cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 22 Mayıs 2010 19:00 - 20:00 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 8TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 o parmakları indiririz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 i can football Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 varım diyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 kesin bişey söylemiyim ben. zaten bu hafta gelirsem, ondan sonraki 3-4 hafta gelemicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 kesin bişey yok, ama zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ya halı sahayı pazar aksamlarına alsak, daha iyi olmaz mı canlar ya ? cumartesileri baltalıyo programları cok zorlastırıyor boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Pazar olursa ben hep gelirim, misal bu hafta yokum, ama pzts iş var, o çok koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 o zaman müdavimler arasında anket yapalım, zaten abone olacaz diyoruz yakında, abone olurken direk pazar aksamı daha sık olur gibi. pazartesi is/okul var, iyi hos da cumartesi aksamları haftada bir tane, trip kurbanı olan, planlarını satan, halı sahada gol atmak isteyen nice canlar kurban oluyor yapmayalım bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 oh be benim kafamda biri daha varmış :D cumartesi akşamı fizbanın dediklerini bende yaşıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ildeniz de bize katılıyor, ve oylar şimdiden 4'ü buldu ! katılmayana ufak banlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bu hafta değil de sonraki haftadan itibaren olabilir aslında bana uyar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Benim için pazar olmasının bir sakıncası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 evet abi, lig de bitsin pazar çok daha rahat bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 pazar-cumartesi farketmez beni seç. edit: aslında bu varım demekti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bu sıralar gelemediğim haftalarda tesadüftür ki ne cmt, ne pazar uygun oluyorum, ama pazar daha iyi olabilir sonrası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 mr.bomb geliyor maça seren, ildeniz/tora/tolga bu 3ünün yoklamasını sana bırakıyorum abi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ben maç hakkında bir şey söylemeyeyim henüz. Çarşambadan sonra bir şey netleştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Emrah sölemediyse benim söylemem yakışık almaz ..! saygıda kusur etmeyelim emrah abimize karşı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ben yokken de oynayabilirsin Can. Tanıyorsun artık herkesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 fizbana bu konuda ben de cok katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar