fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fenerbahçe şike yaptırıyor, fenerbahçe trabzonla anlaştı, fenerbahçe ot bok diyen arkadaşlar da hemen rerörelere başlamış bu arada. arkadaş o kadar hafta şike yaptık, son hafta onur kıvrak'a mı paramız yetmedi ?
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 1996 ya para yetmez :) şenol var orda şenoll
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Yetmemiş demek ki :P Gökçek karlı çıktı bu işten gene hehe
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ilahi adalet bu ya. şenol güneş vardı oğuz aykutun golleri attığı maçta. 14 sene sonra Onur çıktı :)
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ya 3 saat oldu mesai başladı çalışamadım. Gazetelere bakıyorum, gelen forward maillerine. Her seferinde 10 dk kopuyorum. Konsantrasyon falan kalmadı.
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bursaspor'u kutlayan fenerli arkadaşları tebrik ediyorum ama halen daha kaybetmeyi hazmedemeyip oraya buraya saldıran bir sürü fener taraftarı var yazık.
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sabah işe geldim. Burdaki 54 sayfa yorumu tek tek okudum ayrıca tonlarca gazete internet haberi geyiği felan. Denilecek başka bir söz yok zaten Bkz : ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 SeaGle said: mokoko said: SeaGle said: blazkowicz said: holy, arkasokak, azmodai, deacon, mokoko bütün hafta cirit atıyodu hepski kaybolmuş. :) ikincilik kutluyorlarmış ahaadgf her zaman burdayız takımımız arkasındayız. merak etmeyin 1 malubiyete takımı satmıcak taraftar değilim kimseninde oyle olduğunu sanmıorm. saniyede 1232143 tane zaaa mesajının geldiği sırada "bursaya tebrikler" falan yazsaydım nasılsa arada kaynicaktı. takımımı savunmaya çalışsam sadece zaaa yazılcaktı. o yuzden hiç uğraşmadım. evet zaaa bencede. ayrıca mokoko said: bursaya tebrikler. dicek başka bişi yok. adamlar oynadı, kazandı. biz oynadık, kazanamadık. 32 şuttan 1 tanesi girdi kaleye. onur volkan'ı geçer milli kaleci olur max 2 seneye falan. aziz yıldırım'da alsın daum'u tatile falan çıksınlar donmemek üzere. ayrıca adamınbiri said: zor gününde yanında olmasaydık sarının yanına kırmızı koyardık bu. ne kadar dikkatli takip ediosanız bunu kaçırmışsınız. Sen yazsaydın biz kaynatmazdık ZAAAAAAAAA ların arasında neden kaynasın ki ZAAAAAAAAA ların arasında tebrik ediyosun sonuçta niye ZAAAAAAAAAAAAAA layalım yani edit: e yazsaydım kaynardı demişsin yazmışsın. kutlamalar başınıza mı vurdu yea Zor gününde yanında olmak stadı yakmaksa 2.yarı sus pus maçı izlemekse tezahürat yapıldığında da futbolcuya baskı şeklinde fener gol gol gol şampiyonluk gidiyor diyen taraftar takımının yanındaysa sana da kocaman bi zaaaaaaaaaaaaa
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Abi adam mı yaktı sahayı? fjhdbksdljhs
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 şu fener taraftarları ne abeci ya, stad yakılır mı hiç
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ShadowFax said: Arkalarda kalmasın :) ZAAAAAAAAAAAAA
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Kojiroh said: Abi adam mı yaktı sahayı? fjhdbksdljhs Sarının yanına kırmızı koyardık yanında olmasaydık diyorsa bütün fenerlilerin takımınn yanında olduğunu kastetmiş oluyo demekki değilmiş sarının yanına lacivert koyan zaalar da takımının yanında olmayabiliyomuş.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Çevir kazı yanmasın tabi doğru yani
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 başka takımlarda olay çıksa 3 5 çapulcu denir ama mesele fb oldu mu o stadı yakanlar butun taraftar tabi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 demediler mi abi, şampiyonluk gelince dünyaları yakarız diye, şampiyonluk gidince de stadı yaktılar. boş durmuyolar. işte taraftar işte şampi.
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 keşke bursa maçı'nın 2-1 olduğu söylenmeseydi fenerlilere de 2 tane şampiyonumuz olsaydı
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fenerin yediği golde buz gibi faul yaptıkları halde 4-5 kişi hakemi etkilemek için üzerie koşuyorlar, ts hızlı başlıyor ve golü atıyor. kadıköyde hep aynı oyunu yaparak hakemi baskı altına almaya çalışanlar bu sefer kendilerini patlattı... volkan son dakikalarda zaman geçiriyor. ankaragücü maçında diğer takım taraftarlarına cry more çeken baroni ts maçı sonrası yere kapaklanmış.. son haftalarda kaleci hataları ile goller atan fener bu sefer başarılı bir kaleci performansına takılıyor. haftalardır 1-0 kazanmaya alışan fener 2. gol lazım olunca atamıyor. bjk, ankaragücü, eskişehir... her maçtan sonra şampiyonluk kutlayan fener yine kutluyor.. ama 1-2 dakika... fb:gs maçında yardımcının kafası yarılmıştı. maçı tatil etsem 55 bin kişi kadıköyü yakardı demişti bünyamin. dün yaktılar harbi :) bjk, gs maçlarında attıkları gollerden sonra el kol hareketleri yapan bayan alex 93. dakikada ağlayarak göğsünü tutuyordu...
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sage said: ShadowFax said: Arkalarda kalmasın :) ZAAAAAAAAAAAAA AHAHAHAHA
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 stad yakmak, zarar vermek konusunda galatasaraylılar veya beşiktaşlılar kadar iyi değiliz. üzgünüm.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Kojiroh said: Çevir kazı yanmasın tabi doğru yani Çevir kazı yanmasın durumunu anlamadım? 3-5 taraftar dediğin sahanın çok farklı noktalarında yangın çıkıyo. Basın açıklaması yapılcak odalar basılıyo.Futbolcularınız staddan saat 12ydi 3er 5 er çıkmaya çalışıyolardı polis arabalarıyla. Ayrıca ben ağzımı açmamıştım sen gs taraftarına bok atarsan yanında olmasaydık sarının yanına kırmızı koyardık diye.3-5 çapulcuyu genelleyen demekki sensin hadi bys.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fizban said: stad yakmak, zarar vermek konusunda galatasaraylılar veya beşiktaşlılar kadar iyi değiliz. üzgünüm. yok baya başarılıydınız. bakalım kaç maç kapama cezası alacaksınız.
Öne çıkan mesajlar