GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=u18P7jdLxPQ Bu tekmeyi yesem ben kalkamam. Elemenda ne kafalarla o tekmeyi savuruyorsa, top yok bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Holy said: CthuLhu said: hakem apaçık korneri verse penaltılara gidecekti maç ya da hollanda atacaktı belki de. penaltılardı hakkı maçın, hayırlı olsun ispanyayahakem az delikanlı olup üstteki pozisyonda de jong'u atsaydı, van bommelin ikinci sarısını verseydi, robben'i ikinci sarıdan atmaya totosu yeseydi, heitinga ile beraber toplam 4 oyuncu atılmış olacaktı, hükmen bitecekti maç. (6 da mı 7 de mi hükmen oluyordu emin değilim) abi ayrı dünya onlar hiçbir itirazım yok ona=) ama kart işi adama bariz çarpan ve 70derece dönen top kadar kesin olan bir şey değil ne dersen de. maç oraya kadar geldiyse bu şekilde bir korneri bari gör yani. neyse haketti ispanya ona lafım yok zaten, ispanyaya oynamıştım yani ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bariz i know kungfu dedi adam çaktı tekmeyi.. hollanda çok çirkef, gereksiz sert oynuyordu. kazanmış olsalar bariz futbol kaybedecekti.. adamların sertliğini bi kenara bırakırsan futbol adına bişi yapmadılar zaten bu gece.. iniesta kral adammış.. ispanya kazandı da gerçek kötüler kaybetti yine.. ne çirkeflik yaptılar yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 hakeden taraf ispanya'ydı ama gol baya bi haksız şekilde oldu. hollanda'nın bariz kornerini yedi hakem bi önceki pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Odeon said: evet bu kırmızı kart da xabi alonso'ya ders oldu ama. İngiltere yaptığı hayvani faullere saysın ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 adamınbiri said: ispanyanın yaptığını fransada 98 ve 2000'de yapmıştı dimi tam tersten yaptı ama onlar :p önce dünya sonra avrupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Zinedine Zidane da büyük topçuydu arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ahtapot paul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Cons said: FALCON GRIP http://images.4chan.org/b/src/1278882458790.jpg adamım iş başındaymış ya fanı olma yolunda ilerliyorum bu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 dasaaa said: bariz i know kungfu dedi adam çaktı tekmeyi.. hollanda çok çirkef, gereksiz sert oynuyordu. kazanmış olsalar bariz futbol kaybedecekti.. adamların sertliğini bi kenara bırakırsan futbol adına bişi yapmadılar zaten bu gece.. iniesta kral adammış.. ispanya kazandı da gerçek kötüler kaybetti yine.. ne çirkeflik yaptılar yahu.. İniesta'nin atletinde kalp krizinden olen Espanyol kaptani Dani Jarque'ye selam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Llama said: Cons said: FALCON GRIP http://images.4chan.org/b/src/1278882458790.jpg adamım iş başındaymış ya fanı olma yolunda ilerliyorum bu adamın su herif dokunabildimi kupaya devirdimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 olm o nası bi tekme lan kaçırmışım onu ben ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 robben kazandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 şapkasının takmak istedi kupaya, taktı da bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 eve geldi,m annem sevinçli merasimi izliyor dedim "hayırdır niye bu kadar sevindin?" (ben hollanda kazansın istiyordum) cevabı; "hollandada türklere çektirmedikleri eziyet kalmadı üstelik ispanyanın formaları galataasaray gibi sarı kırmızı" KADIN HAKLI BEYLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 forlan baba en iyi oyuncu secilmis cok sevindim bir dahaki kupaya kesin sampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bu Iniestayı çok seviyordum, Dani Jarque yazısını görünce tshirtte daha çok sevdim ya. Maçta oynayan Barcalılar Puyol Pique Busquets Xavi Iniesta Villa Pedro +Fabregas Barca cidden bir kupa daha aldı sdfgh. Edit: Pedro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Barca alamayacak Fabregas'ı, kafa kağıdı katalan ama Arsenal'e ayıp oluyor. Pedro da oynadı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 O adamı defterden silmiştim Torrese pas vermediği için almanya maçında ama listede gözüksün adı madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 espn'e göre en güzel 10 gol http://www.dailymotion.com/video/xdztcr_top-10-world-cup-goals_sport#hp-v-v3 6 numarada mesutun golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 gollerin yarısı uruguay maçlarından eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Zarif said: Drall said: Zarif said: HOLLANDA KAZANMAZSA FUTBOLDAN BANLAYIN buarada, sık kullanılanlara almıştım görür görmez adsfusad hakem denen yavşağın yüzünden. buz gibi korneri vermedi dönen top gol oldu bahane yazma şimdi, mesajında şöyle yenilirse böyle yenilirse gibi ayrıntılar yok, yenilirse banlayın demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 buz gibi korner ne abi asşdlkasdlkasşdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 buz gibi cola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar