stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 çok sevdiğim, padawan yerine koyduğum bir kız arkadaş var, bunun da 3 küsür senelik bir ilişkisi vardı. Erkeg arkadaşı 15 ay uzun dönem askerdeydi bunun, ama kızın bi kere bilem dışarıya göz attığını bilmem. Neyse, teskeresine 2 gün kala bu denyo kişilik hatun kişiyi terk etti. ama hayatımda gördüğüm en saçma sapan şekilde. Hatunla konuşma görüşme olmadan facebook'tan silmiş, msn'de engellemiş falan. Liseli ergen gibi bi terkediş söz konusu yani, bunca senedir saçma sapan ilişkiler içerisindeyim bunun kadar saçma terkedilme duymadım, görmedim. Şimdi de hanım kişiyi teselli etme ve az biraz destek verme kafasında dolaylı meriçlik yapıyorum patiler. peşinen edit: cool story bro, serin hikaye birader jpeglerini ilk ekleyene eskişeer sünger'de birer bira var. sonrasına karışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 yap işte. destek ol. kızda gözün mü var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 meriçlik iyi bir şey kızlar için yanlış olmasın. erkeklere koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben biraz önce çok rezil bir meriç olduğumu farkettim. bildiğin iğrenç bir herifim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Bişey yok abi bunda Meriç olayının bu kadar büyümesinin sebebi muhabbete dahil olmak için aynı geyiği evire çevire yapan adamlar. Ayıp bişey değil destek olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bu arada benim kızı akşam simidi etmişler. bu akşam aradı, sizli bizli konuşarak sevgilisi olduğunu söyledi. o tavrına gülmekten konuşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 sipeyskeyk said: ben biraz önce çok rezil bir meriç olduğumu farkettim. bildiğin iğrenç bir herifim lan. hayır hayır sen bi tanesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 konuyu ele geçiriyorum üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 zaten etmemişler miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abvblizzard said: sipeyskeyk said: ben biraz önce çok rezil bir meriç olduğumu farkettim. bildiğin iğrenç bir herifim lan. hayır hayır sen bi tanesin. :))))))))))))))))))9999999999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 çok etmemişler o zaman 1 kere sade. ondan beri yalnızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 senin işin de zor be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 aralarında hiç konuşma olmadıysa sadece silmiş olmasına güvenerek yazma yoksa meriç free sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 sipeyskeyk said: abvblizzard said: sipeyskeyk said: ben biraz önce çok rezil bir meriç olduğumu farkettim. bildiğin iğrenç bir herifim lan. hayır hayır sen bi tanesin. :))))))))))))))))))9999999999999 ben de bir tek erkeklere yapıyorum işte. hangimiz daha iğrenciz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 HANGİMİZ İĞRENÇ DEĞİLİZ Kİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 meric mericdir abi :P tabi lan arkadasınsa zor gününde destek olucaksın,bunda mericlik yoktur bence ama kalkıp da ayrılan cocuk söle ayrılan cocuk böle sen daha iilerine layıksın tarzı konusursan kanımca meric oluyorsun.aslında meric yasaları mı cıkarsak :P Buyse said: bu arada benim kızı akşam simidi etmişler. bu akşam aradı, sizli bizli konuşarak sevgilisi olduğunu söyledi. o tavrına gülmekten konuşamadım. ehh be hacı sen daha ordamısın,takmayacaksın takacacaksın benden sana gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=18092002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ehuh eyvallah yav, meriç olasım yok heç zaten ama dediğiniz gibi , maksat destek olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 RAAD OL GENİŞ TAKIL elaman patatesmiş. Patoto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 buyse sen de ne genis adammissin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Stimpak ben senin derdini anlamadım. Padawanına karşı hislerin mi var yoksa sadece zor gününde destek mi olmak istiyorsun? Bişeyler varsa zaten artık padawanın değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 shipitducy said: buyse sen de ne genis adammissin be olm 6 ay kucağımda dip dibe olan kız, "sayın hasan bey, artık sevgilim var, lütfen artık beni unutunuz hayatınıza bakınız" deyince tutamadım kendimi. aptal kız ya. 3 ayı geçti sanırım. iyi toparladım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 gerekirse meriç ol. zafere ulaşmada her yol mubahtır. emeğinin meyvelerini çatur çutur alan emekli meriç roket adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Buyse said: shipitducy said: buyse sen de ne genis adammissin be olm 6 ay kucağımda dip dibe olan kız, "sayın hasan bey, artık sevgilim var, lütfen artık beni unutunuz hayatınıza bakınız" deyince tutamadım kendimi. aptal kız ya. 3 ayı geçti sanırım. iyi toparladım ama Güldükten sonra bsg diyip telefonu kapatsaydın keşke:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bi beklentim falan yok yav, pek severim kendisini ama pek beceremiyorum teselli etme kısımlarını falan. Hatun kişiye destek olayım diyorum da, nası yapacağımı bilemiyorum anlıyacağınız. ilk kez böyle denyoluk gördüm bi de, hayatımda gördüğüm en saçmasapan ayrılık hikayesi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar