vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Inomino Minoino Mudur Ahdemeohde Snnege Sege Hepsi tek account da sizce nekadara gider ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 9 kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 6 tek malbus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 200-250 anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Hiçbir halta yaramayacak 100 tane char kasmak gerçekten keyif veriyor mu ? Oturup tek bir karaktere yoğunlaşıp onunla uğraşıp keyif almak dururken hamallık edip 80lemişsin karakterlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bloodjackal said: 200-250 anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Castiel said: Hiçbir halta yaramayacak 100 tane char kasmak gerçekten keyif veriyor mu ? Oturup tek bir karaktere yoğunlaşıp onunla uğraşıp keyif almak dururken hamallık edip 80lemişsin karakterlerini.Guzel kardesim sanane belki bundan zevk aliyorum belki dogru durust bu acc ile oynanmadi bile neden konus disi yazmakta bukadar isteklisiniz anlamiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 lvl kasmak artik kolay oldugu icin kimse mavi yesil gearli, welfare epicli 4-5 karaktere para vermez havadan gear yagdigi bu donemde anca lvl 277/264 gearli, mount achievementli karakterleri falan satin alirlar yani gaza gelip de saticam diye 8 tane 80 kasmayin, elinizde patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 şu an para eden şeyler; - gold - binekler - achiv & title - item buna göre ölç biç. kaç goldun var bilmiyorum ama senin accountun ederi 4-5k gold varsa 200 lira falandır. expansion sonları acc satmak için en sakat zaman kısaca. exp çıkar çıkmaz hepsini 85'le, birini item donat 400+ ya gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Saçma sapan adamlar boş acc. fiyatından ucuza karakter satıyorlar. Bu acc. bu kadar etmez şebekesi çıkmış, milletin topiclerine bu paraya bunu satamazsın 150 eder anca diye spamlıyorlar vs. Değerine acc. satmak yalan artık. CD-Keylerin parasına müşteri bulursan sevin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Kebabmeister su kac edio mimiron un kafasi var male draney olmasini dikkate almadan plz .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 vimpir said: Castiel said: Hiçbir halta yaramayacak 100 tane char kasmak gerçekten keyif veriyor mu ? Oturup tek bir karaktere yoğunlaşıp onunla uğraşıp keyif almak dururken hamallık edip 80lemişsin karakterlerini.Guzel kardesim sanane belki bundan zevk aliyorum belki dogru durust bu acc ile oynanmadi bile neden konus disi yazmakta bukadar isteklisiniz anlamiyorum :( Doğru dürüst oynanmamış olsa o kadar karakter o levellara ulaşmazdı (/played al hepsinden yaz buraya ben de sana kaç saatte bir karakteri nasıl hale getireceğimizi yazayım dilersen). Diğer karakterlere harcadığın vakti tek bir karakter üzerine harcasaydın bugün gayet güzel bir karakter sahibi olurdun ve oyundan oldukça fazla keyif alırdın. Satmaya kalktığında da gayet rahat şekilde satardın. Bundan zevk alacağını sanmıyorum benim bu karakterlere bakınca gördüğüm tek şey maymun iştahlılık ve kararsızlık. İlk karakteri kasmak zevk verebilir ama bunu tekrar tekrar yapmak hamallık hissi veriyor hepimize haksız mıyım ? Karakter üzerinde pvp/pve odaklı vakit harcamak ondan keyif almamızı sağlıyor. Laflarıma alınmana gerek yok sadece seçiminin yanlışlığını eleştirdim, haksız olduğumu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Miraul said: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Kebabmeister su kac edio mimiron un kafasi var male draney olmasini dikkate almadan plz .) male draenei ve female draeneiyi male draenei yapmak için para ödediğini düşünecek olursak üste para vermen lazım ya da boşver sil sen karakterini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Castiel said: Miraul said: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Kebabmeister su kac edio mimiron un kafasi var male draney olmasini dikkate almadan plz .) male draenei ve female draeneiyi male draenei yapmak için para ödediğini düşünecek olursak üste para vermen lazım ya da boşver sil sen karakterini. ben seviyorum ya male draenei, silmesin bedava vercekse ben alırım. ps, uste para vermesine de gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Castiel said: İlk karakteri kasmak zevk verebilir ama bunu tekrar tekrar yapmak hamallık hissi veriyor hepimize haksız mıyım ? haksizsin vimpiri bilmem ama yavuzla beraber altoholic oldugumuzdan rahatca soyleyebilirim haksiz oldugunu hem diger classlari denemis oluyorsun ki asil motivasyon bu yeni char yaratirken bizim icin (zaten 80 olmak ve geari orta seviye yapmak artik cok kolay) hem de yeni karakteri 80 yapana kadar gecen surenin verdigi keyif var eger bu keyifi almiyorsan zaten anlatilacak bir sey degil sana uymaz dogrudur ( samde yillarca sirf paladinle oynamisti o yuzden az cok anliyorum senin gibi dusunenleride ) keyifli yani alt yapmak ( gerci bizimkilerin altlik durumu kalmamistir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 pop lan bana bi hunter kassana forstmane de >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 cd paralarını çıkartabilirsen şanslısın vimpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Popeye said: Castiel said: İlk karakteri kasmak zevk verebilir ama bunu tekrar tekrar yapmak hamallık hissi veriyor hepimize haksız mıyım ? haksizsin vimpiri bilmem ama yavuzla beraber altoholic oldugumuzdan rahatca soyleyebilirim haksiz oldugunu hem diger classlari denemis oluyorsun ki asil motivasyon bu yeni char yaratirken bizim icin (zaten 80 olmak ve geari orta seviye yapmak artik cok kolay) hem de yeni karakteri 80 yapana kadar gecen surenin verdigi keyif var eger bu keyifi almiyorsan zaten anlatilacak bir sey degil sana uymaz dogrudur ( samde yillarca sirf paladinle oynamisti o yuzden az cok anliyorum senin gibi dusunenleride ) keyifli yani alt yapmak ( gerci bizimkilerin altlik durumu kalmamistir ) zevkler ve renkler meselesi herkezin oyundan bi şekilde aldığı haz var ama şahsi fikrim en az 3 çocuk sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 alt üst hepsi lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bence herkesin aldigi zevk baska turlu, bazisi tek karaktere yogunlasmaktan hoslanabilir, digerleri de bircok karakteri denemekten. bence de farkli karakterle oynamak, oyunun monotonlugunu gideriyor. draenei male karaktere de para verilmez sahiden, anca race sex change yapip satarsan belki para eder o zaman =) bu topicdeki accde bence expansion oncesi cok uygun bi acc, cunku zaten expansion cikinca o kasilan itemlarin bi onemi kalmiycak, belki sadece achiler ve gold onemli olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Popeye said: Castiel said: İlk karakteri kasmak zevk verebilir ama bunu tekrar tekrar yapmak hamallık hissi veriyor hepimize haksız mıyım ? haksizsin vimpiri bilmem ama yavuzla beraber altoholic oldugumuzdan rahatca soyleyebilirim haksiz oldugunu hem diger classlari denemis oluyorsun ki asil motivasyon bu yeni char yaratirken bizim icin (zaten 80 olmak ve geari orta seviye yapmak artik cok kolay) hem de yeni karakteri 80 yapana kadar gecen surenin verdigi keyif var eger bu keyifi almiyorsan zaten anlatilacak bir sey degil sana uymaz dogrudur ( samde yillarca sirf paladinle oynamisti o yuzden az cok anliyorum senin gibi dusunenleride ) keyifli yani alt yapmak ( gerci bizimkilerin altlik durumu kalmamistir ) Haksızsın pop, Yavuz ve senin durumun çok çok farklı vimpirinkinden. Bu arada bana lock kasar mısın? =)))))999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Valla alt kasarken hem zevk alıyorum hemde nerden baksam 1 karakterle görevlerden,random instance'dan,quest ödüllerinden falan 5k gold yaptım vaktin varsa çok güzel bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Popeye said: ( gerci bizimkilerin altlik durumu kalmamistir ) haftalık main karakter olayı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 öylede güzel oluyo ama bendede var 8-9 tane char main pala ile oynamdığım günler pugbg felan atıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ben zevk almadığım zaman siliyordum alt charlarımı login olurken orada görmek delirtiyordu beni. Raf gelene kadar alt kasmadım zaten. Şuanda alt karakterim var 2 adet onunda esas sebebi limited try olayı zaten. Main ile vakit geçirmek onu iyi seviyeye getirmek daha eğlenceli diye düşünüyorum habire farklı karakter denemek bana çok uzak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar