Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fener haggaten bayaa büyük ya dunkü olaylardan sonra bugun hala ben fenerliyim diyebilen adam varsa bu klüp büyüktür abicim
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bizde "sevimsiz" denilen adamların karşılıklarına bakalım: bir tarafta, 3 metre yanına su düşünce yere atlayan keita elle top kontrolcüsü baros kendi taraftarından dahi ıslık yiyen -metin oktay- arda futbol düşmanı, sakatlamaktan başka düşüncesi olmayan barış özbek fenerbahçe'nin rakipleri hatalı gol yiyince "lig temiz değil" diyen, rüştü hatalı 2 gol yiyince "bursaspor'a hayırlı olsun" diyen adnan polat. öbür tarafta, beşiktaş o kadar silik ki takımdaki oyuncular aklıma gelmiyor, ama başlayalım yıldırım demirören, -açıklamaya gerek yok- yıldırım demirören, -açıklamaya gerek yok- yıldırım demirören, -açıklamaya gerek yok- yıldırım demirören, -açıklamaya gerek yok- fenerbahçedeki sevimsizlerden volkan'ı sevmiyorsunuz. eyvallah. bilica sevilecek adam değil. kazım'ı zaten gönderdik. lugano'ya paranız yetse direk atlarsınız. emre belözoğlu daha önce beşiktaş ve galatasaray'la görüştü, en çok fener'in sevdiği para vardı, ona geldi. baroni "ağlama melis" yaptı diye sevimsiz oldu. ha bi de arda meselesi var, ok baroni de sevimsiz. wederson'un, deivid'in neyi sevimsiz, anlamadım. srsly.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BiTcH_oFBaT said: antipatik olma durumu işte. başkanın kral benim edaları. biz tekiz edası. herkese göre farklıdır sebepler elbet.eser kusura bakma ama, tekiz, başkayız, cumhuriyetiz bu yüzden kendi takımınızın 4.lüklerinde bizim takımın 2.liğine sevinebiliyorsunuz :)
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 appiah var benim en sevdiğim 3. olucak o olmucak mı olucak
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Kojiroh said: Bi fenerli olarak bunu koymadan edemedim http://www.youtube.com/watch?v=FKj1yL7muUM lan ahaha yeni gördüm harika birşey
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 "bir baba hindi" varsa, sabri de vardı "bir baba hindi" yaptıran. agresif yöneticilerden "trömsö'ye elenirsek bu ülkeyi terkederiz", "sahaya paflar çıkarız", "ligden çekiliriz"ler var. ağlama hareketleri var, e çünkü bu kadar kulübün başkanları yöneticileri çıkıp "şike" var diyerek ağlıyorsa yapacak birşey yok.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fizban said: ben bunu daha önce açıklamıştım da ciddiye alan olmamış. fenerbahçe o kadar büyük ki, diğer takımlar kendilerini gs'li, bjk'li, ts'li olmakla değil, antifenerbahçeli olmakla açıklıyorlar. fenerbahçe o kadar büyük ki, türkiye'de oynanan 3 kupanın birini alıyor, birinde final oynuyor, birinde 2. oluyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, 5 ana spor dalında 4 ünde ligi kupayı ne varsa alıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, daima halktan en çok ilgiyi görüyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, kimileri 20,000 kişilik stadı dolduramazken 55,000 kişilik stadda yer bulunamıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, öyle ya da böyle, her sene yarışın içinde kalıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, yıllık bütçesi birinin borcu kadar, diğerinin de başkana borcu kadar. düşün yani. 2006 da bjk dan indirip gs ye hindi bindiren tuncay baroninin ağlama göndermesi aziz yıldırımın antipatik tavırları volkan, emre, bilica gibi çirkef oyuncuların yaptıklarının yanına daima kar kalması. (ya da onların öyle sanması) her kadıköy derbisinde türlü çirkefliği yapmalar, hakem odası basmalar 2 aleyhine karar çıkınca dvd hazırlayıp federasyona ağlamalar ama hakem hataları ile kazanınca 3 maymunu oynama şampiyonluk gelmeden, olmuşçasına ankaragücü bjk eses maçlarından sonra kutlamalar bu liste uzar gider.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fizbanın yazdıklarına ek olarak, onurun ayağının ucuna çarpan direkte patlayan vs toplardan biri girse satılmış, trabzon ikram etti diyecektiniz, o yüzden kendinize sorun neden sevmiyoruz diye
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fizban mesela çok klasik bir Fenerli profili çiziyor şurada. Fenerbahçe neden sevilmiyor sorusunun cevabı olarak kabul edilebilir. Ama en büyük etken Aziz Yıldırım ve onun hem yönetime hem futbolculara hem de taraftarlara aşıladığı görgüsüzlük. Ha aklı başında Fenerbahçe taraftarları da yok değil şimdi genelleme yapma reröre demeyin sdfdsf
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 said: fenerbahçe o kadar büyük ki, kimileri 20,000 kişilik stadı dolduramazken 55,000 kişilik stadda yer bulunamıyor. HO HO HO 1 (2) Manchester United (Inghilterra) 75,304 2 (3) B. Dortmund (Germania) 74,748 3 (5) Barcellona (Spagna) 71,045 4 (1) Real Madrid (Spagna )70,816; 5 (4) Bayern Monaco (Germania) 69,000; 6 (-) Schalke 04 (Germania) 61,442; 7 (-) Arsenal (Inghilterra) 60,040; 8 (9) Milan (Italia) 59,757 ; 9 (8) Celtic (Scozia) 57,366; 10 (-) Ambrugo (Germania) 54,881; 11 (18) Hertha (Germania) 52,165; 12 (11) O. Marsiglia (Francia) 52,162; 13 (-) Inter (Italia) 55,520; 14 (-) Stoccarda (Germania) 51,700; 15 (21) Colonia (Germania) 50,222; 16 (15) Rangers (Scozia) 49,534; 17 (16) Ajax (Olanda) 49,014; 18 (12) Newcastle (Inghilterra) 48,750 19 (29) Borussia Monchengladbach (Germania) 47,240; 20 (17) Eintracht (Germania); 47,000; 21 (19) Atletico Madrid (Spagna) 44,082; 22 (20) Feyenoord (Olanda) 43,956; 23 (22) Liverpool (Inghilterra) 43,611; 24 (25) Manchester City (Inghilterra) 42,903; 25 (30) Hannover 96 (Germania) 41,919; 26 (33) Siviglia (Spagna) 41,910; 27 (26) Chelsea (Inghilterra) 41,588; 28 (40) Paris SG (Francia) 40,902; 29 (31) Brema (Germania) 40,375 30 (27) Napoli (Italia) 40,303; 31 (24) Sunderland (Inghilterra) 40,168; 32 (-) Aston Villa (Inghilterra) 39,812; 33 (37) Roma (Italia) 39,492; 34 (35) FC Porto (Portogallo) 38,762; 35 (36) Betis (Spagna) 37,553 36 (37) O. Lione (Francia) 37,397; 37 (42) Tottenham (Inghilterra) 35,929; 38 (41) Athl.Bilbao (Spagna) 35,737; 39 (34) Benfica (Portogallo) 35,698; 40 Lazio (Italia) 35,401; 41 (28) Valencia (Spagna) 34,789; 42 (39) Everton (Inghilterra) 34,021; 43 (45) West Ham United (Inghilterra) 33,700; 44 (46) PSV (Olanda) 33,371; 45 Leverkusen (Germania) 33,079; 46 Fenerbahce (Turchia) 33,030; 47 Fiorentina (Italia) 31,509; 48 Hoffenheim (Germania) 30,152; 49 Middlesbrough (Inghilterra) 28,429 50 St.Etienne (Francia 28,168.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BiTcH_oFBaT said: antipatik olma durumu işte. başkanın kral benim edaları. biz tekiz edası. herkese göre farklıdır sebepler elbet. aslında fenerbahçe'yi büyük ve tek yapan diğer takımların taraftarlarının tavırları.. kendinizi takımınızdan soyutlayıp bakın, diğerlerinin feneri ne kadar büyük hale getirdiğini göreceksiniz.. yine de futbolun sadece futbol olduğunu, sadece eğlence amaçlı bi oyun olduğunu kabul etmeden herhangi bir taraftarın bu gerçeği görebileceğine inanmıyorum ben..
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 @blazkowicz fener hakem hatalarıyla kazanınca 3 maymunu oynamadı. beşiktaş'ın da bizim aleyhimize de hakem çok kötü yönetti dedi; galatasaray'ın puanı gaspedildi eskişehirde(? - şu elle kontrol ve gol hikayesi) dedi. her kadıköy derbisinde çirkeflik yapıyorsunuz reröre diyenler, mecidiyeköyde takımın üstüne stadı yıkıyor. volkan, emre, bilica'ya yaptıkları kar kalıyor deniyor, kimse beşiktaş galatasarylıların aynı hareketlerine bakmıyor. (bu sene beşiktaş galatasaray fb kadar agresif değildi, geçmiş senelerden sözediyorum burada) şampiyonluk gelmeden kutlama hazırlığını herkes yapar yalnız, orada baya bi yanılgıya düşmüşsün sen.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Hazırlık yapmak ayrı bir şey, şampiyonluk garantiymiş gibi kutlama yapmak ayrı bir şey. Hazırlık yapmayan salaktır zaten zira şampiyon olunca adabıyla sevinebilmek için organizasyon şart
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 @rikkie, 10 bin kişi ortalama yapıp girememek nasıl bir duygu ? 33,000 ortalamayı en düşük bilet fiyatı 44 TL olan bir kulüp olduğunu hatırlayarak düşün yalnız. kombinesi 450 TL idi sanırım en son beşiktaş'ın.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ama kendi kalecisini araba içide tekme tokat döven taraftar yani bu, aziz istifa ediyor sonra yürüyüş düzenliyor geri geliyor büyükbaşgan. şimdi tekrar istifa deniyor. güiza yı önce alkışlıyolar sonra ağlatıyolar. kezmana are you big player çekiyolar. kendini şampiyon sanıp sahaya timsah yürüyüşü ile giriyolar aka çakma lacoste. böyle bir büyüklük yok cidden fizban haklı.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hazırlanmak ayrı kutlamak ayrı fizban.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 şampiyonluk son maça kaldıysa karşında trabzon varsa platform kurmicaksın herkesi gaza getirmiceksin hani canlı kanıtını yaşadı fenerbahçeliler. 2006 da herkes caddede beklerken çevik kuvvetle kutlama yaptılar :) yine kırmızı arabalara vurmuslardı yine aynısı yapıldı 5 puan farkla formalite macına cıkarsın tamam
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 @nileppedzel, fenerbahçe büyük olduğu için fenerbahçe sevilmiyor. fenerbahçe sevilmediği için fenerbahçe taraftarına saldırılıyor her şekilde. galibiyette şike ile aldık, mağlubiyette rakip çok iyiydi ondan kaybettik. ankaraspor'a yensek puahaah nası kaybettiler, diyarbakır'ı yensek zaten aziz yıldırım diyarbakırlı şike var ortada. büyüğüz bunun için sevmeyecekseniz, hep sataşacaksanız canınız sağolsun. normal tabi, kendi başarısızlıklarını başka takımlarda çözmeniz gerekiyor, napacak insanalr avunmak için :(
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 blazkowicz said: ama kendi kalecisini araba içide tekme tokat döven taraftar yani bu, aziz istifa ediyor sonra yürüyüş düzenliyor geri geliyor büyükbaşgan. şimdi tekrar istifa deniyor. güiza yı önce alkışlıyolar sonra ağlatıyolar. kezmana are you big player çekiyolar. kendini şampiyon sanıp sahaya timsah yürüyüşü ile giriyolar aka çakma lacoste. böyle bir büyüklük yok cidden fizban haklı.bunu diyen takımın taraftarı kendi oyuncusunu tehtid ediyor, ona ataş ediyor. gerçekten. güiza'yı ağlatanlar protesto ediyor, alkışlayanlar "sezon sonuna kadar" destek oluyor. bu takımın taraftarı trabzondan dünyaları kaçırdı, öbürü "yeni metin oktay'ını" protesto etti. ya kısaca tekrar özetliyim ben. en büyüğüz, şampiyonlar ligini de alsak,ligde 10. olsa hala fenerbahçe konuşulur bu ülkede, diğer takım taraftarları da daima kendilerini fenerbahçe üzerinden konuşurlar, yapabilecekleri başka birşey yok, kıskançlık işte :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Hala büyüğüz diye sevilmiyoruz diyorlar ya zaaa asla fenerlilerle tartışma...
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fizban yapma ama.bırakalım şu feneri sevmiyorlar çekemiyorlar triplerini. hani beşiktaşlılık duruşu,galatasaray ruhu fenerbahçe büyüklüğü bunlara inanmayın ya :)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 şu holier than thou tavrınızdan vazgeçmediginiz sürece sevilmeyeceksiniz, büyük oldugunuz için çekememezlik degil bu.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 blazkowicz said: ama kendi kalecisini araba içide tekme tokat döven taraftar yani bu, aziz istifa ediyor sonra yürüyüş düzenliyor geri geliyor büyükbaşgan. şimdi tekrar istifa deniyor. güiza yı önce alkışlıyolar sonra ağlatıyolar. kezmana are you big player çekiyolar. kendini şampiyon sanıp sahaya timsah yürüyüşü ile giriyolar aka çakma lacoste. böyle bir büyüklük yok cidden fizban haklı. abi cidden anlayamıyorum ben bu bağnazlığı.. taraftarı tek, bütün ve büyük bir nefes alan, yaşıyan kitle olarak görmenize rağmen sanki hiç maça gitmemiş, hiç amigolardan, taraftar gruplarından ve allahın her takımındaki etkilerinden haberiniz yokmuşçasına takımlar hakkında laf çeviriyorsunuz.. takım adını X'ten Y'ye çevirip üstteki argümanı az biraz değiştirip geliştirerek her takıma uygulama imkanınız var.. dayandırdığın kriterler çok boş, çok vasat diyorum yani.. kof..
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fizban said: ben bunu daha önce açıklamıştım da ciddiye alan olmamış. fenerbahçe o kadar büyük ki, diğer takımlar kendilerini gs'li, bjk'li, ts'li olmakla değil, antifenerbahçeli olmakla açıklıyorlar. fenerbahçe o kadar büyük ki, türkiye'de oynanan 3 kupanın birini alıyor, birinde final oynuyor, birinde 2. oluyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, 5 ana spor dalında 4 ünde ligi kupayı ne varsa alıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, daima halktan en çok ilgiyi görüyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, kimileri 20,000 kişilik stadı dolduramazken 55,000 kişilik stadda yer bulunamıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, öyle ya da böyle, her sene yarışın içinde kalıyor. fenerbahçe o kadar büyük ki, yıllık bütçesi birinin borcu kadar, diğerinin de başkana borcu kadar. düşün yani. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi genlerinde var kuzenımde fenerlı zamanında cok tartıstık olmuyor, yanı kafaları fılan farklı calısıyor
Öne çıkan mesajlar