sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AuA8pjU0-4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 adam sanki bobiler dilinde konusuyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Gusura bakma Garı arıyörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 heheh çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ula ön tarafta emniyet kemeri kim takıyörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 haha çok güzel lan. küfür etçek edemiyo. zor konuşuyo adam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 denizlili bu adam kesin hahahha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahah koparttı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Kojiroh said: Gusura bakma Garı arıyörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sipeyskeyk said: http://www.youtube.com/watch?v=AuA8pjU0-4c adam köylü möylü ama argümanları çok düzgün! örneğin benim kendimi muayene edecek param yok aracı muayene ediyorum... doğru :D ön koltukta emliyet kemeri takan mı var? doğru... ben bir otobüs yahut minibüs şöförünun kemer takmıyor diye durdurulup polisten ceza yediğini hayatımda görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 tüvtürk'ün allah bin türlü belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Cystein said: sipeyskeyk said: http://www.youtube.com/watch?v=AuA8pjU0-4c adam köylü möylü ama argümanları çok düzgün! örneğin benim kendimi muayene edecek param yok aracı muayene ediyorum... doğru :D ön koltukta emliyet kemeri takan mı var? doğru... ben bir otobüs yahut minibüs şöförünun kemer takmıyor diye durdurulup polisten ceza yediğini hayatımda görmedim. önde emniyet kemeri takan mı var büyük faildi bence tam tersi. he arkada pek takan olmuyo orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ne faili abi kim takıyor allahını seversen. ya adam arabaya sensor koymuş. eğer kullanmazsan kemeri ötüyor alet. adamlar almışlar kemeri koltuğundan arkasından bağlamışlar. susturmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://www.seniste.com/site/karikatur/resim/121.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bi alman belgeseli vardı trabzonda tüvtürkte çekilmiş. dayı minibüsü 3.ye götürüyor fakat yine reddediyorlar ondan sonra enrage oluyor ve olaylar gelişıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ozkolous said: bi alman belgeseli vardı trabzonda tüvtürkte çekilmiş. dayı minibüsü 3.ye götürüyor fakat yine reddediyorlar ondan sonra enrage oluyor ve olaylar gelişıyor. RTL'de çıkan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dok99Ak1FSs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abiler çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 safsdf ben yeni gördüm ya bunu. trabzonlu abimiz iyiymiş ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 isyan etti amcam. haklı olduğu noktalar da var pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 HİNDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 olması gerekeni yaparlarsa 50 kere sürmez muayene. "hallederiz abi" modundan çıksın artık herkes. oh iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 adam cumleleri sessiz harfle bitiremiyoru. hakli oldugu tek nokta var, o da yollar avrupa birliginde mi arba olsun. onun disinda yapmasi gereken basit seyleri yapamadigi icin 5 kere giriyo davaya araba, sonra rage aciyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 adam amatör tiyatrocuymuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar