tellos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Bu ne ya böyle rahatsızlık mı olur ya tamamen saçmalık bişe aman dikkat etin yediğinize içtiğinize Şimdi belirtileri ayrı iğrenç, yaşadığın skıntı ayrı bi iğrenç sonrası ayrı bi pislik Payaşıyım bari agata kristiler, Efendim kahvaltı saat 10 gibi yaptım, ataşehire go arkadaşlar tavla falan filan saat 17.00 (bu arada hiç bişe yeme içme yok 1 tane bira içtik sonra mısır patlağı muhabbet bi ikitane daha toplam 3 4 falandır anca, yarım pakkette sigara sonra hadi maç falan bir hıçkırık tuttu eve geldim saat 22.00de halen devam ediyodu 4 saat aralıksız hıçkırdım gögüs kafesim ordadan ayrılıcak gibi oldu midemde acaip bi yanma var hiçkırık geçmedi bi türlü(bu sırada bogaz mide arası bi yolda hıçkırıktan dolayı kılcakdamarlardan biri aşınmış ) kusturmak istedim kendimi artık kustum afedersiniz zift bildigin suylada gitmiyo(bu işte bağırsak mide oralardaki kirli kanmış) bu ne falan o an anlamadım hiç bişe yiyip içemedim çorba morba geçiyo bogazımdan hissediyorum geçtiği yolu sanki yırtılmış bişeler, sabah kalktım hafif bi kahvaltı sonrası hacet yapmaya o ne lan zenci zıçıyorum. Sonra hop doktor hop kan testi hop gastroloskopi endoskopi mide için olan dalgası işte bu ayrı bi eziyet tam bayıltıp girin başınıza gelirse tercihinizi soruyolar genelde. Neyse allahtan midem yıkanmadı ülser gastrit vs de çıkmadı uzak dur dikkat et falanlarla geçti çok şükür. Aman gün boyu aç geçirmeyin hıçkırık tuttuğunda da limona abanmayın, sık sık nefes tutup tutup suda içmeyin poşet geçirip kendi nefesinizle 1 dk tenefüs edin geçiyomuş Sağlıklı günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Zift gibi kustugun anda gitseymissin doktora aklını mı kacırdın.Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Amanin. Ne yaptin abi kendine. Dikkat et azcik. Lokum gibi cocuksun, seviyoruz seni. Gelmesin basina bisey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Geçmiş olsun kankam =( yarın bi geçmiş olsuna geleyim uygunsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Abilify said: Zift gibi kustugun anda gitseymissin doktora aklını mı kacırdın.Gecmis olsun. simsiyah kustugunda mide kanamasımı geçmiş oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Llama said: Abilify said: Zift gibi kustugun anda gitseymissin doktora aklını mı kacırdın.Gecmis olsun. simsiyah kustugunda mide kanamasımı geçmiş oluyorsun Herseferinde simsiyah kusmuyorsa bir problem vardır diye düsünmesi lazım degil mi? Bilmiyorum bende sorunun cevabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kolonoskopi yedin mi, yemediysen sorun yok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mide kanaması değilmiş, herhalde o kılcal damar kanaması mideye inmiş (yemek borusunda aşınan bir damar herhalde) akabinde kanlı kusmuk. Mide kanaması varsada kusmuk kanlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 teşekürker walla siyah kusunca gitmek lazım tabi ama boş mide bira sigara falan bu renk oluyo herhalde dedim kustuktan sonrada biraz rahatlıyınca yatıp uyutum o an gitmek lazım daha ciddi bişe olabilirdi aptallık işte @nillep: dışardayım ama sen gel canım:D @Silphatos: yok kolonpskpi yemedik allahtan np sağlamım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Law said: Mide kanaması değilmiş, herhalde o kılcal damar kanaması mideye inmiş (yemek borusunda aşınan bir damar herhalde) akabinde kanlı kusmuk. Mide kanaması varsada kusmuk kanlı olur. abi işte o kan kıpkırmızı mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Abi nille kanka mi oldunuz ? Ben cok seviyodum seni ya. Cok iyi cocuktun. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 gecmis olsun cok, simdi nelerden uzak durmak gerekiyomus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 di said: Abi nille kanka mi oldunuz ? Ben cok seviyodum seni ya. Cok iyi cocuktun. =/ yok abi ben 23 yaşında erişkin dini bütün aklıı bi adamım:P ama ege iyi bi insan fikirleri falan acaip ama iyidir halim selim:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 reyou said: gecmis olsun cok, simdi nelerden uzak durmak gerekiyomus? ya bi ilk gün sadece süt içtim sonraki günler yogurt süt haşlanmış patates falan ya cola gazoz kızartmalar çiğ köfte klasik şeyler işte e alkolde bi sınırda içmek lazım takibi 3 ay hiç içme dedi ama sigara büyük sorun yani 1 paket içiyodum oda yasak tabi bu çok uyulacak bi yasak diil ama haliyle farklı olarak söylenen pastanelerdeki mayalı şeyler sakıncalıymış sonra salata faydalı ama çiğşeyler pek istenmiyo bide domates hıyar kabuğu soyulmuş olması lazım kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 geçmiş olsun her şeyin başı sağlık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 geçmiş olsun aç karnına alkol + sigara (hem de yarım paket) bünyenin kaldıramayacğaı kadar toksin alınmasına sebep olmuş dikkat edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abi çok geçmiş olsun da dağıttın biraz alkol konusunda sanırım. Biraz da kombolarına arttırınca o yavşattı organı. Aman dikkat et kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 tellos said: sigara büyük sorun yani 1 paket içiyodum oda yasak tabi 1 paket de fazla. Alkol sigara kola molayı kıs biraz geçer abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 "Zenci sicmak" orda koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 çok geçmiş olsun da amma rahatmışsın zift gibi kusup direkt doktora gitmemen falan. doktor ne dedi peki, neden olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar