Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

CthuLhu said:

hakem apaçık korneri verse penaltılara gidecekti maç ya da hollanda atacaktı belki de. penaltılardı hakkı maçın, hayırlı olsun ispanyaya
hakem az delikanlı olup üstteki pozisyonda de jong'u atsaydı, van bommelin ikinci sarısını verseydi, robben'i ikinci sarıdan atmaya totosu yeseydi, heitinga ile beraber toplam 4 oyuncu atılmış olacaktı, hükmen bitecekti maç.
(6 da mı 7 de mi hükmen oluyordu emin değilim)

abi ayrı dünya onlar hiçbir itirazım yok ona=)
ama kart işi adama bariz çarpan ve 70derece dönen top kadar kesin olan bir şey değil ne dersen de. maç oraya kadar geldiyse bu şekilde bir korneri bari gör yani. neyse haketti ispanya ona lafım yok zaten, ispanyaya oynamıştım yani ben de =)
Sosyal ağlarda paylaş

bariz i know kungfu dedi adam çaktı tekmeyi..

hollanda çok çirkef, gereksiz sert oynuyordu. kazanmış olsalar bariz futbol kaybedecekti.. adamların sertliğini bi kenara bırakırsan futbol adına bişi yapmadılar zaten bu gece..

iniesta kral adammış..

ispanya kazandı da gerçek kötüler kaybetti yine.. ne çirkeflik yaptılar yahu..

Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

bariz i know kungfu dedi adam çaktı tekmeyi..

hollanda çok çirkef, gereksiz sert oynuyordu. kazanmış olsalar bariz futbol kaybedecekti.. adamların sertliğini bi kenara bırakırsan futbol adına bişi yapmadılar zaten bu gece..

iniesta kral adammış..

ispanya kazandı da gerçek kötüler kaybetti yine.. ne çirkeflik yaptılar yahu..

İniesta'nin atletinde kalp krizinden olen Espanyol kaptani Dani Jarque'ye selam var
Sosyal ağlarda paylaş

Zarif said:

Drall said:

Zarif said:

HOLLANDA KAZANMAZSA FUTBOLDAN BANLAYIN

buarada, sık kullanılanlara almıştım görür görmez

adsfusad hakem denen yavşağın yüzünden. buz gibi korneri vermedi dönen top gol oldu

bahane yazma şimdi, mesajında şöyle yenilirse böyle yenilirse gibi ayrıntılar yok, yenilirse banlayın demişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...