nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Çok kötü maç oluyo ya. Uruguay'ın orta sahası çok yetersiz, Ribery ve biraz da Toulalan hariç Fransa'nın orta sahası da yetersiz. Anelka zaten evlere şenlik. Öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mourinho'nun maçları (Chelsea ve Inter'deki, Porto'da böyle değildi) hariç dünyanın en zevksiz maçı diyebiliriz heralde maça. Haa, Mourinho taktiği icabı zevksiz oynatıyodu maçları, bunlar kifayetsizlikten zevksiz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Diaby doğru hamle orta saha aksiyonları için, ama Uruguay çok kapanıyor zaten Lugano çakılı stoper geçirmiyor.Anelka yerine Gignac girmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Eaglewingg said: o sesi kimler cıkarıyorsa allah gani gani belalarını versin baydı gerçekten artık uefa bu duruma bir dur demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 anelka cok fazla kendine güveniyor gecirmezler oyle aslanım aynı sey ribery içinde geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 adam değil Anelka, Khelben atardı bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 PZero said: Eaglewingg said: o sesi kimler cıkarıyorsa allah gani gani belalarını versin baydı gerçekten artık uefa bu duruma bir dur demeli Uefa Afrika'ya selam söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ulan sanki 1 milyon tane sivrisinek izliyor statta maçı. zaten uruguaylılar sivrisinek gibi kaldı fransanın öcü zencileri karşısında. forlan çok zeki bir adam ama bu orta sahayla uruguayın ciddi pozisyon yaratması zor, belki bi karambol olur atarlar anca. gourcuff dünya kupası ruhuna sahip değil henüz, kısa zamanda kaparsa efsane olur bu turnuvada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 maçı açmayın sinekler sevişiyor. söylenmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bir tek bana göre mi bu kadar sıkıcı bu maç? Normalde şampiyonlar ligi maçlarında falan açardım biramı 1 devrede 1 bira ancak biterdi heyecandan. Şimdi sıkıntıdan bilgisayarı alıyorum kucağıma. Fransa evine erken dönsün lütfen. Meksika çakar bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bu arada lugano gerçekten çok başarılı, helal olsun koçuma. Dos santos da çok iyiydi bugün. Türkiye ligi yaramış bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 allahım ne kötü maç ya. bildiğin koltukta uyuya kaldım ilk yarının son 10 dakkası. ve koltuk baya rahatsız öyle diyim. sağ bekleri fena değil uruguayın sevdim. tek ibir kere adam kaçırdı onda da sarı gördü zaten. riberyle evrayı bitirdiler orda. edit: bir de nası 3 5 2 o ya 6 2 0 falan oynuyo uruguay. forlan bile orta sahanın gerisine geliyo top alıcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Spikerler de takmış vuvuzelaya. Anladık arkadaşım biz de duyuyoruz sesi. Desibel mesibel öğlen olan maçta anlattılar zaten. Her maç vuvuzela QQ mu dinleyeceğiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 AHAHAHAH Olay çıktığı anda Lugano olay yerinde her zamanki gibi =) Hakeme oynuyor canım benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ben de çok güldüm luganoya. domenech de tanımıyor tabi bi koşu geldi ayrılsınlar diye fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Abi elin fransızı da almış eline üflüyor vuvuzelasını. Ne sevdiler aleti be. Bizim bir ara sokakta satılan, birbirine vurarak ses yapan mıknatıslar kadar nefret ettim vuvuzeladan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ah be forlan be. bari bi gol göreydik şu kadar izlemenin mükafatı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 forlan da servet gibi iteledi topu orda şu çekicem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Sabaha kadar oynasalar, yine berabere biter bu maç. Derken Malouda girdi. Henry de yeni girdi. İkisi beraber bir gol atıp maçı getirebilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ya Inter savunma yaparken izlemekten keyif alırdım da bu maç çok sıkıcı be. Hani Barça-Inter maçında cidden zevk alıyordum ben ama burada üst düzey bir savunma da yok ki. Sadece çok vasat hücum var. Reziller. Fransa en nefret ettiğim milli takımdır. Tez zamanda dönsünler evlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Aaa yazık çocuk sonradan girdi kırmızı gördü ağlayarak gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Oysa sadece hatıra olsun diye Sagna'nın bacağını eline vermek istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Kırıyodu ayağını ha. Ayağı yere basılı kaldı çünkü bir kaç saniye giderdi bilek allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 afrikanın golünü de koyayım aklımdayken bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cemil Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hayır diyor japon. Sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar