nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Tamam abi görev adamını süperstar gibi lanse etmek overrate etmektir zaten. En azından benim futbola bakışım bu. Görev adamlarının en kralı da olsa bir süperstar değil bence kaka, o kadar özel ve şovmen bir oyuncu değil. Kötü oyuncu demiyorum ama ortasahama istediğim adamları alma şansım olsa kaka'yı asla almam mesela ha bi de milli takım performansı her şey değil hatta hiç önemli değil, milli takım apayrı bir motivasyon meselesi ve alışkın olmadığın sistem ve oyuncular var. Messi'yi milli takım üzerinden eleştirmek de bence çok saçmadır bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi kaka zaten ronaldinho gibi, robinho gibi, c. ronaldo gibi garip hareketler yapan bir adam değil ki. adamın tarzı farklı yani. görev adamı falan da değil, resmen eskilerin tabiriyle 10 numaranın günümüzdeki koşan versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Nasıl süperstar değil yahu, adam tek başına Milan'ı sırtladı yıllarca. Teknik desen var, şut desen var pas desen milimetrik, üstelik yırtıcı adam. Sürekli gole yönelik. Tek eksiği "şov" yapmıyor işte, direkt en ideal hareketi yapıyor şova kaçacağına. süperstarlık dediğin sırf şov olsa dünyanın en iyi adamı Keita olurdu GS'deki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Diamor said: abi dünyada topla bu kadar hızlı hareket eden bir overmars vardı, bir de şimdi kaka var bence. deli ibo da kendi ekseni etrafında topla en hızlı dönen oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Abi ben diyorum benim süperstar anlayışıma uymuyor işte. Düz adam, görev adamı. Ballack'ın daha ofansif ve adam geçebilen hali ama hem işe yarayan hem de şov yapan adam bence süperstardır. Bu zamana kadar da genelde herkesin tanıdığı ve unutulmayan adamlar şov yapanlar, özel oyuncular oluyor. Süper görev adamları olmuyor. O yüzden overrated diyorum. Aman neyse, elalemin kakası bizi mi gercek sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 nil süperstarlık tanımın çok yüzeysel sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ballack ayrı, ona laf yok, zamanında CM'de kendisine özel title vardı "Midfield General" diye :) Bir adam yıllarca takımını tek başına sırtlıyorsa "görev adamı" diyip geçemezsin, görev adamı dediğin adam takımda işini eksiksiz yapar ama göze batmaz. Kaka oynadığı her maçta farkını hissettiriyor sakatlıktan yeni çıktığı dönem hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Diamor said: nil süperstarlık tanımın çok yüzeysel sori Asıl bence Kaka'nın futbolu çok yüzeysel işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 khalad said: messi'yi ilah gibi lanse ediyor insanlar ama kaka senelerdir istikrarlı bir portre çizmiş bütün kupalarda milli takımda dahil başarılı olmuş bir kaka'yı tek sezonda çok abartılıyor konumuna getirmek yanlış. messi'yi görelim bide milli takımda bakalım neler yapıcak başarılı olucak mı ? nijerya maçında yokları oynadı devamında izleriz. pardon da messi o maçta çok güzel şutlar da attı, maçı izlediysen görmüşündür. kaka nın ben bonservisine bağlı overrated diyorum ayrıca, kötü adam demiyorum, ama overrated lık zaten bonservisle alakalı birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fgdjhggdsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 İnamoto da freestyle'ın kralını yapardı antremanlarda da maçlarda yok :P Neyse kısaca 60 küsur milyon edecek adam değil Kaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 oha ben hiç görmedim inamato'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yine, yeniden.. ricardo leite her zaman sahneye çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ya oha, Yuh devenin bale pabucu. Kaka'ya da overrated dediniz ya helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 khalad said: kaka tam bir görev adamı futbol adına herşeyi yapabilen bir adam. milan'ı senelerce sırtladı. parasıda hakkıdır. messi'yi gördük oynadığı maçta ne yaptı heinze'nin golü olmasaydı biraz zordu yenmeleri messi bir halt yapmadı maç boyunca.nijeryalıların arasında yok oldu.39 tane şutu var adamın daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Messi kupayı alsın takımıyla sonra tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Kuzey Kore en iyi Kore, 37% possession ile gol bulmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 o ilk golü yemeselerdi berabere bile bitebilirdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 CthuLhu said: khalad said: kaka tam bir görev adamı futbol adına herşeyi yapabilen bir adam. milan'ı senelerce sırtladı. parasıda hakkıdır. messi'yi gördük oynadığı maçta ne yaptı heinze'nin golü olmasaydı biraz zordu yenmeleri messi bir halt yapmadı maç boyunca.nijeryalıların arasında yok oldu.39 tane şutu var adamın daha ne yapsın kaleyi tutandan konuşalım bu sezon 30 küsür gol atmış nijerya ya karşımı tutturamıyo kaleyi. kıyamam ben overrated messi ye. kaka'dan daha overrated messi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Oha abi dsfsdf Messi'yi hiç sevmem de Messi'ye overrated demek.. Milli takım performansı kulüpteki gibi dğeil ama kulüp performansı insanüstü gerçekten, Kaka yaklaşamaz bile öyle bir performansa. Ha genel olarak da overrated falan değil Messi, milli takım da apayrı bir olaydır, orada iyi oynamaması overrated olduğunu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi messi`ye overrated demek icin ya futboldan cakmiyo olmak lazim yada adama ozel kin beslemek falan lazim. adam napsin daha hangi futbolcular overrated degil ozaman c.ronaldo falanmi elano mu adamin topla insan ustu teknigi ve hizi var ara paslari, ver kaclari ust seviyede daha napicak anlamadim. son macta da baya pozisyona girdi sanssizdi biraz gole ceviremedi, ileriki maclarda cok daha iyi olucak. belki tek basina aldiramiycak dunya kupasini arjantine ama overrated demek yanlis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Hayır şimdi Maradona olsa da tek başına aldıramaz ki. Futbolda sistemler ve takım oyunu çok daha önemli, Maradona kupayı tek başına aldırdı messi reröre çekmek de komik bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 maradona cok rahat tek basina aldirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Daha Almanya dısında adam gibi oynayan bi ulke cıkmadı degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 best korea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar