Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok geç kaldı abi oyuna müdahelede ercikson. Hani Drogbayı hiç oynatmasan, oynayamayacak durumda olsa anlarım da madem oynayabilir durumdaydı direk alıcaktın işte ikinci yarıda, tam iyileşmediyse de madem riske ettin herifi 15-20 dakika fazla oynarak mı daha kötü olucaktı..

Keitayı 5 dakika kalmış oyunun bitmesine anca soktu falan.....
Mesaj tarihi:
Ben de sinir oluyorum olmasına da geçen şeyi farkettim, FM'de milli takım yönetirken ben de hiç bakmıyorum o sezon nasıl oynamış iyi miymiş diye, direkt ideal kadroyu çıkarıyorum maça ilk 11 :P Değişikliklere erken başlarım ama.
Mesaj tarihi:
Brezilya'nın eleme maçlarının pek çoğunu izlemiş biri olarak diyorum ki, eğer o şekilde oynarlarsa belki kupaya giderler, iyi defans yapıyorlardı ama hücum kesinlikle bildiğimiz Brezilya gibi değildi, kısacası tad vermiyordu. Umarım, o tarzı bırakırlar, burada kendilerine gelirler.
Mesaj tarihi:
abi şoleki olurda kore beraberlik falan cıkarırsa adamlar milli kahraman falan ilan edilirler. hayatları kurtulur resmen. sonucta 2 tanesi hariç hepsi k korede yaşıolarmış.
Mesaj tarihi:
helal olsun kuzey kore'ye, adamlar ada futbolu oynadılar ilk yarıda. ama maç yine alt kokuyor ona yanarım. fabiano'yu fantezi futbola aldığıma denk geldi bu maç o kötü oldu. adam gol atamayacak, neredeyse ayağına top gelmedi.
  • Yeni Oluştur...