Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 arjantin yine orta sahasız oynayıp takımın yarısı ilerde yarısı geride kalırsa kore zorlar. sürprizciler takip etsin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ah Cambiasso ah..! :( edit: Beyler Barca'daki stoper Milito'ya noldu bu arada? Neden yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Rikkie said: Yarın nijeryayla da kore berabere biter, kim daha az gol yerse arjantinden o çıkar artık, nijerya sadece bir tane yedi, koreliler dua etsinler de yarın messi yunanistana boşalsın. bence kore arjantini çok daha zorlicak. bir süpriz bile neden olmasın diyorum. kore hafife alanacak bir takım değil bence. inanıyorlar hep :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tncsys Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Arkadaslar gezerken gozume carpdi dunya kupasini izleyemeyenler http://www.trthd.com/2010/06/15/2010-dunya-kupasini-canli-sifresiz-izle/ burdan internet uzerinden dunya kupasi maclarini sifre derdi olmadan izleyebilirler bu arada internet explorer oneririm mozillada sorun oluyo ;) ben bayagi izledim burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Dostum link vermek yasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 balonuna igne sokucaklar simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 açık kanallara link vermek serbest beyler. adam trt nin linkini vermiş abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 valla mascherano tek başına ayakta kalabilecekmi korenin orta sahasına belli değil. çok yetersiz kaldı mücadele açısından ilk maç arjantinin orta sahası. güney korede orta saha pire gibi çalışıyor. fark yiyeceğini hiç sanmıyorum korenin ama tabi messi faktörü var. adam gününde olsa tek başına hatrick yapar geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tncsys Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sevgili arkadaslar ben devletin yayin yaptigi devlete ait bir kanalin yayininin yapildigi linki verdim balonumu niye patlatsinlar :D gidipde almanlarin kanalinin sitesinin linkini koysam tmm haklisiniz derim T.C Yasalari gecerliyse bu forumda ban sebebi degildir (diye biliyorum) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Off Ömer Üründül ya. Defans sakatlandı adam "yedek kulübesi süper Milito var Agüero var" diyo. Onlar mı defans yapacak? Zaten kötü savunması Arjantin'in... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 aha 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 OFF TIKTI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Tertemiz gol. Yazık oluyo Kore'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Pozisyonu olmayan Arjantin 2 serbest vuruşta 2-0 yaptı. G.Kore toparlanır mı bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 güney kore toparlansa ne olcak ya ne dandik bir dünya kupasıdır ya.ulan kaç senede bir oluyor adam gibi oynayın futbol adına hiç birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 BOL BOL GOL İZLİYOZ BE SONUNDA İLKYARI'DA 3 GOL OMG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Arjantin'in ezik defansı bu işte! Bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 tvyi açtım gol oldu. cacık olmaz bu arjantinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Sonunda ilk devre üst bitti. Arjantin gevşek davranınca, G.Kore affetmedi. Bakalım 2. yarı ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 2-1 bitti ilk yarı arjantin önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 arjantin bariz üstün oynadı 2-0 ken rehabete kapıldılar,ilk yarının sonunda da defansın hatasından 2-1 oldu. bisey cıkmaz gkore ikinci yarıya hızlı baslar ama kontradan 3.golü yer,arjantin alır macı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Vuvuzelalara karşı bağışıklık kazındım snırım. Gürültüsüz maç oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Arjantin 4 ledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ooo Higuain hat-trick yaptı :D Yanıltıcı gerçi bu skor, iyi takım geldi mi bitirir Arjantin'i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ya sanki adamlar inanılmaz kötü bi takımda bu maç istisna oynuyolar falan sanıcak.nijerya macı istisnaydı abi şunu anlayın artık adamlar kotu oynamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar