balon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 önüne bıraktı be drogba önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 keita girince hareketlendi işte takım niye oynatmazsınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bu ne ya böyle ucuz bi bitiriş görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Keita başkanı oynatmayıp kaybettiler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 oha hakeme bak satılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bu erikson denen herif tam bir dallama. resmen dizginledi takımı. çok rahat ezerdi bu portekizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hakeme feci sövdüm. o kendi alanında yere yatan fildişiliye de sövdüm. ulan kalk ayağa bekle işte yatmasan kullanılabilirdi o korner. hakem topsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Keita'nın hakkaten ilk 11 çıkması şarttı. Ve bu kadar aciz portekizi bulmuşken ezebilirdi fildişi. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Zarif said: bu erikson denen herif tam bir dallama. resmen dizginledi takımı. çok rahat ezerdi bu portekizi. ronaldo zaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Çok geç kaldı abi oyuna müdahelede ercikson. Hani Drogbayı hiç oynatmasan, oynayamayacak durumda olsa anlarım da madem oynayabilir durumdaydı direk alıcaktın işte ikinci yarıda, tam iyileşmediyse de madem riske ettin herifi 15-20 dakika fazla oynarak mı daha kötü olucaktı.. Keitayı 5 dakika kalmış oyunun bitmesine anca soktu falan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Keita'yı zaten hiçbi zaman 80+'yı görmeden sokmuyor oyuna. Hiç olmadı 60ta 70te sok be adam. Deco da yaşlanmış mı nolmuş yerden kaldıramadı kıçını maç boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bu teknik adamların futbolcu seçmelerine sinir oluyorum abi. Kanatların iş yaptı mı? Hayır. Keita bu sezon iyi performans sergiledi mi? Evet. Milli maçlarda da iyi miydi? Evet. E oynat o zaman bre adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ben de sinir oluyorum olmasına da geçen şeyi farkettim, FM'de milli takım yönetirken ben de hiç bakmıyorum o sezon nasıl oynamış iyi miymiş diye, direkt ideal kadroyu çıkarıyorum maça ilk 11 :P Değişikliklere erken başlarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fm de milli takım nadir yönetirim ama yönettiğimde de mutlaka sezon içi istatistiklere bakmışımdır.Çok belirleyici oluyor bence adamın form durumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ABI LÜTFEN BREZİLYA EĞLENDİRSİN AZICIK HEYECANLANMAK İSTİYORUM ... evet caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kuzey koreli niye ağlıyor lan asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi alves yok maicon var herkesten nefret ediyorum, fantasy de herkes bana karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 korelilerden birinin adı immun ya adam immun beyler dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 berabere falan biter bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Brezilya'nın eleme maçlarının pek çoğunu izlemiş biri olarak diyorum ki, eğer o şekilde oynarlarsa belki kupaya giderler, iyi defans yapıyorlardı ama hücum kesinlikle bildiğimiz Brezilya gibi değildi, kısacası tad vermiyordu. Umarım, o tarzı bırakırlar, burada kendilerine gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 canlıda brezilya ilk yarı 1.65 lere çıktı 500 lira falan atıcam galba adsfsa. elano da fena değil gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi o değil de kore iyi oynuyo gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 evet abi kore fena değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi şoleki olurda kore beraberlik falan cıkarırsa adamlar milli kahraman falan ilan edilirler. hayatları kurtulur resmen. sonucta 2 tanesi hariç hepsi k korede yaşıolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 helal olsun kuzey kore'ye, adamlar ada futbolu oynadılar ilk yarıda. ama maç yine alt kokuyor ona yanarım. fabiano'yu fantezi futbola aldığıma denk geldi bu maç o kötü oldu. adam gol atamayacak, neredeyse ayağına top gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar