BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 her yöne gider bir kulaklık istesem? ne önerirsiniz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ne o.. krudunuz kaldınız? gidip 126 tl lik flipds kulaklık alıp bütünd ertlerimdem arıynırum şidmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Her yöne giden kulaklık olarak aklıma bir Sennheiser CX-500 geliyor. Ben de mp3 çalarımda onu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Spiegel said: dr dre iyi bir kulaklik, amerika'da 350 dolar civariydi sanirim. ama hip hop r&b dinlemek icin daha mantikli bir kulaklik o, cunku beatleri cok iyi veriyor. rock alternatif icin kulaklik bilmem ama house, tech dinliyorsan sonyler de iyidir dj kulakliklari var simdi model ismi bilmiyorum, sallamiyim ama iyidir sony, bir de bose alabilirsin fiks. Bose ??? Aman dıyeyım. BOSE: Buy Other Sound Equipment Paranıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 DT 880 PRO beyerdynamic Ayrıca kulaklık tavsıyesınde bulanayım.Hemen hemen her tarzı buyuk keyıfle dınleyebılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 İNTERNET KAFE KULAKLIĞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 basit bisi isteyen, http://www.cimri.com/sennheiser-pc131-kulaklik#pdetail Sennheiser pc131. Olurda birisi bakarsa ornek teskil etsin. Ayrica bu baslikta postum olsun asdasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi şimdi ayrı ayrı alcam da game ve müzik için kulaklık, müzik için panasonic var gerçi güzel birşey onla biraz daha idare ederim. peki oyun için ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 şu var bi razer megalodon logitech g35 sennheiser pc 350 stellseries siberia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Babamın işi gereği elime zibilyon tane kaliteli kulaklık geçti, hepsiyle bir sürü formatta farklı türler dinledim; heralde benim kulaklarım bozuk, farkları 1-5 arası kötüden iyiye değerlendir deseler, 500 lira civarı bir kulaklıkla 2bin lira civarı bir kulaklık arasındaki fark benim için 1'e 2'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 SteelSeries 5H Oyun ıcın dırek al derım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 var mı ki türkiyede satan yer? bilion mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 katılıyorum, bu kulaklık baya iyi bass'ları özellikle iyidir, oyunlarda sönük kalmaz ebay'den kargo dahil 250-260 liraya getirirsin, gümrüğe takılmaz.. Simofle said: DT 880 PRO beyerdynamic Ayrıca kulaklık tavsıyesınde bulanayım.Hemen hemen her tarzı buyuk keyıfle dınleyebılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 dt 880 oyunda kullanılmaz.yazık olur.ayrıa 300 dolar sevıyesınde ebayda. bahsettıgın fıyatta bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkansnr Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben sony mdrv 700 kullanıyorum ayrıca sennheiser hd 25 mk2 de diğer favorim fiyatları biraz tuzlu gelebilir ama çok iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ya bana şöyle 60-70 liralık alabileceğim optimum kalitede kulaklık tavsiyesinde bulunabilir misiniz? oyun oynuyorum ama pcm (laptopum) zaten über kalite değil :D kulaklığı da max iphone'a takarım. ama aşırı derecede metal dinliyorum. metal müzik dinlerken de farklı enstrümanları ayırt edebilmekten keyif alıyorum :D malesef düz iphone kulaklığında o kadar da zevk almıyorum müzik dinlerkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Creative EP-630 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 aga benimki de kocaman olcak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Sennheiser HD serisinden alt seviye birşey al o zaman. 200 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bugün gidip kocaman kulaklık almaya neşhur elektronik marketlerden birine gittim.. böyle sürüyle kulaklık vardı bilhassa büyükleri deniyordum, denemek derken müzik kalitesi fln değil hani kulağıma iyi oturuyormu rahatsız ediyormu sonra efendime söyliyeyim ortamdaki sesi yteri kadr iyi kesebiliyor mu diye, ama philipsler beklediğim gibi çıkmadı :( derken daha ufak hatta katlanabilir kulaklıklar gördüm.. deniyorum işte markası vivanco baktım kulağıma iyi oturdu hem kompakt böyle katlayıp çantaya atabiliyoruz http://ecx.images-amazon.com/images/I/41HEpgd80pL.jpg ahanda bu.. o kulaklıkların dışında kalan kısımda şekilli güzel desen var o da hoşdu.. aslıdna retro modeli daha hoşdu ama kulağıma iyi oturmadı rahat edemedim.. bir de 20 tl fazla vermeyeyim dedim şekle şemale :P model aircoustic travel (travel ya illaki katlanacak o kulaklık) özellikler de şöyle; 18 - 22.000 Hz 112db hassaslık 32 ohm empedans jack altın kaplamaymış (yay! "altın olmadan ses alamzsın aga" diyemeyecekler) bir de katlanıyor işte az önce deneme şansım oldu.. ORGAZM OLDUM LAN!! yıllardır dandik laptop hoparlöründen ya da eşantioyn kulaklıklardan müzik dinlemekten müzik keyfim sıfırlanmış bunu anladım.. bass sa bass treble sa treble.. en son bu tarz kompak creative kulaklığım vardı o da yiyidi de kayboldu böyle 4 senedir fln da kayıp kulaklığa para vermeye de üşeniyordum paraya kıyın 16 liralık kulaklık kullanmayın diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 içimdeki bass gitar çalma isteği depreşti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 oha tam aradağım gibi yahu. abi bunu kaça/nerden aldın acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 mediamarkt 69,90 tl idi hatta "ulan çok verdim galiba gidip iade mi etsem" diye çok dşündüm sonra iade edemeyeyim diye paketini açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 heh sağolasın. tez zamanda gideyim, bakınayım. 16 tl lik kulaklıklarla bi yere kadar cidden. PC'de müzik dinlerken bile daha iyi olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 O biryerden sonra 70 TL'lik kulaklıklar da bir yere kadar oluyor. Ben en son bir Sennheiser CX500 aldım mp3 çalarım için, mükemmel birşey. Ondan önce yarı fiyatına aldığım birşey kullanıyordum, ondan önce de onun yarı fiyatına aldığım. Şimdi para olsa da q-JAYS alsam diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar