Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizde "sevimsiz" denilen adamların karşılıklarına bakalım:

bir tarafta,
3 metre yanına su düşünce yere atlayan keita
elle top kontrolcüsü baros
kendi taraftarından dahi ıslık yiyen -metin oktay- arda
futbol düşmanı, sakatlamaktan başka düşüncesi olmayan barış özbek
fenerbahçe'nin rakipleri hatalı gol yiyince "lig temiz değil" diyen, rüştü hatalı 2 gol yiyince "bursaspor'a hayırlı olsun" diyen adnan polat.

öbür tarafta,
beşiktaş o kadar silik ki takımdaki oyuncular aklıma gelmiyor, ama başlayalım
yıldırım demirören, -açıklamaya gerek yok-

fenerbahçedeki sevimsizlerden volkan'ı sevmiyorsunuz. eyvallah. bilica sevilecek adam değil. kazım'ı zaten gönderdik. lugano'ya paranız yetse direk atlarsınız. emre belözoğlu daha önce beşiktaş ve galatasaray'la görüştü, en çok fener'in sevdiği para vardı, ona geldi. baroni "ağlama melis" yaptı diye sevimsiz oldu. ha bi de arda meselesi var, ok baroni de sevimsiz.

wederson'un, deivid'in neyi sevimsiz, anlamadım.
srsly.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

antipatik olma durumu işte. başkanın kral benim edaları. biz tekiz edası. herkese göre farklıdır sebepler elbet.
eser kusura bakma ama,

tekiz,
başkayız,
cumhuriyetiz
bu yüzden kendi takımınızın 4.lüklerinde bizim takımın 2.liğine sevinebiliyorsunuz
:)
Mesaj tarihi:
"bir baba hindi" varsa, sabri de vardı "bir baba hindi" yaptıran. agresif yöneticilerden "trömsö'ye elenirsek bu ülkeyi terkederiz", "sahaya paflar çıkarız", "ligden çekiliriz"ler var. ağlama hareketleri var, e çünkü bu kadar kulübün başkanları yöneticileri çıkıp "şike" var diyerek ağlıyorsa yapacak birşey yok.
Mesaj tarihi:
fizban said:

ben bunu daha önce açıklamıştım da ciddiye alan olmamış.

fenerbahçe o kadar büyük ki, diğer takımlar kendilerini gs'li, bjk'li, ts'li olmakla değil, antifenerbahçeli olmakla açıklıyorlar.
fenerbahçe o kadar büyük ki, türkiye'de oynanan 3 kupanın birini alıyor, birinde final oynuyor, birinde 2. oluyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, 5 ana spor dalında 4 ünde ligi kupayı ne varsa alıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, daima halktan en çok ilgiyi görüyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, kimileri 20,000 kişilik stadı dolduramazken 55,000 kişilik stadda yer bulunamıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, öyle ya da böyle, her sene yarışın içinde kalıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, yıllık bütçesi birinin borcu kadar, diğerinin de başkana borcu kadar.

düşün yani.

2006 da bjk dan indirip gs ye hindi bindiren tuncay
baroninin ağlama göndermesi
aziz yıldırımın antipatik tavırları
volkan, emre, bilica gibi çirkef oyuncuların yaptıklarının yanına daima kar kalması. (ya da onların öyle sanması)
her kadıköy derbisinde türlü çirkefliği yapmalar, hakem odası basmalar
2 aleyhine karar çıkınca dvd hazırlayıp federasyona ağlamalar ama hakem hataları ile kazanınca 3 maymunu oynama
şampiyonluk gelmeden, olmuşçasına ankaragücü bjk eses maçlarından sonra kutlamalar

bu liste uzar gider.
Mesaj tarihi:
fizban mesela çok klasik bir Fenerli profili çiziyor şurada. Fenerbahçe neden sevilmiyor sorusunun cevabı olarak kabul edilebilir. Ama en büyük etken Aziz Yıldırım ve onun hem yönetime hem futbolculara hem de taraftarlara aşıladığı görgüsüzlük. Ha aklı başında Fenerbahçe taraftarları da yok değil şimdi genelleme yapma reröre demeyin sdfdsf
Mesaj tarihi:
said:

fenerbahçe o kadar büyük ki, kimileri 20,000 kişilik stadı dolduramazken 55,000 kişilik stadda yer bulunamıyor.

HO HO HO

1 (2) Manchester United (Inghilterra) 75,304
2 (3) B. Dortmund (Germania) 74,748
3 (5) Barcellona (Spagna) 71,045
4 (1) Real Madrid (Spagna )70,816;
5 (4) Bayern Monaco (Germania) 69,000;
6 (-) Schalke 04 (Germania) 61,442;
7 (-) Arsenal (Inghilterra) 60,040;
8 (9) Milan (Italia) 59,757 ;
9 (8) Celtic (Scozia) 57,366;
10 (-) Ambrugo (Germania) 54,881;
11 (18) Hertha (Germania) 52,165;
12 (11) O. Marsiglia (Francia) 52,162;
13 (-) Inter (Italia) 55,520;
14 (-) Stoccarda (Germania) 51,700;
15 (21) Colonia (Germania) 50,222;
16 (15) Rangers (Scozia) 49,534;
17 (16) Ajax (Olanda) 49,014;
18 (12) Newcastle (Inghilterra) 48,750
19 (29) Borussia Monchengladbach (Germania) 47,240;
20 (17) Eintracht (Germania); 47,000;
21 (19) Atletico Madrid (Spagna) 44,082;
22 (20) Feyenoord (Olanda) 43,956;
23 (22) Liverpool (Inghilterra) 43,611;
24 (25) Manchester City (Inghilterra) 42,903;
25 (30) Hannover 96 (Germania) 41,919;
26 (33) Siviglia (Spagna) 41,910;
27 (26) Chelsea (Inghilterra) 41,588;
28 (40) Paris SG (Francia) 40,902;
29 (31) Brema (Germania) 40,375
30 (27) Napoli (Italia) 40,303;
31 (24) Sunderland (Inghilterra) 40,168;
32 (-) Aston Villa (Inghilterra) 39,812;
33 (37) Roma (Italia) 39,492;
34 (35) FC Porto (Portogallo) 38,762;
35 (36) Betis (Spagna) 37,553
36 (37) O. Lione (Francia) 37,397;
37 (42) Tottenham (Inghilterra) 35,929;
38 (41) Athl.Bilbao (Spagna) 35,737;
39 (34) Benfica (Portogallo) 35,698;
40 Lazio (Italia) 35,401;
41 (28) Valencia (Spagna) 34,789;
42 (39) Everton (Inghilterra) 34,021;
43 (45) West Ham United (Inghilterra) 33,700;
44 (46) PSV (Olanda) 33,371;
45 Leverkusen (Germania) 33,079;
46 Fenerbahce (Turchia) 33,030;
47 Fiorentina (Italia) 31,509;
48 Hoffenheim (Germania) 30,152;
49 Middlesbrough (Inghilterra) 28,429
50 St.Etienne (Francia 28,168.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

antipatik olma durumu işte. başkanın kral benim edaları. biz tekiz edası. herkese göre farklıdır sebepler elbet.

aslında fenerbahçe'yi büyük ve tek yapan diğer takımların taraftarlarının tavırları.. kendinizi takımınızdan soyutlayıp bakın, diğerlerinin feneri ne kadar büyük hale getirdiğini göreceksiniz..

yine de futbolun sadece futbol olduğunu, sadece eğlence amaçlı bi oyun olduğunu kabul etmeden herhangi bir taraftarın bu gerçeği görebileceğine inanmıyorum ben..
Mesaj tarihi:
@blazkowicz

fener hakem hatalarıyla kazanınca 3 maymunu oynamadı. beşiktaş'ın da bizim aleyhimize de hakem çok kötü yönetti dedi; galatasaray'ın puanı gaspedildi eskişehirde(? - şu elle kontrol ve gol hikayesi) dedi.

her kadıköy derbisinde çirkeflik yapıyorsunuz reröre diyenler, mecidiyeköyde takımın üstüne stadı yıkıyor.

volkan, emre, bilica'ya yaptıkları kar kalıyor deniyor, kimse beşiktaş galatasarylıların aynı hareketlerine bakmıyor. (bu sene beşiktaş galatasaray fb kadar agresif değildi, geçmiş senelerden sözediyorum burada)

şampiyonluk gelmeden kutlama hazırlığını herkes yapar yalnız, orada baya bi yanılgıya düşmüşsün sen.
Mesaj tarihi:
@rikkie,

10 bin kişi ortalama yapıp girememek nasıl bir duygu ? 33,000 ortalamayı en düşük bilet fiyatı 44 TL olan bir kulüp olduğunu hatırlayarak düşün yalnız. kombinesi 450 TL idi sanırım en son beşiktaş'ın.
Mesaj tarihi:
ama kendi kalecisini araba içide tekme tokat döven taraftar yani bu, aziz istifa ediyor sonra yürüyüş düzenliyor geri geliyor büyükbaşgan. şimdi tekrar istifa deniyor. güiza yı önce alkışlıyolar sonra ağlatıyolar. kezmana are you big player çekiyolar. kendini şampiyon sanıp sahaya timsah yürüyüşü ile giriyolar aka çakma lacoste.
böyle bir büyüklük yok cidden
fizban haklı.
Mesaj tarihi:
şampiyonluk son maça kaldıysa karşında trabzon varsa platform kurmicaksın herkesi gaza getirmiceksin

hani canlı kanıtını yaşadı fenerbahçeliler.

2006 da herkes caddede beklerken çevik kuvvetle kutlama yaptılar :)

yine kırmızı arabalara vurmuslardı yine aynısı yapıldı

5 puan farkla formalite macına cıkarsın tamam
Mesaj tarihi:
@nileppedzel,
fenerbahçe büyük olduğu için fenerbahçe sevilmiyor. fenerbahçe sevilmediği için fenerbahçe taraftarına saldırılıyor her şekilde. galibiyette şike ile aldık, mağlubiyette rakip çok iyiydi ondan kaybettik. ankaraspor'a yensek puahaah nası kaybettiler, diyarbakır'ı yensek zaten aziz yıldırım diyarbakırlı şike var ortada.

büyüğüz
bunun için sevmeyecekseniz, hep sataşacaksanız canınız sağolsun.

normal tabi, kendi başarısızlıklarını başka takımlarda çözmeniz gerekiyor, napacak insanalr avunmak için :(
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

ama kendi kalecisini araba içide tekme tokat döven taraftar yani bu, aziz istifa ediyor sonra yürüyüş düzenliyor geri geliyor büyükbaşgan. şimdi tekrar istifa deniyor. güiza yı önce alkışlıyolar sonra ağlatıyolar. kezmana are you big player çekiyolar. kendini şampiyon sanıp sahaya timsah yürüyüşü ile giriyolar aka çakma lacoste.
fizban haklı.
bunu diyen takımın taraftarı kendi oyuncusunu tehtid ediyor, ona ataş ediyor.

gerçekten.
güiza'yı ağlatanlar protesto ediyor, alkışlayanlar "sezon sonuna kadar" destek oluyor. bu takımın taraftarı trabzondan dünyaları kaçırdı, öbürü "yeni metin oktay'ını" protesto etti.

ya kısaca tekrar özetliyim ben.

en büyüğüz, şampiyonlar ligini de alsak,ligde 10. olsa hala fenerbahçe konuşulur bu ülkede, diğer takım taraftarları da daima kendilerini fenerbahçe üzerinden konuşurlar, yapabilecekleri başka birşey yok, kıskançlık işte :)
Mesaj tarihi:
fizban yapma ama.bırakalım şu feneri sevmiyorlar çekemiyorlar triplerini.

hani beşiktaşlılık duruşu,galatasaray ruhu fenerbahçe büyüklüğü

bunlara inanmayın ya :)
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

fizban haklı.

abi cidden anlayamıyorum ben bu bağnazlığı.. taraftarı tek, bütün ve büyük bir nefes alan, yaşıyan kitle olarak görmenize rağmen sanki hiç maça gitmemiş, hiç amigolardan, taraftar gruplarından ve allahın her takımındaki etkilerinden haberiniz yokmuşçasına takımlar hakkında laf çeviriyorsunuz..

takım adını X'ten Y'ye çevirip üstteki argümanı az biraz değiştirip geliştirerek her takıma uygulama imkanınız var..

dayandırdığın kriterler çok boş, çok vasat diyorum yani.. kof..
Mesaj tarihi:
fizban said:

ben bunu daha önce açıklamıştım da ciddiye alan olmamış.

fenerbahçe o kadar büyük ki, diğer takımlar kendilerini gs'li, bjk'li, ts'li olmakla değil, antifenerbahçeli olmakla açıklıyorlar.
fenerbahçe o kadar büyük ki, türkiye'de oynanan 3 kupanın birini alıyor, birinde final oynuyor, birinde 2. oluyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, 5 ana spor dalında 4 ünde ligi kupayı ne varsa alıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, daima halktan en çok ilgiyi görüyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, öyle ya da böyle, her sene yarışın içinde kalıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, yıllık bütçesi birinin borcu kadar, diğerinin de başkana borcu kadar.

düşün yani.

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Yeni Oluştur...