Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zorunlu meriçlik müessesesi

stimpak

Öne çıkan mesajlar

çok sevdiğim, padawan yerine koyduğum bir kız arkadaş var, bunun da 3 küsür senelik bir ilişkisi vardı. Erkeg arkadaşı 15 ay uzun dönem askerdeydi bunun, ama kızın bi kere bilem dışarıya göz attığını bilmem. Neyse, teskeresine 2 gün kala bu denyo kişilik hatun kişiyi terk etti. ama hayatımda gördüğüm en saçma sapan şekilde. Hatunla konuşma görüşme olmadan facebook'tan silmiş, msn'de engellemiş falan. Liseli ergen gibi bi terkediş söz konusu yani, bunca senedir saçma sapan ilişkiler içerisindeyim bunun kadar saçma terkedilme duymadım, görmedim.

Şimdi de hanım kişiyi teselli etme ve az biraz destek verme kafasında dolaylı meriçlik yapıyorum patiler.

peşinen edit: cool story bro, serin hikaye birader jpeglerini ilk ekleyene eskişeer sünger'de birer bira var. sonrasına karışmam
Sosyal ağlarda paylaş

meric mericdir abi :P

tabi lan arkadasınsa zor gününde destek olucaksın,bunda mericlik yoktur bence ama kalkıp da ayrılan cocuk söle ayrılan cocuk böle sen daha iilerine layıksın tarzı konusursan kanımca meric oluyorsun.aslında meric yasaları mı cıkarsak :P

Buyse said:

bu arada benim kızı akşam simidi etmişler. bu akşam aradı, sizli bizli konuşarak sevgilisi olduğunu söyledi. o tavrına gülmekten konuşamadım.

ehh be hacı sen daha ordamısın,takmayacaksın takacacaksın
benden sana gelsin

Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

shipitducy said:

buyse sen de ne genis adammissin be

olm 6 ay kucağımda dip dibe olan kız, "sayın hasan bey, artık sevgilim var, lütfen artık beni unutunuz hayatınıza bakınız" deyince tutamadım kendimi. aptal kız ya.

3 ayı geçti sanırım. iyi toparladım ama

Güldükten sonra
bsg
diyip telefonu kapatsaydın keşke:D
Sosyal ağlarda paylaş

bi beklentim falan yok yav, pek severim kendisini ama pek beceremiyorum teselli etme kısımlarını falan.

Hatun kişiye destek olayım diyorum da, nası yapacağımı bilemiyorum anlıyacağınız. ilk kez böyle denyoluk gördüm bi de, hayatımda gördüğüm en saçmasapan ayrılık hikayesi asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...