yav Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kulakiçi kullanırsan (ki kullan) al bi tane sennheiser cx200-300 veya 400 falan işte güzeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bi tanesine rastlamıştım bende hangi forum bilmiyorum, marshall mg15'e altın uçlu grado jack takmadı diye haşlıyordu garibim bi çocuğu. yani Perfectionist diyorsun ki gamer kulaklık alma monitör kulaklık alma, ama iyi bir kulaklık al. bu mudur işin özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yav said: kulakiçi kullanırsan (ki kullan) al bi tane sennheiser cx200-300 veya 400 falan işte güzeller ya sadece evde kullanacağım için büyüklerden olabilir diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 vay anasını bi kulaklık için makale yazıcaklar nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 gamer kulaklık olayı nedir abi counter striketa adamın nerden geldiğini anlamak için 500tl mi veriyosunuz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yip yip derken gamer kulaklıkların çoklu hoparlör sistemi güzel oluyor işte nası odaya 5+1 koyunca arkadan geliyorlar fear'da uçbuçuk atıyorsun, kulaklıktada öyle oluyor. bide paso geçe oturuom ben işte, haliyle gece oyun oynuom, sabahın 4ünde ses açıp bad company 2 oynasam yakışıkalmaz ev ahalisine. gerçi onlarda wow oynuor ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi.. ekran yapmak diye bir şey var bildin mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 senko said: yani Perfectionist diyorsun ki gamer kulaklık alma monitör kulaklık alma, ama iyi bir kulaklık al. bu mudur işin özeti. Ya şimdi düşününce bende çok arada kaldım. Müzik için kullanım dediğin sadece POD'a takıp gitar çalmaksa monitör kulaklığa ve kulaklık amfisine o kadar para verme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Her konuda kavga edilebilir bence bir taraf haksız olduğu sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 BabacumMostors said: abi.. ekran yapmak diye bir şey var bildin mi.. o ne la? bilmiom walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ekmek haksızsın ibne ve sana laflar hazırladım ROUND I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Perfectionist said: senko said: yani Perfectionist diyorsun ki gamer kulaklık alma monitör kulaklık alma, ama iyi bir kulaklık al. bu mudur işin özeti. Ya şimdi düşününce bende çok arada kaldım. Müzik için kullanım dediğin sadece POD'a takıp gitar çalmaksa monitör kulaklığa ve kulaklık amfisine o kadar para verme bence. en güzeli o zaman 2 tane kulaklık almak biri oyunlar için bi tane de pod'a takmalık kayıt yapmalık :) başka çözüm yok gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Haksızsam haksız olduğum halde benle kavga edemeyeceğini kabul etmiş oluyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 500TL'ye olmayacak şey değil :) Birde Equation kulaklıklar var. Seveni çok. Göz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yok 2sinide 500 500 harcarız artık :P ne kadar palam pulum varsa böyle şeylere gidiyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Sennheiser HD-280 falan bakabilirsin aslında. Kullanan gitarist arkadaşım vardı. Hem gitar çalmak hemde multimedia işleri için güzel diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abvblizzard said: Haksızsam haksız olduğum halde benle kavga edemeyeceğini kabul etmiş oluyorsun ama. ben challenge attın sandımdı.. konuyu sonra netleştirirdik.. gassaray fener kavgası?v ben beşiktaş kısını tutacapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Monster Beats güzel diye ortalığı yıkmaya çalışanlar genelde iPhone ile kullanıyorum şu anda ve mükemmeller falan der. Hatta bak internette, seven herkes öyle diyor neredeyse; ötekilerde rap tarzı şeylerle uğraşan gitarsız adamlar. iPhone ile kullanıyorum ve mükemmel diyen birine güven olmaz. Zaten firma reklamlarını günümüzün rap gibi popüler müzikleriyle yapıyorlar. Ayrıca kulaklığın kalitesi teknik özelliklerine bakarak anlaşılmaz. Monster Beats alırsan bir senfoni dinlerken tek duyacağın pizzicato yapan kontrabasslar olur diyeyim. Ya da Dream Theather dinlerken Myung. Kendisi dengesiz bir kulaklık. Sesi olduğu gibi iletmiyor. Nefret edilesi gerçekten Senko gibi bir arkadaşımıza 700TL verdirecekse bu rezillik için. Ben sırf rap dinlerim abi, rock sucks diyen; Mahler de kimmiş diye soran gitsin alsın. Sennheiser headsetler genelde iyi çalışmak için iyi bir headphone amp isterler. Daha çok bilgisayardan ya da Sansa gibi kaliteli ses veren aletlerden müzik dinlemek için iyidirler. Grado Prestige öneririm ben. İyi çalışırlar amp olmadan. Line 6 gibi mucizelere takıldıklarında coşarlar. Beyer ya da Denon hakkında birşey söyleyemem, dinlemedim hiç. Monitör alma ama 1000 TL üzeri vermeyeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 5+1 kulaklık kısmında takıldım ben ilk mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 niyekine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 5+1 kulaklık mı olur abi? bi parçasını burnuna ötekileri ensene iki tane de kulağına mı takıcan napıcan? nası oluyo yani 5+1 kulaklık şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 stereo kulakliklarda 6 kanal ses simule eden bi olgu var yok degil. birde coklu driver kullanarak yapan kulakliklar var onlarda fiyatlar ederinin cok ustunde. ama iki turlu de bu tip kulakliklar kendi daclarini kullaniyor usb uzerinden. adam gibi ses kartiyla kaliteli e cup kullanmak her zaman daha verimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 GERGE said: Monster Beats alırsan bir senfoni dinlerken tek duyacağın pizzicato yapan kontrabasslar olur diyeyim. Ya da Dream Theather dinlerken Myung. Kendisi dengesiz bir kulaklık. Aslinda tam tersi, ture yatkinligi geregi alt ve orta midleri yutacak, ortada bass gitarin b si kalmayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 dr dre iyi bir kulaklik, amerika'da 350 dolar civariydi sanirim. ama hip hop r&b dinlemek icin daha mantikli bir kulaklik o, cunku beatleri cok iyi veriyor. rock alternatif icin kulaklik bilmem ama house, tech dinliyorsan sonyler de iyidir dj kulakliklari var simdi model ismi bilmiyorum, sallamiyim ama iyidir sony, bir de bose alabilirsin fiks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar