radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 fransa attı bitirdi işi, uruguay birinci meksika ikinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 arjantin yenerse yunanistani 698 ytl kazananzi iddaadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 son dakkada o şabalala mıdır şabalak mıdır kaçırdığı gol ne yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Uruguay , Meksika çıktı. Bakalım akşam ne olacak. B grubuda karışık. Nijerya puanı olmamasına rağmen G.Koreye yenerse 2. tura çıkabiliyor.Yunanistan Arjantin karşısında mucize gerçekleştirip , en az berabere kalırsa oda çıkabiliyor. Arjantin Yunanistana , Portekiz gibi gol olup yağabilirde. Bakalım görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Uruguay yalnız çok hayvan bir takım olmuş. Perezdi galiba, bandajın içinden hala kan akarken 4. hakeme "HADİ BE HACI 5 DAKKA VAR DEVRE ARASINA ZATEN ŞİMDİ GİRİYİM DE SONRA HALLEDERİZ HADİ BEA" mimikleri falan bizim takımın 2008deki halini hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Fransaya çok sevindim, beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 çok sevindim dallama fransızların haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 maradona neler yapıyor yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Şu maradona'yı görünce yunanistan çaksın diyorum niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ayrıca sebestian veron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Rikkie said: Uruguay yalnız çok hayvan bir takım olmuş. Perezdi galiba, bandajın içinden hala kan akarken 4. hakeme "HADİ BE HACI 5 DAKKA VAR DEVRE ARASINA ZATEN ŞİMDİ GİRİYİM DE SONRA HALLEDERİZ HADİ BEA" mimikleri falan bizim takımın 2008deki halini hatırlattı.ahaha çok ilginçti o harbiden.süpriz yapıp yarı finale kadar çıkabilir uruguay.hem defansı hemde hücum hattı çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 balon said: Şu maradona'yı görünce yunanistan çaksın diyorum niyeyse. abi ayıbediyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 balon said: ayrıca sebestian veron 11 numara vermemeleri ayıp zaten Veron'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yani şu arjantin yunanistana gol atamıyor ayıp ya.hangi maçı izlesem sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Fark atmazsa yunanistana yazıklar olsun... Hiç sevmesemde Brezilya gibi sağlam oynayan yok şu kupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 uruguay gayet brezilya ayarında oynuyo valla. suarez filan akanzi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 adam boş kale kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 çirkin adam pozisyona girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Hele şu samaratan gol yerlerse benim için bir daha number1 olamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 oha güney kore maçını açıyım dedim açtım gol oldu jsdahfjkahsdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Offf go Korea !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 KOREAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 8 inch hard ... 120inchi tokatlıyor dsfgjksdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Zegna said: arjantin yenerse yunanistani 698 ytl kazananzi iddaadan. cok pis yatircam seni Emre fena kitlendim ekrana Yunanistan her an atabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Yeter abi atsın şu Arjantin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar