Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mourinho'nun maçları (Chelsea ve Inter'deki, Porto'da böyle değildi) hariç dünyanın en zevksiz maçı diyebiliriz heralde maça.

Haa, Mourinho taktiği icabı zevksiz oynatıyodu maçları, bunlar kifayetsizlikten zevksiz o ayrı.
Mesaj tarihi:
ulan sanki 1 milyon tane sivrisinek izliyor statta maçı. zaten uruguaylılar sivrisinek gibi kaldı fransanın öcü zencileri karşısında. forlan çok zeki bir adam ama bu orta sahayla uruguayın ciddi pozisyon yaratması zor, belki bi karambol olur atarlar anca. gourcuff dünya kupası ruhuna sahip değil henüz, kısa zamanda kaparsa efsane olur bu turnuvada.
Mesaj tarihi:
Bir tek bana göre mi bu kadar sıkıcı bu maç?

Normalde şampiyonlar ligi maçlarında falan açardım biramı 1 devrede 1 bira ancak biterdi heyecandan. Şimdi sıkıntıdan bilgisayarı alıyorum kucağıma.

Fransa evine erken dönsün lütfen. Meksika çakar bunlara.
Mesaj tarihi:
allahım ne kötü maç ya. bildiğin koltukta uyuya kaldım ilk yarının son 10 dakkası. ve koltuk baya rahatsız öyle diyim. sağ bekleri fena değil uruguayın sevdim. tek ibir kere adam kaçırdı onda da sarı gördü zaten. riberyle evrayı bitirdiler orda.

edit: bir de nası 3 5 2 o ya 6 2 0 falan oynuyo uruguay. forlan bile orta sahanın gerisine geliyo top alıcam diye
Mesaj tarihi:
Spikerler de takmış vuvuzelaya. Anladık arkadaşım biz de duyuyoruz sesi. Desibel mesibel öğlen olan maçta anlattılar zaten. Her maç vuvuzela QQ mu dinleyeceğiz biz.
Mesaj tarihi:
Abi elin fransızı da almış eline üflüyor vuvuzelasını. Ne sevdiler aleti be. Bizim bir ara sokakta satılan, birbirine vurarak ses yapan mıknatıslar kadar nefret ettim vuvuzeladan.
Mesaj tarihi:
Ya Inter savunma yaparken izlemekten keyif alırdım da bu maç çok sıkıcı be. Hani Barça-Inter maçında cidden zevk alıyordum ben ama burada üst düzey bir savunma da yok ki. Sadece çok vasat hücum var. Reziller. Fransa en nefret ettiğim milli takımdır. Tez zamanda dönsünler evlerine
  • Yeni Oluştur...