Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mide kanaması.

tellos

Öne çıkan mesajlar

Bu ne ya böyle rahatsızlık mı olur ya
tamamen saçmalık bişe
aman dikkat etin yediğinize içtiğinize

Şimdi belirtileri ayrı iğrenç, yaşadığın skıntı ayrı bi iğrenç sonrası ayrı bi pislik

Payaşıyım bari agata kristiler,
Efendim kahvaltı saat 10 gibi yaptım, ataşehire go arkadaşlar tavla falan filan saat 17.00 (bu arada hiç bişe yeme içme yok 1 tane bira içtik sonra mısır patlağı muhabbet bi ikitane daha toplam 3 4 falandır anca, yarım pakkette sigara sonra hadi maç falan bir hıçkırık tuttu eve geldim saat 22.00de halen devam ediyodu 4 saat aralıksız hıçkırdım gögüs kafesim ordadan ayrılıcak gibi oldu midemde acaip bi yanma var hiçkırık geçmedi bi türlü(bu sırada bogaz mide arası bi yolda hıçkırıktan dolayı kılcakdamarlardan biri aşınmış ) kusturmak istedim kendimi artık kustum afedersiniz zift bildigin suylada gitmiyo(bu işte bağırsak mide oralardaki kirli kanmış) bu ne falan o an anlamadım hiç bişe yiyip içemedim çorba morba geçiyo bogazımdan hissediyorum geçtiği yolu sanki yırtılmış bişeler, sabah kalktım hafif bi kahvaltı sonrası hacet yapmaya o ne lan zenci zıçıyorum. Sonra hop doktor hop kan testi hop gastroloskopi endoskopi mide için olan dalgası işte bu ayrı bi eziyet tam bayıltıp girin başınıza gelirse tercihinizi soruyolar genelde.
Neyse allahtan midem yıkanmadı ülser gastrit vs de çıkmadı uzak dur dikkat et falanlarla geçti çok şükür.

Aman gün boyu aç geçirmeyin
hıçkırık tuttuğunda da limona abanmayın, sık sık nefes tutup tutup suda içmeyin
poşet geçirip kendi nefesinizle 1 dk tenefüs edin geçiyomuş

Sağlıklı günler dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

teşekürker
walla siyah kusunca gitmek lazım tabi ama boş mide bira sigara falan bu renk oluyo herhalde dedim kustuktan sonrada biraz rahatlıyınca yatıp uyutum o an gitmek lazım daha ciddi bişe olabilirdi aptallık işte

@nillep: dışardayım ama sen gel canım:D

@Silphatos: yok kolonpskpi yemedik allahtan np sağlamım:p
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

gecmis olsun cok, simdi nelerden uzak durmak gerekiyomus?

ya bi ilk gün sadece süt içtim
sonraki günler yogurt süt haşlanmış patates falan

ya cola gazoz kızartmalar çiğ köfte klasik şeyler işte
e alkolde bi sınırda içmek lazım takibi 3 ay hiç içme dedi ama
sigara büyük sorun yani 1 paket içiyodum oda yasak tabi
bu çok uyulacak bi yasak diil ama haliyle
farklı olarak söylenen pastanelerdeki mayalı şeyler sakıncalıymış
sonra salata faydalı ama çiğşeyler pek istenmiyo bide domates hıyar kabuğu soyulmuş olması lazım kesinlikle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...