum
Mesaj tarihi:
@Fizban:
Neden büyük takım Fenerbahçe?
30 senedir Türkiye kupası kazanamadığı için mi?
Galatasaray ile aynı sayıda lig şampiyonluğu olduğu için mi?
Şampiyonlar ligi tarihine 0 çeken takımlar kategorisinde katıldığı için mi?
Galatasaray'ın yıllar önce çıktığı noktaya kör topal penaltılarla gelip avrupanın prensi ilan edildiği için mi? (şampiyonlar liginde,şampiyon klüpler ve uefa'da yanından geçemiyor tabiki)
Rakibi Galatasaray amatör klüplerden birinde art arda dünya şampiyonlukları getirirken(tekerlekli sandalye) 3-5 dalda son bir kaç yılda türkiye şampiyonu oldukları için mi?
Basketbolda Ülker gibi bir devle birleşip şampiyon olamadıkları için mi?

Hmm büyük olduğu ve başarılı olduğu noktalar var(dı). 55000 kişilik modern bir stadınız vardı başka kimsede yoktu,artık Galatasaray'da daha iyisi var.
Fenerium satışlarınız inanılmaz boyuttaydı,artık GS-Store'da çok iyi satış yapıyor.

Ve evet seviniyoruz çünkü biz karaktersiz değiliz,tam aksine karaktersizlere inat seviniyoruz.
Çünkü benim takımım bu sezona 3 yıl art arda şampiyon olucaz diye başlamadı,benim takımım Aslantepe'ye kadro hazırlıyacağız diyerek çıktı.
Benim takımım günü kurtarmak için 3 gün önce kovduğu daumla anlaşıp sezon sonunda stadını yakmadı.Rijkaard ile anlaşıp genç oyuncular alıp onlara yönelip geleceğin takımını kurmaya çalıştı.
Biz 30'una merdiven dayamış klübede oturmaya programlanmış Gökhan Ünal'a dökmedik paraları.
Hedef şampiyonlar ligine katılmaktı,şanssızlıkla-sakatlıkla olmadı.

Bütün bunlara rağmen bugün bakıyorum ve ben takımımın yarınını görüyorum. Bir kaç takviye ve revizyonla aynı yönetimle aynı teknik ekiple önümüzdeki sezona giricek Galatasaray.
Sen Fenerbahçe'nin yarınında ne olacağını biliyor musun? Pelegrini kovulucakmış Madrid'den bu yılın yeniliği o olur ondan sonra scolari-lucescu vs derken 100 tane teknik direktör sayıcaksınız yaz boyunca.
Mesaj tarihi:
Scheriff said:

"başarılardan başarıya koştunuz bütün türkiye kıskançlığından çatlıyo sizden nefret ediyo"
sanıosunuz di mi hayranım size:) "ilk" olduğunuz kaç başarı var onu bi düşünün sonra konuşalım..

2 kere trollenip şampiyon olmadığı halde şampiyon olduğunu sanarak sevinen ilk Türk takımı Fenerbahçe. Dünyada da eşi olduğunu sanmıyorum

@reyou: Evet fenerin farkı en antipatik kulüp olması :)
Mesaj tarihi:
2 voleybol kupası almışız.
baskette bayanları almışız erkeklerde finaldeyiz
futbolda final oynamışız kupada
ligde kazanırsak şampiyon olacağımız maçta direkten toplarımız dönmüş yığınla net gol pozisyonumuz var. 2 pozisyonu falan var karşı takımın, gol olan pozisyon kişisel bir aptallıkla faul yapılması ardından kalecinin yer tutaması.

övünecek hiçbir haltı olmayanlar da gelmiş bu başlıklarda kendine eğlence arıyor

hf
Mesaj tarihi:
Deacon said:

blazkowicz said:

cadde nasıldı deacon.
bekledim, gelmedin. :)

çok güzeldi her yer sarı lacivertti. biz ordaydık sen nerdeydin?

panzer tarafından yıkanan, yerde ağlayan fenerlilere gülüyoduk.
Mesaj tarihi:
Futbol bölümündeyiz değil mi? Çünkü fenerbahçe > all dedirticek hangi başarısı var fenerbahçenin?

Galatasarayın da Fenerbahçenin de ligde 17 şampiyonluğu var.

Galatasarayın 14 türkiye kupası varken Fenerbahçenin 8 tane var.

Fenerbahçenin şampiyonlar liginde 1 kez kazara çeyrek final oynaması dışında hiçbir elle tutulur başarısı yokken, galatasarayın şampiyonlar liginde yarı final oynamışlığı var.

Fenerbahçenin yine uefa kupasında hiçbir başarısı yokken galatasarayın uefa kupası şampiyonluğu var.

Fenerbahçe tarihinde uefa süper kupa maçı yok, galatasarayın müzesinde o kupadan var.

HANGI BAŞARI SDF
Mesaj tarihi:
reyou said:

ayni sey gs nin basina gelse max 10 sayfa besiktasin basina gelse max 3 sayfa tartisilir.

fenerin farki burda.

bjk yi bilmiyom ama nedense gs sezon topici açık ara en çok hit ve cevap olan topicmiş burada.
ilginç.
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

Deacon said:

blazkowicz said:

cadde nasıldı deacon.
bekledim, gelmedin. :)

çok güzeldi her yer sarı lacivertti. biz ordaydık sen nerdeydin?

panzer tarafından yıkanan, yerde ağlayan fenerlilere gülüyoduk.

şu cevabından bursalı olduğun sonucu çıkartıp susuyorum. bursalı değilsen çok komik gerçekten. hani bizim daha alt sıralarımızda olan takımın taraftarı olarak, bizim ikinciliğe üzülmemize ağlamamızla dalga geçebiliyorsan, sana diyecek lafım yok. bursalıysan bir şey diyemiyorum.

ayrıca istanbulda kaç tane bağdat caddesi var? farklı yerlerden bahsediyoruz heralde. gayet sarı lacivertti her taraf.
  • Yeni Oluştur...