Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

Rikkie said:

Yarın nijeryayla da kore berabere biter, kim daha az gol yerse arjantinden o çıkar artık, nijerya sadece bir tane yedi, koreliler dua etsinler de yarın messi yunanistana boşalsın.

bence kore arjantini çok daha zorlicak. bir süpriz bile neden olmasın diyorum. kore hafife alanacak bir takım değil bence. inanıyorlar hep :p
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar gezerken gozume carpdi dunya kupasini izleyemeyenler http://www.trthd.com/2010/06/15/2010-dunya-kupasini-canli-sifresiz-izle/ burdan internet uzerinden dunya kupasi maclarini sifre derdi olmadan izleyebilirler bu arada internet explorer oneririm mozillada sorun oluyo ;) ben bayagi izledim burdan
Sosyal ağlarda paylaş

valla mascherano tek başına ayakta kalabilecekmi korenin orta sahasına belli değil. çok yetersiz kaldı mücadele açısından ilk maç arjantinin orta sahası. güney korede orta saha pire gibi çalışıyor. fark yiyeceğini hiç sanmıyorum korenin ama tabi messi faktörü var. adam gününde olsa tek başına hatrick yapar geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili arkadaslar ben devletin yayin yaptigi devlete ait bir kanalin yayininin yapildigi linki verdim balonumu niye patlatsinlar :D gidipde almanlarin kanalinin sitesinin linkini koysam tmm haklisiniz derim T.C Yasalari gecerliyse bu forumda ban sebebi degildir (diye biliyorum) :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...