meldushka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Merhaba, Intel (R) CPU 1.70 Ghz, 1.72 Ghz 640Mb RAM var. Üzerinde Xp kurulu. Ben bunu geliştirmek, parça falan almak istiyorum çünkü çok geç açılıyor ve de, kasaya cd takınca bilgisayar kapanıyor. Bende, cd writer aracılığı ile cd yi okutuyorum. Bunun için ne yapabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 anakartının modelini söylemen daha fazla işe yarayacaktır.. ama en önemlisi bütçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sana önerim, ne verirlerse versinler sat, üzerine ekleyip yeni pc toplat. Zaten elindeki parçalarla bi ton uyumsuzluktan dolayı dediğim olaya geleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 altına kalın bir ansiklopedi koyarsan yükselir ihiihihihiihih o işlemcinin üzerinde bulunduğu anakartın değişmesi gerekiyor öncelikle. bir de bütçeni söylersen yardımcı olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meldushka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 karta bakıyorum hemen. Ne kadar bir bütçe gerektirir aşağı yukarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bilgisayarı sadece nete girmek için kullanıym diyorsan ve monitör almayacaksan 400-500 gibi bir fiyata yaparsın bir şeyler. biraz da oyun oynıym ama son çıkanlar olmasa da olur diyorsan 800-900 oyunları da kral oynıym her şeyi yapıym diyorsan 1400-1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meldushka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Yani yeni bilgisayar alırsam daha iyi öyle mi? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yeni bir pc alman çok daha mantıklı uzun vadede. oyunla ilgi alakan yoksa 700 liraya falan monitor olmadan çok güzel kasa toplarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meldushka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hımm. tmm o zmn. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 zaten yeni almış olacaksın tek tek parça alarak :) o bilgisayarın adam olması için muhtemelen tüm parçaların değişmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Holy said: altına kalın bir ansiklopedi koyarsan yükselir ihiihihihiihih şu salak şeyin aynısını yazmak için gelip yazıldığını görünce gerçek bir üzüntü anı yaşadım. çok aptal bir hayatım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Holy said: altına kalın bir ansiklopedi koyarsan yükselir ihiihihihiihih topiğe girdim, bu tarz bişey yazdım. hadi neyse diyip sildim ama emindim başka birinin yazıcağından. teşekkürler holy. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 çok alçak bi bilgisayarın var. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 EVERYBODY STARTED HAVING SEEEEX THE MUSIC WAS WAY TOO POWERFUUUL A BUNCH OF OLD PEOPLE FUCKING LIKE RAABBIITSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bende üst kata çıkar yazıcaktım tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 levitasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar