Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 KillerLord said: G.Afrika - Meksisa maçı ne olur sizce? Tek maç ve meksika favorim iyide veriyor açıkcası.ben evsahibi oladuğundan emin olamayıp oynamadım. şu ana kadar dünya kupasında ev sahibi olup da 2. tura çıkamamış takım yokmuş malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 meksika win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Rewendor said: Olivies said: Arjantin defansina da anlam veremedim bi turlu heinze , demichelis, samuel olan bir defans kotuyse biz kacalim artik. Uyum sorunu filan olabilir belki. Heinze hiçbir takımda tutunamayıp gezen bir gezegen, Demichelis servetten daha ağır bi adam (finalde gördük özellikle işte militoya karşı) Samuel de, bi zamanlar parlamıştı hala o parlamanın ününü yiyor. her zamanki gibi katılıyorum. Arjantin'in defansı defans değil, Maradona teknik direktör hiç değil. 4 forvet salıp atın aslanlarım diyecek muhtemelen. Ayrıca içten içe Messi dünya kupası alıp ona yetişmesin diye bilerek teknik direktör olup böyle saçmaladığını bile düşünmüyor değilim hani (:P) sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 arjantin messi-tevez-higuain'le oynayacakmış bu arada 4-3-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 İdeal olan o zaten ama Milito'ya da yazık =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Agüero yalan bi adam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bu akşam mı açılış konseri falan ? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Yarın 15:05 de başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Kaspar said: şarkı fena takılıyo dile ya. çıkartma albümümü de aldım, kupaya hazırım artık! takas ortamı oluşturalım alan varsa ehah şarkıyı beğenmiyen çok ama bence böle melodisi falan bana dünya kupasını hissettirdi. 2002 miş gibi geldi nedense böle 2010 afrika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 final hollanda - almanya olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 beyler portekiz cok formda ve bu turnuvadan oldukca umutlular bende portekizli futbolcu ve teknik kadroya güveniyorum inanıyorum ki bu turnuvadan en az bir kupayla dönerler . afrika kendi evinde oynamanın vermiş olduğu avantajla finale kadar cıkabilir . büyük ihtimalede finalde bu iki ekip karşılaşır portekiz - afrika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben nijeryanın patlama yapacağını ve yarı finale çıkacağını düşünüyorum. tamam saçma oldu çeyrek final olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 en az 1 kupa ne demek yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 PZero said: beyler portekiz cok formda ve bu turnuvadan oldukca umutlular bende portekizli futbolcu ve teknik kadroya güveniyorum inanıyorum ki bu turnuvadan en az bir kupayla dönerler . afrika kendi evinde oynamanın vermiş olduğu avantajla finale kadar cıkabilir . büyük ihtimalede finalde bu iki ekip karşılaşır portekiz - afrika İlahi PZero.. Başımızdan eksik olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 brezilya - arjantin ya da brezilya - ispanya diyorum final icin. almanya cıkamaz bence finale.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 İtalya'nın bu kadar gözardı edilmesi çok garip yalnız. Bu adamların turnuva takımı olduğunu ve son şampiyon olduklarını unutmayın. Brezilya-İtalya bekliyorum ben finalde süpriz olarak. Hollanda yine muhteşem futbol oynar yarı finalde elenirler. Arjantin savunması ne denirse densin çok zayıf bana göre. İspanya yine çok şık yine çok kaliteliler bakalım kupayı alıp götürürlerse de şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Kuzey Kore o gruptan portekiz veya brezilya'dan birisini eleyip çıksa keşke. turnuvaya damgasını vursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 portekiz zaten çıkmıcak ki o gruptan fil dişi çıkacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Khelben said: portekiz zaten çıkmıcak ki o gruptan fil dişi çıkacak =) çok zor fildişinde drogba yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 portekiz maçında oynıcak diyolar bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 oynar inşallah'da fil dişi çıkıcaksa brezilya çıkmasın zaten yeterince kupa aldı biraz da gençlerin önünü açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Zegna said: brezilya - arjantin ya da brezilya - ispanya diyorum final icin. almanya cıkamaz bence finale.. böyle yazıcazda denk geliyorlar mı ki finale? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 khalad said: oynar inşallah'da fil dişi çıkıcaksa brezilya çıkmasın zaten yeterince kupa aldı biraz da gençlerin önünü açsın. benim derdim ronaldo elensin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Khelben said: khalad said: oynar inşallah'da fil dişi çıkıcaksa brezilya çıkmasın zaten yeterince kupa aldı biraz da gençlerin önünü açsın. benim derdim ronaldo elensin :D niye ya ronaldo turnuva'nın oyuncusu olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ya bırak abi fikirtepelilerin ne işi var turnuvada. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar