Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben üzülmedim ki :(
tek kızdığım şey, 2 defansımızın önünde 3-4 kişi 958594 pas yaparken bizim takımın orta saha ve ceza sahasının arasındaki bölgede bize dönüp izlemesiydi.

seren heralde hiç bi maç bu kadar defansa gelmemiştir.
arcane sakatlıktan yeni çıktı, kondisyonu ona göre haliyle, yadıma gelen yoktu.

bende iyi oynuyamayınca fark açıldı başta.
ama gene kendi kaleme attım ve misyonumu tamamladım ahaha
Mesaj tarihi:
Konn said:

rating veriyorum

holy *****

geri kalanı geç
teşekkür ederim canıms 8-)
başlarda kolay gol bulmasak emekler boşa giderdi ama.
çok güzel goller attık ayrıca paslaşarak falan
Mesaj tarihi:
Biz yenildiğimiz haftalarda da güzel top oynuyorduk,gol pozisyonlarına girip sonuçsuz kalıyorduk, ama üretken oynuyorduk. E şimdi benim normalde oynadığım takımda benle cem değiştik, üstüne bir de sixoms geldi. Cavanagh,tolga,bitch_of_bat falan mevkiisinde iyi adamlar.Demek ki o takım fena top oynamasa da gol atma anlamında başarısız bir takım. Dün bir ara skor 6-1 oldu.. İstersen sen gel Onur'un yerine bir sey farkedeceğini sanmıyorum. Ortasahadan ileriye güzel top atabilen ben,cem,onur gibi adamlara ilhan gibi bitiriciliği iyi olan biri lazım. Topu çabuk kontrol edip kaleye yönelmek gerekiyor o bölgede.Diğer forvet oynayan arkadaşlarımız biraz daha ağır kalıyorlar. Seren dün bence çok güzel oynadı. Sahanın her bölgesine yardım etti.

Dün kaybetmeye alışık olmayanların hezimeti vardı sahada canıms :D
Mesaj tarihi:
Valla karşı taraf pek top oynamadı desem yeridir. Genelde Onur'un ve Cem'in taşıdığı topların kalecinin üstüne atılan şutlarla sonuçlanmasını gördük.

Bu atakların böyle gelişmesinin nedeni tabiki defansımızın sabit ve düzenli olmasıydı. Defans ileri de çıksa blok halinde hareket edip yer kaybetmiyordu.

Bunun dışında takım ileride üretkendi, Emrah'ın getirdiği topları benim dışımda değerlendirebilecek 2 kişi daha oluyordu ileride. Ileride alternatif çokluğu rakibi yordu. Eser üzüldü. Saygın'ın defans arkasında kendini unutturduğu anlarda attıgı goller ve ona üzgün ifadesiyle faul yapmaya çalışan Eser'in görüntüsü harikaydı.

Mr.Bomb güzel bir maç çıkarttı, iyi top tuttu, ileride saglam top saklamamızı sagladı.

Larry görevini iyi yerine getirdi, gerekli olunca ileride hem de geride mücadele etti. Özellikle orta sahanın ortasında birçok pası alan olyuncuydu Can.

Emrah'ın oyun bilgisi ileride değilde savunmada çok can yaktı. Rahat rahat oyuncu geçebilen Cem ve Onur Emrah'la karşı karşıya kaldıklarında etkisiz kaldılar ve bu iki oyuncuya iyi baskı uygulandı. Onur beklenenin aksine etkisizdi diyebilirim.

Savunmada oynayan Viper çok yerinde müdahalelerde bulundu ve savunma düzenini bir an olsun kaybetmedi.

Kalecimiz süper oynadı diyebilirim.

Yiğit için rating vermiştim zaten ama açıklık getireyim. Yiğit savunmada durmakla iyi oynamadı. Yaptığı müdahaleler çok iyiydi. Çok kritik noktalarda insiyatif kullandı ve hata yapmadı. Uzun toplarda rakip ortasahaya ulaşacak toplara koşup müdahale etmesi rakibin oyun kurmasına engel oldu.

Kendimle ilgili söyleyecek pek bi lafım yok, beklenmeyen anda attıgım ilk gol yelek giydirdi. Soguk kanlı bir aşırtma golü göz doldurdu, Saygın'a attıgım 2 pas gol oldu ancak maçın genelinde olması gerekenden daha kötü oynadım. Düşündüklerimi gerçekleştirebilseydim 3-4 gol daha atmış olucaktık ancak rakip kalede Eser iyi oynadı gerçekten.

Bu durumda yıldızlarla bizim takım (kazanmanın etkisi de var).

Screwy (****)---> 4
Holy (*****)---> 5
Viper (***,)---> 3,5
Wishmaster (****,)---> 4,5
Larry (***,)---> 3,5
Mr.Bomb (****)---> 4
Pha (****)---> 4
Konn (***)---> 3

Bir de unutmadan söyleyeyim, Onur'un etrafına bakan bir oyuncuyu üzerine basarak geçmeye çalışması sırasında oluşan karambol ve gereksiz oyun durması, hızlı başlayan takımımızın soğumasına (moral ve fizik olarak) yol açtı. Bunun hemen ardından Yiğit'in kenarda olmasının yarattığı pozisyon alma karmaşası bize 2. golü yedirtti. Sonra rakip biraz kıpırdandı ama yetmedi. Pozisyon içerisinde penaltı var veya yok o konuyu geçtim ama 60dk süren bir halı saha maçında 4-5dk'yı bu tartışmaya ayırmak benim moralimi bozdu :D
Mesaj tarihi:
ahaha olm öndeydiniz zaten oyunun soğuması size yaradı orada, penaltı da attırmadınız zaten. sonlarda defansta baya top kestim ama onun haricinde iyi değildim ben evet. yorgunluğun etkisi var ama bunda.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Bizim hicbir top direkten dönmedi Eser,şaşırtıcı dimi =)

dönmez mi, döndü tabikide :D ama dönen top ilhan'ın önüne düştü :(

Konn said:

Bunun dışında takım ileride üretkendi, Emrah'ın getirdiği topları benim dışımda değerlendirebilecek 2 kişi daha oluyordu ileride. Ileride alternatif çokluğu rakibi yordu. Eser üzüldü. Saygın'ın defans arkasında kendini unutturduğu anlarda attıgı goller ve ona üzgün ifadesiyle faul yapmaya çalışan Eser'in görüntüsü harikaydı.

o golde faul yapmaya çalışmadım ben, yapmamda zaten, o kadar çirkef değilim :( o gol tamamen benim hatam zaten. başka çıkıp almadım, saçma sapan duruma düştük.

dün şans iyi oynayan takımın yanındaydı. yani ceza sahamızın önündeki tüm top çalma mücadeleleri rakipte kaldı. ordan da arapas gibi topla oldu, karşı karşıya direk.

dün mesela ilhan inanılmaz defansa gitti. ben ilhanla aynı takımdayken, ilhanı hiç önümde görmemiştim. bunun üstüne, sanırım viper'dı gri kolsuz t-shirtlü arkadaş. o da baya iyiydi defansta. saygın son 2-3 maça göre çok daha iyiydi. anladığım kadarıyla basket yormayınca işin rengi değişiyormuş :p baya sarktı, kendini unutturdu ki zaten unutulmamış olsada tutucak kimse yoktu fazladan gelenleri :(

bende konsantre olamadım tam anlamıyla başta, o ara işte ne olduysa oldu. ben üzüldüysem ilhanda üzüldü bence, o karşı karşıyayı çıkardım ya rahatladım.

bu arada kucağıma gelen toplarıda yumruklamamın sebebi sağ elimdeki yaklaşık 2-3 parmağım inanılmaz hassaslaştı. 3-4 ay önce çarşamba maçına ısınırken top gelmişti, onun etkileri hala sürüyor. sert bi şut gelsin hemen ağrımaya başlıyor. o yüzden topları tutamıyorum baze. hala kasılınca parmakların acıyor.
komik olan içeri çeldiğim top avuçiçimden girdi hrrr

bir de şu vardı, bizim takım ağır, rakip takım baya hızlıydı yani.

ayrıca arcane'i de tebrik etmek istiyorum, bu kadar aradan sonra gayet iyiydi. benim en son bıraktığımdan daha iyiydi hatta. kritik yerlerde kritik müdahaleler (Y)

birazdan şu geçici iş için görüşmeye gidicem ona göre de sanırsam 3 belki 4 hafta gelemicem :(
Mesaj tarihi:
Sixoms said:

ahaha olm öndeydiniz zaten oyunun soğuması size yaradı orada, penaltı da attırmadınız zaten. sonlarda defansta baya top kestim ama onun haricinde iyi değildim ben evet. yorgunluğun etkisi var ama bunda.
lan penaltı olsa ama ben sakatlanmasam zaten 6-2 olacaktı.
ben yerdeyken 1 golü, kalkıp daha tam koşacak hale gelmeden de 2. golü yedik. 2 gole mal oldu bize pozisyon :)
Mesaj tarihi:
Sixoms said:

Soğumasaydı 8 veya 9-1 olurdu skor :D
Mesaj tarihi:
O zaman maç yorumumda bütün Viper'lar Mr.Bomb olarak algılanmalı, bütün Mr.Bomb'lar da Viper olarak algılanmalı.

Kusura bakmayın arkadaşlar :P
Mesaj tarihi:
Yasin'le İlhan bu maç çok top attılar bana, ama çok top ezdim bi tanesi de götüme girdi zaten.
Son 2 maçtır basketten sonra ölü gibiydim, bu maç biraz daha diriydim.
Bizim kale + defans çok başarılıydı afferin aslanlar.
Mesaj tarihi:
Sana sen ceza sahasındayken çok havadan attık ve hiçbirini düzgün şekilde kontrol etme fırsatın olmadı. Hem defans bastırdı hem de toplar yüksekti falan. Yerden alabilsen o topları en azından kaleye gönderirdin belki 1-2 gol daha yazmış olurduk =)
Mesaj tarihi:
Pha said:

Yasin'le İlhan bu maç çok top attılar bana, ama çok top ezdim bi tanesi de götüme girdi zaten.
Son 2 maçtır basketten sonra ölü gibiydim, bu maç biraz daha diriydim.
Bizim kale + defans çok başarılıydı afferin aslanlar.

doldu saygın doldu!
  • Yeni Oluştur...