guernica Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 maçta toplam 16 tane faul olmuş, bizde maç başına alex-arda gibi oyunculara yapılan faul sayısına eşit sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 en büyük ispanya beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ulan almanya.yani dedik atak oyna diye.yedin golu cıkaramadın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ulan almanya.yani dedik atak oyna diye.yedin golu cıkaramadın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ispanya iyi ya ilk defa bi maçı izlerken zevk aldm bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 almanya yense haksizlik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Futbola yazık oldu. Artık bi dahaki kupaya kadar tüm maçlara alt basın. Savunmada top çevirip rakibe top oynatmama akımın gelmesi yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ahtapot yine bildi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ahtapot mu alsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 guernica said: maçta toplam 16 tane faul olmuş, bizde maç başına alex-arda gibi oyunculara yapılan faul sayısına eşit sdfsdf. onun da 10 tanesi falan iniesta ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 cemss said: ahtapot mu alsam ya alıcaksın bi tane, iddaa için yetiştiriceksin. sonra gelsin paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ne ahtapotmuş arkadaş iki olasılık var zaten mal mal haberlere konu ediyorlar falan.. 2010 yılında uğraştıkları şeye bak. hemen alıntı yapayım. Castiel said: ispanya çakacak :) eu 2008deki maçımız ve arjantin maçında messiyi 4 kişi almalarından ötürü uyuz olmuştum almanlara çok sevindim bu sonuca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ahtapotu bilemem de mick jagger maçta mıydı acaba? hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 of garbıca biri almanya kaçar diye topak açsa ya ben tepki almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Topun bir kaleden diğerine 15 saniyede gittiği pozitif futbol yerine topun bir kanattan diğerine 30 saniyede yolculuk ettiği bayık top çevirme futbolunu seven ne kadar çok kişi varmış. Garip :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 abi avrupa takımları çıktı sahaya.. ne bekliyordun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Almanya önceki maçalrda işte 15 saniyede rakip kaleye gidiyordu çok da güzeldi :( Avrupa takımı ayrımı yapmıyorum ki ben, futbol takımı futbol oynamaya çıkmalı top çevirmeye değil. Çok tekilyiim bu duruma dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Kojiroh said: Vay ahtapot vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 futbola nası yazık oldu ya aslan gibi oynadı eze eze aldı ispanya neyin savunmasından bahsediyorsunuz. deli deli basıcaklarmıydı gereksiz yere. çok da akıllı ve güzel bir fuybol oynadı ispanya ve hakederek aldı. messisiz barcelona nasıl olur onu grmüş olduk bir de. top ceza yayına kadar gelip gelip tıkandı messi olamyınca. bir de sol kanadı yok ispanyanın capdevilla yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 nileppezdel said: Topun bir kaleden diğerine 15 saniyede gittiği pozitif futbol yerine topun bir kanattan diğerine 30 saniyede yolculuk ettiği bayık top çevirme futbolunu seven ne kadar çok kişi varmış. Garip :S hah bu kadar troll olunur. zoruna mı gitti! almanya ne yapacaktı sanki bomboş gedik bulmadan 15 saniyede saha mı gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 nileppezdel said: Topun bir kaleden diğerine 15 saniyede gittiği pozitif futbol yerine topun bir kanattan diğerine 30 saniyede yolculuk ettiği bayık top çevirme futbolunu seven ne kadar çok kişi varmış. Garip :S sen basket izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 nileppezdel said: Futbola yazık oldu. Artık bi dahaki kupaya kadar tüm maçlara alt basın. Savunmada top çevirip rakibe top oynatmama akımın gelmesi yakındır. HAH. yeni gördüm de bu inciyi, neremle güsel diye düşündüm. yahu ispanya 1-0 önde, dakika olmuş 90+1 ADAMLAR ALMANYA SON ÇİZGİDE PRES YAPIP TOP ALIYO. anlamadım ki almanya kazanınca kazanmış sayılcaz falan mı sandın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ispanya'nın almanya'ya yenilmesi için 9 kişi falan kalması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ß1raq yh@ th0p Chewirip durdu h€RiFLéR ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Valla kupa başından beri Almanya'yı fanatikçe destekliyorum. Ama İspanya'nın hakkını yiyemem, çatır çatır top oynadı, aldı final vizesini. Hani 10 kişi kapanma falan gibi bi futbol olsa yine laf ederdim de adamlar ataklarını da defanslarını da düzeyli, rahat yaptılar. Ancak maçta ispanya ezdi gibi bir şey göremedim ben. İki takımın da gücü tam birbirine denkti, ilk golü atanın kazanacağı bir maçtı, karambolden gol geldi. Ha, golden çok daha net pozisyonlar da var, daha maçın başında Villa'nın Neuerle karşı karşıya kalması ya da ikinci yarıda Podolski'nin süper pasını kaleci üstüne vuran Kroos gibi. İspanya Almanya'ya göre daha çok pas yapan ve daha topla oynayan bir futbol yapısına sahip, bu yüzden maça daha hakim gibi gözüktü, ama maç 2. yarı başındaki birkaç dk'lık ispanya baskısı dışında tam ortadaydı bana göre. Almanya bunun hırsını Uruguay'dan çıkarır, bayağı gollü maç olur o maç ezer geçer gibi tahmin ediyorum. İspanya da şu futbolun yarısıyla bile Hollanda'nın kopuk futbolunu ve yetersiz defansını ezip geçebilir. Erken finali kazandı zaten bugün. Bı bakımdan artık sonuçlarda pek sürpriz çıkacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar