fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 güvenç gapdaaaan ! takımı kur artık bu da nostalji olsun bosch united Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 http://img244.imageshack.us/img244/6689/49001my1.jpg bu ne lan..ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 hadi ben de oynayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 o serenin satıcı bir adam olduğunun 2002-2003 yılından kalma bir kanıtı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 seren lolol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 screwy(kale) bitchofbat(kale) fizban arcane pha cava tolga holy sertac mrbomb wish sixoms konn fde larry viper balon batuhan onay verenler bunlar 2-3 kişiden daha haber bekliyorum, 16 kişi gece belli olucak gibi görünüyor=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Tora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 gelemiyomuş bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Güzel kadrolar çıkar bu insanlardan. Sixoms is back hell yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 saygın da geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Emrahta sixoms is back falan diyo. Görende adam her maçı kazandı, bi sixoms la rekabet edebiliyo sanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 geniş maç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Khelben said: Emrahta sixoms is back falan diyo. Görende adam her maçı kazandı, bi sixoms la rekabet edebiliyo sanıcak. hakan büyüdüğün zaman sana bu yorumunu okuturum hep beraber tebessüm ederiz koçum tamam? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Onur rekabet etmediği için kestirmiş gözüne, bize gücü yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Emrah abi yapma sen büyüksün kanatlarının altına al bizi abi! ona tebessüm etme bna et yazıktır abi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Cristiano Ronaldo'nun da üstüne gidiyor insanlar. Ve kendisi diyor ki; "Zirvede olan insanlar konuşulur. Başarılıyım bu yüzden konuşuluyorum." Konuşun beni,rahatlatın içinizi. Futbolumu takdir ettiğinizi görmek çogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 emrah içine fenerli mi kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Kendini kıyasladığın quote yaptıgın adama bak.. gelse bizim antipatik takıma girer anca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 başka haber gelmez bu saatten sonra listedeki ilk 16'yı aldım kadroya 1/ bitchofbat(kale)-tolga-sixoms-fde-arcane-fizban-cavanagh-sertac 2/ screwy(kale)-mrbomb-wish-konn-pha-holy-viper-larry ne diyosunuz bu kadrolara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 çokh ei de olmuş çoh güzel ei olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kadrolar, katılım falan güzel olmuş gayet. keşke gelebilseydim dedim valla. dışardan bakarak söyleyeyim, kadrolar dengeli geldi baya, oynamayın bence. yine de emrah'lı ilhan'lı inter maçı alır diyorum. seren de bildiğin x factor, koller kılığında olursa maçı çevirir, güizalaşırsa, tabi ki zaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bu hafta gerçekten seren'e kitleniyorum. Top aldırmayacağım, geçen maç olanların 'tesadüf' olduğunu kabul ettireceğim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Wishmaster said: Khelben said: Emrahta sixoms is back falan diyo. Görende adam her maçı kazandı, bi sixoms la rekabet edebiliyo sanıcak. hakan büyüdüğün zaman sana bu yorumunu okuturum hep beraber tebessüm ederiz koçum tamam? :D emrah kendini üzücek laflar etme =) yazık olur çocuum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Sahada konuşalım istersen. Aaa sen yoktun dimi hu hafta.. Kıyamam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Oha emrah rakipten :( Yigit bana kitlenirse takım arkadaşlarım gol atar, ben yine gorevimi yapmis olurum. Karsidan gelcek olan fln var mi, 5.15 vapuruyla besiktastan gecicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar